sizce haklı mı ? yazmalı mıyım ?

Onu köpek yerine bile koyma. Bırak sürünsün. Güya romantik hüzünlü prens te Bi de trip atıyor

Cozmesi gereken ne sorunu varmis? Bu kadar soylenmeyecek ne olabilir?
Sizde paylasim daha yok ki ne sevgililigi? Adam daha sorununu paylasmamis. Yoksa evli mi?
Akil oyunlariyla her seferinde seni manipule ediyor. Her seferinde adam hakli falan oluyorsun.
Ya bir de su mesajlasmak nedir ya lise talebeleri gibi? Adami arayamiyor musun? Neden? evli mi?
Ben bile okurken kabiz oldum bi adam seni kabiz etmedi mi?
Boyle sorunlu tipleri cok mu ariyorsunuz ya?
Son olarak sen onun ne psikologu ne de annesisin. Koskica adam sorununu cozemiyorsa evlilik, iliski gibi sorumluluklari da alamaz.
Birak siu problemli tipi ya. En problemsiz tipler bile evlenince problem cikariyor, sen simdiden adamin en problemlisini bulmussun. Ne diyim problemle ugrasmayi seviyorsundur belki. Yorar bu adam seni.

Sorun arkadaşıyla ilgili değilmiş. Öyle söylüyor. E ne diyorum söyleyemem diyor. Devlet sırrı sanki.
Aramız iyiyken 1 defasında da İzmir'e gitmesi gerektiğini, ne zaman gideceğini bilmediğini , bu İzmir meselesinin kafasına çok takıldığını , aslında konunun sevdiği bir abisiyle ilgili olduğunu, direkt onu etkilemediğini ama ona da dokunacak bir şey olduğundan bahsetmişti. O zamanda ne oldu dedim. Yine söyleyemem bilmem ne zırvaladı.

Hayır ya gerçekten çok büyük bir işler dönüyor ( pis işler ) . Ya da çok pis kekliyor beni.
her iki seçenekte de bırak gitsin,

Sen haklısın. Kafandan da sil onu. Asla yazma arama sorma. Onun sana söylemediği sıkıntıları vardır yada konuştuğu bir başkası. Eğer senle sevgiliyken konuşuyorsa emin ol %99 başkasıyla konuşuyor. Aranızda cinsellik olmuş galiba. O da etken. İstediğini almış, seni cebe atmis, bu böyle. Üzgünüm ama bunu kabul etmen lazım. İleriye bakabilmek için. Sen ve annen çok zor zamanlar yaşamışsın ve hiçbirinde yanında değil. Şu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur?
evet aramızda cinsellik oldu tam anlamıyla olmasa da . Bu tarz seyleri ilişkilerde normal bulan biri . Aldığımı aldım bitti diye düşüneceğini sanmıyorum.

Ne ne değil artık bilemiyorum da doğrusu. O sadece benimle ilgili hiç bir sorun olmadığını, hatta bu süreçte sadece benimle konuşunca kendine geldiğini , zarar vermemek için uzak durdugunu söylüyor.
Sevmiyorum, istemiyorum demiyor. Öyle söylese her şey o kadar kolay olurdu ki.

Ama evet özetlersek yanımda olmadı bunun için haklı olduğumu da söylüyor. Bu kadar sorunun içinde bu kadar yanımda olabiliyormuş . Böyle diyor. Doğru mu tabiki değil. Olmak isteyen olurdu.

Cozmesi gereken ne sorunu varmis? Bu kadar soylenmeyecek ne olabilir?
Sizde paylasim daha yok ki ne sevgililigi? Adam daha sorununu paylasmamis. Yoksa evli mi?
Akil oyunlariyla her seferinde seni manipule ediyor. Her seferinde adam hakli falan oluyorsun.
Ya bir de su mesajlasmak nedir ya lise talebeleri gibi? Adami arayamiyor musun? Neden? evli mi?
Ben bile okurken kabiz oldum bi adam seni kabiz etmedi mi?
Boyle sorunlu tipleri cok mu ariyorsunuz ya?
Son olarak sen onun ne psikologu ne de annesisin. Koskica adam sorununu cozemiyorsa evlilik, iliski gibi sorumluluklari da alamaz.
Birak siu problemli tipi ya. En problemsiz tipler bile evlenince problem cikariyor, sen simdiden adamin en problemlisini bulmussun. Ne diyim problemle ugrasmayi seviyorsundur belki. Yorar bu adam seni.
vallahi en problemliyi buldum. Evli değil çünkü 10 yıldır tanıyorum bu net.

