Sizce hak ettim mi ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ön cam kaskodan kaskoyu bozdurmadan bedava degisiyor ya eşantiyon gibi biseydir yani. Arabaya geldigimde boyleydi desin, kuş çarptı desin. Diyecek sey mi yok aptal herif.

Herkes de bilip bilmeden yazmis gene yok pahalidir yok hesap no isteyin falan xD bayiliorum bu cehalete.. Babasindan bu kadar tirsan ve kafasi basmayan biri oldugu icin terk et bence. Yoksa cam dediğin nedir ki.

Herkes yaptığı şeylerin sonuçlarına katlanmak zorunda. Maddi veya manevi. Yanlışlıkla olmuş olması maddi zararını karşılamayacağınız anlamına gelmez. Gelmemeli. Lütfeb borcunuzu ödeyin ve şahısla bir daha görüşmeyin. Size kıymet vermiyor çünkü.

Def et gitsin.. parasini oderdim ben bitirirdim kesinlikle.. camin kadar konus derdim

Buarada benim arabanin arka camida aniden arabayi surerken patlayiverdi.. neyseki arkada oturan yoktu.. oyle birsey olsa demekki babasindan korkudan kendini arabayla birlikte ucurumdan atardi:)

Ön tarafa koyacakken cama o şiddetle çarpması çatlaması bana inandırıcı gelmedi kusura bakmayın elinizden kazara fırlamayla olmaz o iş koyarken ne kadar oraya fırlayabilir sinirle ve güçle atmış olmanız lazım yoksa baya sağlamdır cam bu kadar da sinirleneceğiniz bir durumda yokmuş kendiniz sinirlenirken kalbiniz yok o bağırınca mı var olayın sıcağıyla sinirlenmiş

Babası demiş bir daha buluştuğunuz da arabayı vermicem. Çok sinirlenmiş. Ona da ayrıca kırıldım
Hayret birşey amma mal delisiymiş bunlar sende erkek arkadaşına baban korkmasın oğlunu da görmeyeceğim artık deseydin.

sevgiliniz tam bir ayı. neden çekiyorsunuz ki bunu, camın parasını verin sesi kesilsin bir daha da görüşmeyin.

kendi arabası olsa da bu tepkiyi verirmiydi sevgiliniz? sonuçta araba onun değil babasının, babası da size kızabilir, manevi bir bağınız yok sonuçta. sizde cama sinirle fırlatmışsınız telefonu öyle kolay kırılmaz o cam. her iki tarafın hatalı olduğunu düşünüyorum. ama sevgiliniz abartmış. bir an sinirlenir insan dikkat et falan diye bağırabilir ama o daha fazlasını yapmış. sizde kalbim sıkışıyor falan deyince numara yaptığınızı düşünüp daha da sinirlenmiş olabilir. 5 dk önce sinirden araba camı kıran insanın kalbi kendine laf söylenmeye başlayınca sıkışırsa pek inandırıcı olmaz zaten.

Ön cam kaskodan kaskoyu bozdurmadan bedava degisiyor ya eşantiyon gibi biseydir yani. Arabaya geldigimde boyleydi desin, kuş çarptı desin. Diyecek sey mi yok aptal herif.

Her arabada kasko olma zorunluluğu yok.
Trafik sigortası zorunludur, kasko kişiye bırakılır.
Ayrıca bu bile şehir efsanesi, her sigorta şirketinin kaskosunda böyle bir eşantiyon olmuyor.
Ayrıca arabanın hasarsızlık durumu değişebiliyor cam değişiminde bu da kayıp olarak işlenir.

E bir de yalan söyleyerek hak aramak çok etik değil takdir edersiniz ki. Onun yerine sorumlusu kimse ödesin.

Herkes de bilip bilmeden yazmis gene yok pahalidir yok hesap no isteyin falan xD bayiliorum bu cehalete.. Babasindan bu kadar tirsan ve kafasi basmayan biri oldugu icin terk et bence. Yoksa cam dediğin nedir ki.

Bir daha milletin cehaletine de bayılırken az biraz konu hakkında fikriniz olsun.

Kesinlikle çok doğru noktalara değinmişsiniz.

Ben bir arkadaşımın sevgilisinin babasının arabasının tavanını sigara değdirerek yakmıştım. Üstelik son model bir bmw idi. Canın sağ olsun kardeşim, sevgilim yapsaydı kızacak mıydım sanki. Sen onun arkadaşısın, can yoldaşısın, benim de kardeşimsin demişti. Bu anımı hatırladım da seven insan böyle oluyormuş demek ki. Ayıp denen bir şey var, bu ne saçmalık, daha sevgiliyken böyleyse evliyken vay haline konu sahibi!

Telefonunuz taştan yapılma galiba.. bazen araba sürerken öndeki hızlı giden araçtan taş fırlayıp cama geliyor ama bi çatlama olmadı henüz....siz nasıl fırlattıysanızzz
Yumuşatarak anlattınız sanırım olayı.
Geçmiş olsun bu arada.

İlk defa trafik kazası yapmadan ön camın kazayla kırıldığını duyuyorum. Kuş çarpar, taş çarpar en fazla ama telefon atmak nedir ? Nesi kaza bunun ? Ben de olsam hiç hoşgörmem. Babasının yerinde olsam camın kırıldığına kızmak bir yana, oğlum ayrıl bu kızdan derim.
Aynısını erkek arkadaş yapsa gelecek yorumları tahmin edebiliyorum. Şiddete meyilli, yarın seni de döver, öfke kontrolü yok, uzak dur denirdi.

Sizce mesele tavrı hak edip etmemeniz mi? Birbirinize sözlü şiddetleriniz havada uçuşuyor. İlişkide saygı falan kalmamış. Bu durumda sağlıklı bir davranış beklemeniz hata.

Ne kalasmış, sigortadan bedava bi ön cam alma hakkı var söyle o cahile, yani değer mi ayrıca mal için kalp kırmaya

Offf herkes kadına hak vermişte o nasil telefon firlatmaktir ki on cam çatlayabiliyor tamam parası sorn degilde babasının arabası onun da hesap vereceği birisi var sonuçta kendi arabası olsa önemsemeyecekti belki erkek yapsa bunu erkeğe yürürdünüz kadın erkek eşitliği diyorsunuz ama buna kendiniz bile inanmıyorsunuz

Arabanın cam parasını çıkarıp suratına atsaydin ya
Allah'ım nasıl sinir bozucu insanlar var

Bir cam kadar değer vermiyor mu insanlık hali olabilir

Bu dediklerinden sonra devam edebilir misiniz çok hayatımdan demiş ben olsam o ilişkiye devam edemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…