sizce haber vereyim mi?

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar eski sevgilim tarafından tehdit ediliyordum bayadır. hiç cevap vermiyodum. bugün gidip savcılığa şikayette bulundum. her türlü şikayette bulundum dilekçede alabilceği kadar ceza alsın diye. kesin ceza alır dedi savcı dava da açılır kesin dedi. bu ne yazık ne kadar uğraşmış dedi yazdıklarını görünce.

şu an o savcılığa verebiliceğimi düşünmüyordur muhtemelen şaşıracak. sizce yazdıklarına cevap olarak savcılığa verdiğimi söylemeli miyim? yoksa tebligat gidince mi haberi olsun?

Ne gibi tehditlerde bulinuyor ? Sizde dikkat edin kendinzie Allah korusun bisey yapmaya calisabilir.. Haber vermeyin cunku o sinirle size zarra verebilir

Kesinlikle haber vermeyin , tebligat gittiğinde eli kolu bağlanır , korkar size huzursuzluk ve zarar veremez...

Maazallah şimdi şikayetinizi geri almanız için üzerinize sıçrar...

Ne gibi tehditlerde bulinuyor ? Sizde dikkat edin kendinzie Allah korusun bisey yapmaya calisabilir.. Haber vermeyin cunku o sinirle size zarra verebilir

fotoğraflarımı yaymakla beni rezil etmekle tehdit ediyor. fotoğrafları ben göndermedim ve çekilmesine ben izin vermedim

Savcılığa ayrıca, başıma bir iş gelirse sorumlusu o şahıstır diye yazılı dilekçe de belirtseydiniz.

Savcılığa ayrıca, başıma bir iş gelirse sorumlusu o şahıstır diye yazılı dilekçe de belirtseydiniz.

aa bak bunu belirtmedim ya keşke belirtseydim. gerçi uzaklaştırma tedbir filan istedi savcı. ama mahkemede aklımda olsun söyliyim. yada gidip ekletsem mi yarın

Kesinlikle söyleme arkadaşım birak konuşsun dursun son konuşması olur en güzelini yapmışsın ona da bence cvp verme

aa bak bunu belirtmedim ya keşke belirtseydim. gerçi uzaklaştırma tedbir filan istedi savcı. ama mahkemede aklımda olsun söyliyim. yada gidip ekletsem mi yarın

Mutlaka eklettir. Ne kadar caydırıcı olursa, o kadar faydası olur senin için.

Ne gibi tehdit ediyordu kı sizi aman bu arada kesınlıkle haber vermeyin mümkün oldugu kadarda tek almayın

Kesinlikle söyleme arkadaşım birak konuşsun dursun son konuşması olur en güzelini yapmışsın ona da bence cvp verme

yok cevap vermiyorum aylardır kendi kendine konuşuyor. haber de vermiycem. aylardır bana çektirdikleri yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…