sizce hakli miyim

neden anlamıyorsunuz o karakterdeki bir kız eşimden uzak dursun eşimin güvenilir olup olmaması meselesi değil servis varken eşimin arabasına da binmesin yani.
Hayır ben çok iyi anlıyorum. Sadece kadınların çoğunun aldatılmada neden suçu kadına yıktıklarını anlamıyorum. Sadece bunu soruyorum. Eş sadıksa aldatmayı düşünmüyorsa kadın ne yaparsa yapsın aldatmaaazzzz. Israrla söylüyorum, bırakın diğer kadını eşlerinize bakın. Güvenmiyorsanız, her daim arabasına kadın mı bindi, yolda biri selam mı verdi, karşıdan karşıya geçerken zillinin biri omuz mu attı diye gerilmezsiniz.

Şu aralar taze öğrendiğim bir olay var bu şekilde başlayıp kötü biten. Ama eşinizin içinde varsa eninde sonunda yapar. Dedikodu yu önemsemem yerinizde olsam. Eşiniz de haklı kadın rica ettiyse göturmesinde bir sıkıntı olmaz . rutine bağlamaması konusunda uyarmanız yeterli sadece

Haksizsiniz bana gore
Esiniz ogretmen hanimi biraktigini soylemese hos olmazdi ama size soylemis zaten ne olucak ki insanlik hali o an ihtiyac duymus esinizden rica etmis bi kez daha olabilir hepiniz ogretmen olmussunuz olgun mantikli insanlarsiniz yapmayin derim :)

Ben buradaki olay ve kişiler için konuştum.İlk mesajlarımda zaten dedim.Setenayın yerinde olsam eşime bir şey söylemezdim arkadaşı teklif etmiş götürebilir .Kızın nasıl bir insan olduğunu öğrendikten sonra eşimin mesafeli olmasını isterim olay bu.

Ben kıskanç bir insan değilim hatta fazla rahatım.18 yılda en ufak bir sorunumuz olmadı.O bana güvendi bende ona.Hala da öyle .Kadın konusunda ona güveniyorum.Kilolu bir bayanım ama yinede kimseye yan gözle bakmayacağını biliyorum.Kocasının halinden, tavrından, eve gidip gelmemesinden, bakışından ,yaklaşmasından belli olur.

Bende çalışıyorum bizde arkadaşlarımızın arabasıyla geldik gittik.Birbirimize karşı hiç öyle art niyetli düşünmedik.İş arkadaşı iş arkadaşıdır yani .Hatta 5 kişi yine bir arabada gidiyoruz akşamları.

Ama günümüzde o kadar tuhaf insanlar var ki onlarında laubali hareketlerinden belli olur onlara karşı da mesafeli olmak lazım.

Son düzenleme:
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.. Tabi kimse laubali insanlarla bi arada olmaktan hoşlanmaz.. ama burda konu şu ki bir insan birinin kendine laubali olup olmadığını en iyi kendisi bilir.. onlar bizim eşlerimiz 8 yaşındaki çocuklarımız değil ki bizim uyarmamıza gerek olsun.. adam zaten karakterliyse bir iki samimiyetten sonra fikrini de zikrini de kendi çözümleyebilir ve mesafesini kendi koyabilir.. bunu ona eşi de olsa birinin hatırlatmasına gerek yoktur..

O konuda aynı fikirde değiliz. Eşinin farkedemediğini sen farkedebilirsin.Eşimin mesela sevmediğim erkek arkadaşları olmuştu .Gözlemlerim hislerim daha kuvvetli benim.Sonunda benim dediğime geldi.Kadın arkadaşıyla ilgili bir şey yaşamadığımızdan örnek veremedim.

bence kız bekar ve güzel olduğu için sorun çıkmış
evli bir arkadaşını götürseydi bu kadar sıkıntı yapmayacaktı konu sahibi

Ben de pek kıskanç biri değilimdir ama eşimin sürekli aynı ortamda çalıştığı bekar ve hoş bir kadınla baş başa 40 km yol gelmesine çıldırırdım herhalde. Bi de yüz bulursa çok sık birlikte gelmek isteyebilir "nasıl olsa aynı yere gidiyoruz boş araba" ayağına.. Bence kavga çıkarmadan sakince takip edin bu işi. Ama eşinizin aklına da düşürmeyin bu tarz şeyleri.