Bilmem genelde hep msjlasıyoruz. Konuştuğumuzda oluyor ama en son mesajlastık. Beyfendinin büyük dertleri olduğu için meşgul etmiyorum. Ahhh o kadar pişmanım ki başladığıma böyle biri olduğunu bilsem asla yakınlaşmazdım.

İStediğim düzgün bir ilişkiydi. O da en başta gayet düzgün birisiydi. Bende mi problem var bilmiyorum.
Tamam adam hep bir depresif modlardaydı ama böyle de değildi ya :)

Onu köpek yerine bile koyma. Bırak sürünsün. Güya romantik hüzünlü prens te Bi de trip atıyor
:))) çok tatlısınız. Ya gerçekten artık sıkıldım yani bana sorununu söylese ben zaten istemediği sürece asla müdahale etmem biliyor.

Zarar verir diye tutturdu. İnşallah bu bulaşabilen bir hastalık türü dert değildir diyorum .

bence baska biri var yeni tanisti ve onunla deniyor eger olmazsa sana gelecek olursa 10gunde bir gelen mesajda gelmicek. hic ole yesilcama baglamasin olayi sizde beklemeyin derim.

adam seni yedekte tutuyor güzelim sen orada dur ben düzelecem bahaneleirini yutma asla seven sayan insan en kötü anında bile seni arar senden ilham alır kesinlikle kanma canım

bi de şu var insan kötü zamanında en çok sevdiği insana yapışır uzak durmaz insan fıtratı bu şekilde.o kadar da gitmeyeceğinizden emin ki 10 günde bi yazıyor.

bence baska biri var yeni tanisti ve onunla deniyor eger olmazsa sana gelecek olursa 10gunde bir gelen mesajda gelmicek. hic ole yesilcama baglamasin olayi sizde beklemeyin derim.
Eğer bahsettiğiniz gibi bir şeyse gerçekten çok üzülürüm . Umarım bu kadar kötü biri değildir ve beni bu duruma düşürmemiştir.

adam seni yedekte tutuyor güzelim sen orada dur ben düzelecem bahaneleirini yutma asla seven sayan insan en kötü anında bile seni arar senden ilham alır kesinlikle kanma canım
hiç böyle bir şey çıkmasını istemiyorum gururum çok kırılır bu durumda.
Bu kadar kötü biri olmasın ya.

Oha ya. Bu bahane hala duruyor mu? Sorunlarım var kimseye söylemem geyigini ben duyalı on yıl oldu. Gerçi bunu dedikten beş ay sonra evlendi sorunu benmişim meğer hehe. Geçen instada gördüm geyik sayfasında. ( Kızım sorunlarım var benim psikolojim iyi değil bunu ne sana ne aileme anlatırım bilmediğin şeyler var sana değil herkese böyleyim) yazmıştı da aklıma gelip çok gülmüştüm

Ben agir hastalik gecirdim.ameliyat oldum.olumden dondum.esim geldi sadece iyi misin dedi elimi tuttu..sonra zaman gecti duygularimiz i konustuk.bu bana iyi geldi.
Sizin sureciniz anneniz bu durumdayken nasil saglikli dusunup destek olacaksiniz ki olamamissiniz.
Tabiki erkek arkadasiniz yasadigi durum direkt kendiyle alakali degil.uzucu ama sizi etkileyecek kadar olmamali..ya da denge olmali.
Biraz karisik sizin durumunuz ama ikinizde sanki hassas degilsiniz.karsilikli uzaklasmak istemissiniz bahanesi olmus
Ciddi dusunuyorsaniz evlendiginizde hayatta hersey olabilir.birbirinize destek olamayacaksiniz gibi geldi.

bi de şu var insan kötü zamanında en çok sevdiği insana yapışır uzak durmaz insan fıtratı bu şekilde.o kadar da gitmeyeceğinizden emin ki 10 günde bi yazıyor.
Zaten uzak durmasının sebebi bizim bildigimizde zarar göreceğimiz bir şey olmasıymış. Yani öyle diyor.
Yoksa sana anlatmayı hatta uzun uzun anlatıp belki ağlayıp rahatlamak isterdim diyor.

