sizce hakli miyim

Ahaha okurken güldüm
Adam hatunlarin arasinda kalmis :)
Saka bir yana, baska haltlar yiyecek insan her sekilde yer, paranoyaya gerek yok bence
Insan esine karsi cinsle birlikte çalışıyor diye güvenmeyecekse evlenmeyip bir dagda yalnız yasasin o zaman
"Insan sosyal bir varlıktır " illa hemcinsi ile konusmali diye bir kural yok ki

Sanırım aldatılma korkusundan kısıtlamaya çalışıyor bazı kadınlar ama şu göz ardı ediliyor, bir erkek aldatmak istiyorsa tamamı erkek çalışanlardan oluşan bir işyerinde çalışsa, 7/24 eş takibinde olsa yine aldatır yine aldatır.

Aldatılmanın bizim rahatlığımızla alakası yok, 22 yıldır çok rahat bir kadın olarak sürdürüyorum evliliği, eşim son 10 senedir home office götürüyor işlerini, lakin ben bunları yazarken bile sosyal medyada, sanal aldatamaz mı beni? Bence aldatır, yazdıklarını takip etmiyorum çünkü, merak edip bakmıyorum bile.
Sıksam da aldatacağı varsa aldatır sıkmasamda, o yüzden ortada gerçekten kurcalanması gereken bir durum olmadıkça arkadaşlık ilişkilerine müdahale edilmesini garipsiyorum.

İki böcek var bir sürü çiçeğin arasında. Çok hoş bekar hatunlar da var evli barklı kadınlar da. Hangi birini kıskanayım ki. Sırayla kıskanmaya kalksam 15 yıl sürer kıskançlıktan emekli olurum.

Ben insan olarak bakıyorum mevzuya, kadın erkek olarak ayırmıyorum. Onlar iş arkadaşları, bazıları iş arkadaşlığından çıkıp sosyal arkadaş da oluyor. Hayatımıza giren her karşı cinse kötü gözle bakmıyoruz ki.

Ah o aldatılma korkusu yok mu insana neler yaptırıyor.
Yahu bir adam aldatsa ne olur? Eninde sonunda karşına çıkar koyarsın kapının önüne öyle bir halt yerse. Hem erkeğin aldatma potansiyeli kadar kadının da var. Neden hep korkan taraf kadınlar oluyor bu konuda?

İ
Benim eşimin eski müdürün karısı şubeye Nasıl kadın personel aldın diye baskına gelmiş
Müdürün personeli karşısında düştüğü duruma bak ben dinlemem o Ada'mı şahsen
Orası bir kurum ve işyeri herkes para kazanmaya gidiyor ve insan kaynakları çalışacak personeli gönderiyor genelde
Eğer insanların içinde varsa internetten bulur yolda bulur havada bulur karada bulur yapar yapacağını

Bak onu bende bilmiyorum inan, nedense sadece erkeklere has bir durummuş gibi bakılıyor aldatmaya, aslında kadınlarda erkekler kadar aldatabiliyor, hatta bence kadınlar aldattıklarını daha iyi saklayabiliyor, erkekler çabuk yakalanıyor.

Aldatılmaya rağmen boşanmakta dünyanın sonu gibi görülüyor, burada bunları yazmak marjinallik, değişik görünmek çabaları da değil, hayat tecrübelerinin yansıması, teyzemin bir arkadaşı vardı, eşi müdürdü bir okulda, okulla lojman arası diyeyim ki sana 30 adımı geçmez, kadın eşini hergün okula gönderirken tembihlerdi tuvalete bile eve geleceksin seni kontrol edeceğim diye, detaya girmeyeyim bildiğin bayağı kontrolden geçerdi adam, gır gır konusunu olmuştu aramızda bu durum, işin komiği adam bu kadar sıkı yönetime rağmen karısını aldatıyordu.

Valla bence o sıkıyönetime tabi olanlar daha çok aldatıyor. Kendine güvendiğini bilen adam o güveni sarsmamak için daha dikkatli oluyor sanki.