Tabikide haklisiniz baska biride yanlarinda olsaydi birsey olmazdi ama ikisinin tek olmasi insanin icine kurt düsüyor hani.Kizda az degilmis bune rahatlik taksi yokmu arkdas siz bunlari gòzlemleyin kizi gözum hic tutmadi

Ogretmen hanimin rica ettigide kesin degil bu konuda bence.belki esinizde teklif etmistir birakayim diye.bilemedim.

bir kadin birseyden suphelendiyse mutlaka icinden birsey cikiyor.bende cok kiskancimdir ve asla istemezdim boyle birsey

Kocaları fanusa koyma muhabbetini anlayamıyorum. Kadın erkek farketmez hepimiz insanız herkesin nefsi var. Konu sahibinin tedirgin olması normal. Kocana güvenmiyosan boşan gibi bir cümle saçma. Güvendiğimiz kocaların ne yaptığı da ortada nice kadının güvendiği dağlara kar yağmıştır buna defalarca şahit olduk. Mesele güven meselesi kadar basit değil. Evet kadın uyarısını yapar hoşlanmadığını söyler eşi de umarım dikkate alır. Kocanızla bir hanımın arabada yalnız kalmasını normal karşılamak ne sizi çok özgüvenli ve cool yapar; ne de bunu normal karşılamayan müsade etmeyen hanımları özgüvensiz ve ezik yapar.

dedikoduyu onemsiyorum elimde olmadan hatta en cok da bu yuzden rahatsizim.ilcede bu kiz hakkinda baya seyler soylenmisti.daha dogrusu gercekti.mudurle iliskisi olmustu mudur yeni bosanmisti esinden yas farklari cok fazla..ben bunu biliyirdum da bu kiz oldugunu bilmiyordum.bransini soyleyince anladim o okdugunu.esim hakkinda da birseyler soylense belki inananlar olsa rahatsiz olurum

Dedigin gibi biz de biniyoruz hatta esimin de cok getirip goturmuslugu var bayanlari ama bu rahatsiz etti
bence kız bekar ve güzel olduğu için sorun çıkmış
evli bir arkadaşını götürseydi bu kadar sıkıntı yapmayacaktı konu sahibi
Evet kiskanclik oldu videodan dolayi bir de yukarda bahsettigim dedikodu meselesi rahatsiz etti.
Tabikide haklisiniz baska biride yanlarinda olsaydi birsey olmazdi ama ikisinin tek olmasi insanin icine kurt düsüyor hani.Kizda az degilmis bune rahatlik taksi yokmu arkdas siz bunlari gòzlemleyin kizi gözum hic tutmadi
evet bir kisi daha olsun o da bekar bir kiz olsun takmam ama tek baslarina acil bir durum da degil

Olayın rengi değişti Ozaman. Kesin ve net olarak rica etse bile başka tarafa gidiyorum demesi gerek artık.

Olayın rengi değişti Ozaman. Kesin ve net olarak rica etse bile başka tarafa gidiyorum demesi gerek artık.
kesinlikle katılıyorum kadın tekrar rica etse bile başka tarafa gidiyorum,,, şuan okula gitmiyorum ,,, halletmem gereken bir işim var gibi reddetmelerde bulunduktan sonra umuyorum o da bişeyleri anlayıp eşinize birdaha böyle bir teklifte bulunmayacaktır . Ama eşinizin o kadını terslemesi şarttttt bu okula eve bırakma konusunda ! Çünkü yaptığı YANLIŞŞŞŞ ! Bir başkası için sizi üzmemeli

fazla abartmamışmısınız

İnsallah oyle olur gerci ders programlari uyusmayinca pek olmayacak gibi gorunuyor ama yine denk gelirse bakalim ne olacak.olayi buyutup olay haline getirmedigim icin insallah yine bana soyleyecegini dusunuyorum bakalim

cok enteresan. ben kac tane erkek is arkadasimi arabama aldim, yada arabasina bindim.
calisma ortamlarinda boyle seyler olagan, oluyor ve olmalida bence. ha ofiste karsinizda oturmus, ha toplantida yaninizda, ha arabanizda bir yolculukta size eslik etmis. es deger bence hepsi. bu is arkadaslari Turk degildi, ama aralarinda Hollandalisida, Belcikalisida, Arabida vardi (hepsi evli olan).

gereksiz kiskanclik olmus. bazi hatunlar hos olabilir, genc ve bekar olabilir. her bekar ve hos kadin her gordugu erkege saldirmiyor emin ol.

sinir oluyorum bu Turk kadinlarinin her kendinden hos kadini bi tehdit olarak gormelerinden. gectigimiz yaz tatilde asagi yukari sizin bu dusuncenize uyan bakislar atan Turk kadinlariyla ciddi anlamda biraz dalga gectim. nedir yani, daha sik bisii giyiyor, daha bakimli, ozguveni daha fazla, daha etrafini takmadan konusuyor kahkaha atiyor diye kadini suclamanin manaasi ne. kendi ozguven probleminiz sadece sizi ilgilendiriyor, karsinizdakini degil. yani senin problemin bence ozguven problemi.

cok mu katiyim yoksa :))

Aslinda ben kiskanc bir tip degilim.esime guvenim vardir ondan degilim.ama su dedikodu isi canimi sikti.yazmistim kizin okul muduruyle iliskisi olmustu kendinden 16-17 yas buyuk. O da zaten esinden aldatma yuzunden yeni bosanmisti.orasi da kucuk bir yer insanlar da dedikoducu bir suru konustular bunu.simdi esimle yalniz giderken gorseler ona da bir suru sey cikaracaklar.ben de bundan hic hoslanmam.inanan olur inanmayan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…