İstemem diyor ama bana sürekli hakaret ediyorElbette hak etmedin. Bir cam için bu kadar konuşmaya ne gerek var? Bilerek alıp kırmadın ya. Bu tarz şeyler için kalp kırmak çok anlamsız. Eğer durumunuz varsa verin parasını daha fazla da uzatmasın bu nevzuyu.
İsteyerek yapmadığımı belirttim yalvarıp yakardım derkenSizce bu kadar üzülmeyi hakettiniz mi asıl soru bu?
Yalvarıp yakarmanızı da yersiz buldum ben.
Özür dilemesi gereken kişi karşı taraf, niye kendinizi bu kadar ezdirdiniz?
Gittim zaten bitirdim bir gün kaza yapsam bama değil arabaya bakmaya gidecek biriyle ömür geçirmem dedims...git hayatımdan demiş. ötesi yok. kalkıp gidin yani.
O halde sizde susmayın. Bu ne canım böyle. Çözüme gelince yok ama bağırıp cağırmaya gelince hodrimeydan! Öyle saçmalık mı olurmuş. Gerekirse sizde en az onun kadar bağırıp çağırın. Adamlık ses yükseltmekle olmuyorİstemem diyor ama bana sürekli hakaret ediyor
İsteyerek yapmadığımı belirttim yalvarıp yakardım derken
Babası demiş bir daha buluştuğunuz da arabayı vermicem. Çok sinirlenmiş. Ona da ayrıca kırıldımSonucta kazara olmuş tabiki haketmedin...
Bu adamın seni sevdigine emin misin kuzum rahatsızlığın olduğunu bildigi halde napayım diyor...
Tamam babasına ne aciklama yapacak zor durumda kalabilir ama k.ç.ı ķırık bor cam ya insan kirmaya değer mi....
Babasına kazara tlfnum elimden fırladı çarptı dese ölmezdi babası da öldürecek degil ya...
Allah Allah sebebi neymişBabası demiş bir daha buluştuğunuz da arabayı vermicem. Çok sinirlenmiş. Ona da ayrıca kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?