Evet gitmeyeceğimden emin. Çünkü her şeyi geçiyorum kötü durumda olduğunu bildigim birini yüzüstü bırakmayacağımı biliyor.

Oha ya. Bu bahane hala duruyor mu? Sorunlarım var kimseye söylemem geyigini ben duyalı on yıl oldu. Gerçi bunu dedikten beş ay sonra evlendi sorunu benmişim meğer hehe. Geçen instada gördüm geyik sayfasında. ( Kızım sorunlarım var benim psikolojim iyi değil bunu ne sana ne aileme anlatırım bilmediğin şeyler var sana değil herkese böyleyim) yazmıştı da aklıma gelip çok gülmüştüm
Resmen parantez içinde yazılan benimkinin lafları :))

Umarım kandırılmıyorumdur ya gerçekten üzülürüm buna.

Evlendi mi ? aman Allah'ım ne karaktersizler var ya. Biri de size biri de bana denk gelmiş.

Profesyonel manipulatif. Takdir ettim. O kadar ustaca manevra yapiyor ki seni bile kendinden supheye dusurmus acaba ben mi ilgisizdim vs diye. Arkadasim , guzel arkadasim, akli basinda bir kadin olduguna inaniyorum, neden birilerinin onune attigi sevgi kirintilariyla yetinmeye calisiyosun? Bas k..cina tekmeyi ya. Kimse kusura bakmasin ama durum bu. Boyle iliski olmaz. Sen bu adamin sevgisini sicakligini ilgisini hissedemiyosun. Cunku adam yaninda degil ki. Adam hayatinda degil senin. Bir gun kiytiriktan yaziyo bes gun ses yok. Ben akvaryumdaki baligima bile her gun yem veriyorum, iki gunde bir suyunu degistiriyorum. Boyle iliski mi olur. Bir de demis ki varligini hissetmek guzel. Bunun meali "sen kosende bekle, arada egomu seninle tatmin etmek hosuma gidiyo." Iliskiyi falan da gectim en zor zamaninda yaninda degil bu insan. Annecigine acil sifalar diliyorum ve sunu da soylemek istiyorum, Allah korusun annemin bir rahatsizligi olsaydi ve esimin destegini hissedemeseydim esimle bile arama kapanmaz bir ucurum girerdi.

Ben agir hastalik gecirdim.ameliyat oldum.olumden dondum.esim geldi sadece iyi misin dedi elimi tuttu..sonra zaman gecti duygularimiz i konustuk.bu bana iyi geldi.
Sizin sureciniz anneniz bu durumdayken nasil saglikli dusunup destek olacaksiniz ki olamamissiniz.
Tabiki erkek arkadasiniz yasadigi durum direkt kendiyle alakali degil.uzucu ama sizi etkileyecek kadar olmamali..ya da denge olmali.
Biraz karisik sizin durumunuz ama ikinizde sanki hassas degilsiniz.karsilikli uzaklasmak istemissiniz bahanesi olmus
Ciddi dusunuyorsaniz evlendiginizde hayatta hersey olabilir.birbirinize destek olamayacaksiniz gibi geldi.
Ben hep çekimser kaldım aslında. Mesela seviyorum onu ama bu onu bilmez. Buralara konu açıp fikir aldığımı, kafama bu kadar taktığımı asla tahmin etmez.

Gösteremiyorum bu yönümü sanırım. Mesela hep üzülüyordum benimle paylaşmadığı için ama bir kere benimle paylaşmıyor olman beni çok üzüyor diyemedim. Hep umursamıyor gibi duruyorum . Hatta bazen yazınca bazı mesajlarına cvp yazmıyorum falan. Bunu bilerek yapmıyorum. Çok konuşmak istiyorum ama bir taraftan istenmiyorum gibi hissedip geri duruyorum.

Bazen bu umursamaz tavrım derdini bana açmamasına sebep olabilir gibi de geliyor.
En son bana sitem edemezsin yanında olmamı sen istemedin demiştim yoksa ben kaç defa yanında olmak istediğimi söyledim sana dedim. Biliyorum ben seni ama elimde değil dedi.

Back
X