- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Ben de aynısını düşündüm.Offf herkes kadına hak vermişte o nasil telefon firlatmaktir ki on cam çatlayabiliyor tamam parası sorn degilde babasının arabası onun da hesap vereceği birisi var sonuçta kendi arabası olsa önemsemeyecekti belki erkek yapsa bunu erkeğe yürürdünüz kadın erkek eşitliği diyorsunuz ama buna kendiniz bile inanmıyorsunuz
Saklanan gizli gerçekler var erkeğe şiddete hayır:)Ben de aynısını düşündüm.
Kaç kaza yaptım da arabanın camını kıramadım düşük hızda olduğumdan.
O nasıl bir fırlatma!
Bardak değil, araba camından bahsediyoruz öyle elimden fırladı da çatladı diye bir şey milyonda bir o da belki...
Hiç inandırıcı gelmedi bana konu, benim de sevgilim camı çatlatsa manyak mısın bu nasıl güç defol git derim.
Mesele para değil, nasıl bir öfke bürümesiyle ortaya çıkan şiddet!
Dışardan darbeye dayanıklı içerden çabuk çatlıyor. Kirilmiyor zaten çat çat oluyorBen de aynısını düşündüm.
Kaç kaza yaptım da arabanın camını kıramadım düşük hızda olduğumdan.
O nasıl bir fırlatma!
Bardak değil, araba camından bahsediyoruz öyle elimden fırladı da çatladı diye bir şey milyonda bir o da belki...
Hiç inandırıcı gelmedi bana konu, benim de sevgilim camı çatlatsa manyak mısın bu nasıl güç defol git derim.
Mesele para değil, nasıl bir öfke bürümesiyle ortaya çıkan şiddet!
Olur mu canım öyle şey, cam farklı katman değil ki dışarısı dayanıklı içi farklı olsun.Dışardan darbeye dayanıklı içerden çabuk çatlıyor. Kirilmiyor zaten çat çat oluyor
Yok ya ben tekmeyle kırmıştım. Hatda kendim şaşırdım öyle kolay kırılmaz demiştim. Bi de araba çarka farkı vardır belki. Yani oluyor eminim.Olur mu canım öyle şey, cam farklı katman değil ki dışarısı dayanıklı içi farklı olsun.
Sizin dediğiniz filmleme, tuzla buz olmasını önleyen şey.
Araba dışarıdan taş yese aynı şekilde çatlar, içeriden de.
Ama içeride o hızı verebilmek meseledir.
Koca bir taşı ya da sopayı elimize alıp hızla atarsanız ancak o camı içeriden çatlatabilirsiniz.
Elden kayan telefonla değil.
İşte bakın tekme diyorsunuz, konu sahibi ön konsola koyarken elim kaydı cama fırladı diyor.Yok ya ben tekmeyle kırmıştım. Hatda kendim şaşırdım öyle kolay kırılmaz demiştim. Bi de araba çarka farkı vardır belki. Yani oluyor eminim.
Yok ya ben tekmeyle kırmıştım. Hatda kendim şaşırdım öyle kolay kırılmaz demiştim. Bi de araba çarka farkı vardır belki. Yani oluyor eminim.
Yo oturduğum sağ koltukda. Yaslanmıştım arkaya doğru . Kapiyi aç incem dedim açmadı bende krize girdim. Kasten diğildi zaten kırılmaz sanıyordumArabanın üstüne mi çıkıp tekme attınız?
Yo oturduğum sağ koltukda. Yaslanmıştım arkaya doğru . Kapiyi aç incem dedim açmadı bende krize girdim. Kasten diğildi zaten kırılmaz sanıyordum
Her arabada kasko olma zorunluluğu yok.
Trafik sigortası zorunludur, kasko kişiye bırakılır.
Ayrıca bu bile şehir efsanesi, her sigorta şirketinin kaskosunda böyle bir eşantiyon olmuyor.
Ayrıca arabanın hasarsızlık durumu değişebiliyor cam değişiminde bu da kayıp olarak işlenir.
E bir de yalan söyleyerek hak aramak çok etik değil takdir edersiniz ki. Onun yerine sorumlusu kimse ödesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?