Sende bayagi rahatsin ya..
Gecenin birinde xxi birakacak benim esim ben susacam????
Oooo ben ölürum ya ...

İşte rahatım huzurluyum

kendime de eşime de güveniyorum

aldatacak kişi her zaman aldatır

ben nişan gecesi eşimi arkadaşları ile Antalya'ya beş yıldızlı otele gönderdim giderken de kaybedersin deyip parmağındaki yüzüğü çıkarıp çantama koydum

bunu da annem ve kv nin önünde yaptım kimse de bir şey diyemedi zira ben karşımdakine güveniyorum parmağındaki yüzüğü istese çıkarmayacak mı sanki

hayatta yasaklar hep caziptir

Senin aklindan birsey gecmedi ..
Peki ya arabasina bindigin kişi????
Sen onlarin kalbini mi okuyorsun???
Sen erkek milletinin ne dusundugunu netden anlican ??
Soyler misin bana????,,,

geçtiyse de o kişinin sorunu bana bir fikrini ileten olmadı bu aşamaya kadar

yani adam bana bakacak mı yanında oturdum arabada diye

eee her yerde bakar ki

tüm gün iş ortamındayım her isteyen bakar; sokaktayımn her isteyen bakar

yani briisi bana bakınca benim hayatımda bir değişiklik olmaz ki

haa derseniz ki işte sarkar tecavüz eder vs

yolda otostop yapıp binmedim ki yani meslektaşım diye arabasına alan bunu benim rızam olmadan yapamaz zira o rezilliği göze alamaz ki her ortamda tecavüze uğrarsak diye kaçamayız

Valla bence o sıkıyönetime tabi olanlar daha çok aldatıyor. Kendine güvendiğini bilen adam o güveni sarsmamak için daha dikkatli oluyor sanki.
Arada güvenilen adamlarda yapıyor ama sanırım sıkı takiptekiler daha çok yapıyor.
Bizde kıskançlıkta yoktur, öyle birbirimizi kıskanıp sıkmayız, o kadar çok kıskançlık vakası gördüm ki acaba olması gereken bu mu diye düşündüğüm bir anda eşimle paylaştım düşüncemi, ne de olsa kadınız işte, kıskançlık yoksa aşk öldü mü diye bir şüpheye düşüyorsun:) özgüvenle alakalı dedi, adam cool:)

İnsan tabiatı aldatmaya elverişli dir aldatmama diye birşey söz konusu olamaz
Aldatma olacak diye de sürekli gerilmek insanın karsindakinden çok kendine zarar vermesidir

Bizde de yok öyle kıskançlık. İlk birbirimizi tanımaya çalıştığımız zamanlar, ben daha çıtır bir kadınken öyle olmasını gerektiğini düşündüğüm için kıskançlık yapıyordum. Bir gün aldı adam beni karşısına "seni aldatabilirim ama sen de beni aldatabilirsin, ben aldatmamayı seçiyorum o yüzden kıskançlığa gerek yok" dedi. Sonra anladım ki ben aslında kıskanma kapasitesi sıfırın altında olan bir kadınmışım. Normali o sanıp huzursuzluk yaratıyormuşum boşu boşuna.

Ay haklısın valla sinir oluyorum böyle bekar olup da 'madem araban var beni de bırakır mısın ' vs diye sevgilisi olan evli olan adamlara rica eden kadınlara. Ulan belki karısı rahatsız olacak bu ne rahatlık ya, nası rica edebiliyolar yani? Anlamıyorum gerçekten burdakiler başlar şimdi yobaz mısınız bilmem ne diye yobazlıkla hiç alakası yok. Yani karşındaki evli bi erkek nası onun arabasına binip bi yere bırakmasını rica edebiliyosun ya

