- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ararsa açmayın yazarsa cevaplamayın.yolunuza bakın bu adamdan bişey olmaz.öyle bilinince çevresindeki insanlara varana kadar tehlikeye sokacak hayati bi sorun bilmiyorum ben , sanırım beyfendi mit ajanı? yani bahaneler bahaler....
her iki seçenekte de bırak gitsin,Sorun arkadaşıyla ilgili değilmiş. Öyle söylüyor. E ne diyorum söyleyemem diyor. Devlet sırrı sanki.
Aramız iyiyken 1 defasında da İzmir'e gitmesi gerektiğini, ne zaman gideceğini bilmediğini , bu İzmir meselesinin kafasına çok takıldığını , aslında konunun sevdiği bir abisiyle ilgili olduğunu, direkt onu etkilemediğini ama ona da dokunacak bir şey olduğundan bahsetmişti. O zamanda ne oldu dedim. Yine söyleyemem bilmem ne zırvaladı.
Hayır ya gerçekten çok büyük bir işler dönüyor ( pis işler ) . Ya da çok pis kekliyor beni.
evet aramızda cinsellik oldu tam anlamıyla olmasa da . Bu tarz seyleri ilişkilerde normal bulan biri . Aldığımı aldım bitti diye düşüneceğini sanmıyorum.Sen haklısın. Kafandan da sil onu. Asla yazma arama sorma. Onun sana söylemediği sıkıntıları vardır yada konuştuğu bir başkası. Eğer senle sevgiliyken konuşuyorsa emin ol %99 başkasıyla konuşuyor. Aranızda cinsellik olmuş galiba. O da etken. İstediğini almış, seni cebe atmis, bu böyle. Üzgünüm ama bunu kabul etmen lazım. İleriye bakabilmek için. Sen ve annen çok zor zamanlar yaşamışsın ve hiçbirinde yanında değil. Şu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur?
vallahi en problemliyi buldum. Evli değil çünkü 10 yıldır tanıyorum bu net.Cozmesi gereken ne sorunu varmis? Bu kadar soylenmeyecek ne olabilir?
Sizde paylasim daha yok ki ne sevgililigi? Adam daha sorununu paylasmamis. Yoksa evli mi?
Akil oyunlariyla her seferinde seni manipule ediyor. Her seferinde adam hakli falan oluyorsun.
Ya bir de su mesajlasmak nedir ya lise talebeleri gibi? Adami arayamiyor musun? Neden? evli mi?
Ben bile okurken kabiz oldum bi adam seni kabiz etmedi mi?
Boyle sorunlu tipleri cok mu ariyorsunuz ya?
Son olarak sen onun ne psikologu ne de annesisin. Koskica adam sorununu cozemiyorsa evlilik, iliski gibi sorumluluklari da alamaz.
Birak siu problemli tipi ya. En problemsiz tipler bile evlenince problem cikariyor, sen simdiden adamin en problemlisini bulmussun. Ne diyim problemle ugrasmayi seviyorsundur belki. Yorar bu adam seni.
:))) çok tatlısınız. Ya gerçekten artık sıkıldım yani bana sorununu söylese ben zaten istemediği sürece asla müdahale etmem biliyor.Onu köpek yerine bile koyma. Bırak sürünsün. Güya romantik hüzünlü prens te Bi de trip atıyor
maalesef öyleymiş. İkili ilişkilerde üzerime dert, keder çekiyorum resmen ya.++++
5 para etmez bir tip
Eğer bahsettiğiniz gibi bir şeyse gerçekten çok üzülürüm . Umarım bu kadar kötü biri değildir ve beni bu duruma düşürmemiştir.bence baska biri var yeni tanisti ve onunla deniyor eger olmazsa sana gelecek olursa 10gunde bir gelen mesajda gelmicek. hic ole yesilcama baglamasin olayi sizde beklemeyin derim.
hiç böyle bir şey çıkmasını istemiyorum gururum çok kırılır bu durumda.adam seni yedekte tutuyor güzelim sen orada dur ben düzelecem bahaneleirini yutma asla seven sayan insan en kötü anında bile seni arar senden ilham alır kesinlikle kanma canım
erkekler hiç iyi değil bence benim konumu oku kendine biraz örnek al. Senin üzülmeni istemem arkadaşımhiç böyle bir şey çıkmasını istemiyorum gururum çok kırılır bu durumda.
Bu kadar kötü biri olmasın ya.
Zaten uzak durmasının sebebi bizim bildigimizde zarar göreceğimiz bir şey olmasıymış. Yani öyle diyor.bi de şu var insan kötü zamanında en çok sevdiği insana yapışır uzak durmaz insan fıtratı bu şekilde.o kadar da gitmeyeceğinizden emin ki 10 günde bi yazıyor.
Resmen parantez içinde yazılan benimkinin lafları :))Oha ya. Bu bahane hala duruyor mu? Sorunlarım var kimseye söylemem geyigini ben duyalı on yıl oldu. Gerçi bunu dedikten beş ay sonra evlendi sorunu benmişim meğer hehe. Geçen instada gördüm geyik sayfasında. ( Kızım sorunlarım var benim psikolojim iyi değil bunu ne sana ne aileme anlatırım bilmediğin şeyler var sana değil herkese böyleyim) yazmıştı da aklıma gelip çok gülmüştüm
Ben hep çekimser kaldım aslında. Mesela seviyorum onu ama bu onu bilmez. Buralara konu açıp fikir aldığımı, kafama bu kadar taktığımı asla tahmin etmez.Ben agir hastalik gecirdim.ameliyat oldum.olumden dondum.esim geldi sadece iyi misin dedi elimi tuttu..sonra zaman gecti duygularimiz i konustuk.bu bana iyi geldi.
Sizin sureciniz anneniz bu durumdayken nasil saglikli dusunup destek olacaksiniz ki olamamissiniz.
Tabiki erkek arkadasiniz yasadigi durum direkt kendiyle alakali degil.uzucu ama sizi etkileyecek kadar olmamali..ya da denge olmali.
Biraz karisik sizin durumunuz ama ikinizde sanki hassas degilsiniz.karsilikli uzaklasmak istemissiniz bahanesi olmus
Ciddi dusunuyorsaniz evlendiginizde hayatta hersey olabilir.birbirinize destek olamayacaksiniz gibi geldi.