Hayret birşey amma mal delisiymiş bunlar sende erkek arkadaşına baban korkmasın oğlunu da görmeyeceğim artık deseydin.Babası demiş bir daha buluştuğunuz da arabayı vermicem. Çok sinirlenmiş. Ona da ayrıca kırıldım
Ön cam kaskodan kaskoyu bozdurmadan bedava degisiyor ya eşantiyon gibi biseydir yani. Arabaya geldigimde boyleydi desin, kuş çarptı desin. Diyecek sey mi yok aptal herif.
Herkes de bilip bilmeden yazmis gene yok pahalidir yok hesap no isteyin falan xD bayiliorum bu cehalete.. Babasindan bu kadar tirsan ve kafasi basmayan biri oldugu icin terk et bence. Yoksa cam dediğin nedir ki.
Kesinlikle çok doğru noktalara değinmişsiniz.Her arabada kasko olma zorunluluğu yok.
Trafik sigortası zorunludur, kasko kişiye bırakılır.
Ayrıca bu bile şehir efsanesi, her sigorta şirketinin kaskosunda böyle bir eşantiyon olmuyor.
Ayrıca arabanın hasarsızlık durumu değişebiliyor cam değişiminde bu da kayıp olarak işlenir.
E bir de yalan söyleyerek hak aramak çok etik değil takdir edersiniz ki. Onun yerine sorumlusu kimse ödesin.
Gittim zaten bitirdim bir gün kaza yapsam bama değil arabaya bakmaya gidecek biriyle ömür geçirmem dedim
Sizce mesele tavrı hak edip etmemeniz mi? Birbirinize sözlü şiddetleriniz havada uçuşuyor. İlişkide saygı falan kalmamış. Bu durumda sağlıklı bir davranış beklemeniz hata.Bugün sevgilimle buluştuk arabada tartıştık telefonumu arıyormuş sürekli meşgule atıyor diye hatlarda bir sorun vardı. Bende sinirle telefonu arabanın göğsüne koyacaktım ki elimden fıtladı cama vurdu ön cam çatladı. Bana bağırdı ... git hayatımdan. Senden çnceki hayatık daha güzeldi ben babama ne diyecem şimdi insan değilsin vs. Dedi. Özür diledim defalarca yalvardım anlattım hala aynı tavır. Ben de en son sesimi yükselttim bilerek yapmadım kazaydı dedim bağırdı bana kulağımın dibinde konuşma dedi. Kalp rahatsızlığım var biliyor göğsüm sıkışıyor dedim napyım dedi. Sizce bu kadar büyük tavrı hak ettim mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?