Ben zaten kiskanc bir tip degilim hic tepki gostermem oyle kadinla mi konusmus erkekli bayanli yemege mi gitmis bilmem ne.zaten oyle olsam esim o videoyu rahatca acamazdi bile.ama yalniz sehirler arasi yolculugu gereksiz buldum .is sebebiyle olur amenna,ama bu ekstra birseydi bana gore
İste is icin gitmissin olabilir oyle seyleri anlamayacak biri de degilim ama bu durum yukarida yazdigim gibi rahatsiz etti beni
evet aynen sanalda durup da hicbirseyini kontrol etmem ya da telini.oyle bir yapim yok.beni aldatacak mi ne olacak gibi islerle de ugrasmam.zaten esim de birseyini gizlemez oyle.ben aldatir mi derdine dusmedim de uygunsuz buldum bu yolculugu ve hareketlerine dikkat etmedigini dusundum.yani video da etkiledi.yoksa bir supheye dusmedim.hic kimseye kayitsiz guvenilmez hayatta hersey olur ama genel duruma bakarsak pek aldatir suphesi uyandirmaz esim bana

ya evet yukarda yazdigim gibi genel olarak ben de boyle bir tipim.bir de kiskansam da gurur yaparim belli etmem kolay kolay.dusuncesizce hareket ettigini dusunup bir daha yapmasini istemedigim icin dayanamadim soyledim

Yahu hiç birinizin normal erkek arkadaşı olmadı mı hiç? Her erkek ve kadın/kız illa birbirlerine bir şey mi hissetmek zorunda? Ben anlayamıyorum bu kafa yapısını, onlar aynı okulda görev yapıyor, arkadaş olamayacaklar mı? Evlenince, sevgili olunca illa aynı cinsle mi arkadaşlık olması gerekli, karşı cins olunca elinden mi almaya çalışıyor sadece başka amaç yok mu nedir bu özgüven eksikliği ve bu güvensizlik?

Şehir dışı sayılmaz ki yahu. 40 km diyorsunuz. Burda bir semtten digerine o kadar yol gidiyoruz biz. İş çıkışı aynı yöne giden iki insan var ortada. Buna şehir dışı muamelesi yapmanız anlamsız.

Hem başta size bir kadın is arkadaşını getirdiğini söylediğinde tepki vermemissiniz. Demek ki burda mesele şehirler arası yol değil. Ya kadının güzel olması ya da bekar olması.

Aslında rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum yok, onu anlatmaya çalışıyoruz, siz eşinizin iş arkadaşıyla aynı video karesinde eğlenceli zaman geçirmesinden huzursuz olmuşsunuz, aslında Türkçesi biraz kıskanmışsınız gibi sanki.
Bana kalırsa eşinize bu konuyu açmayın artık, kısıtlamalarda getirmeyin derim büyüğünüz olarak, zira ters tepiyor ve herşeyi anlatan eş kavga çıkar, huzursuzluk olur diye anlatmamaya başlıyor ki, bence bir iş arkadaşını eve bırakmasından, aynı videoda yer almalarından daha tehlikeli bu durum.

Haksızsınız. Yıllardır buradayım buradakilerin bir bayanın mesai arkadaşının arabasına binmesini namus meselesi haline getirmelerini anlayabilmiş değilim. Yıllarca mesai arkadaşım beni evime getirdi, oldukça da yakışıklıydı. Ama ne ben ne de o hayat savaşını bırakıp uçkurumuza düşmediğimizden bu bir sorun olmadığı gibi dedikodu da olmadı. Şimdi eşiniz veya o kadın kötü niyetliyse aralarında bir şey olacaksa araba olsa ne olur olmasa ne olur. Dedikoduya gelince yapan, olsa da olmasa da yapar.
Bana dokunan sırf arabasına bindi diye bir kadına, rica üstüne arabasına aldı diye bir erkeğe tuu kaka denmesinde.
Hani dedikodu diyoruz ya işte burada tanımadığımız o kadın ve Ada'ma laf sıralayarak daniskasını yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…