sizce hakli miyim

Haklisiniz her millette olur tabiki genelleme yapilmaz da genelde cerkeslerde haremlik selamlik pek rastlanan bir durum degildir ben hic rastlamadim mesela o arkadasla ondan boyle konustuk.evet yine soyluyorum ben de is arkadaslarimla sohbet de ederim topluca yemege de gidilir esim de oyle hic sorun cikarmadim bu konularda.anlamayacak bir tip degilim bu tarz seyleri.ama yol ustu giderken birakmak gibi gelmedi bu durum.her zaman servisle giden biri o gun esim olunca beni birakirmisin demesi esimin de o cevreyi dusunneden bunu yapmasi ters geldi.cok da buyutmedim zaten ama tepkimi de belli ettim
aynı durumda sız olsanız sanırım eşiniz sorun çıkarmaz bunu soyleyın... o da sıze guvenıodur bence :d
evet guveniyor genelde de sorun cikarmaz ama ben de yalniz uzun yola birlijte biriyle gitsem o da hoslanmaz diye dusunuyorum

Aslinda kizin dedikodusunu yapmak istemedim ama esim rehberlikci deyince daha once duydugum olaydan kim oldugunu anladim.mesela okul muduruyle bir iliski yasamis mudur karisindan yeni bosanmisti ama kac yasinda adam.baya dedikodusu olmustu okulda.esimi cok sikistirmam zaten kiskanclik yapmam kolay kolay
dedigim gibi hic baski yapmam hicbirseyine karismam didiklememki.bundan rahatsiz oldum tepki gosterdim

Valla eşinize güveniyosanız eğer bu anlattıklarınız da gerekçe olamaz.. size ne boşverin kim kimle napmış ne yaşamış.. eşiniz size anlatmışki videoyu çekinmeden size izletmiş ki kötü bi niyeti yok.. akşam yemeğine çıkmış ya da o kişiyle gece gündüz gizli telefon konuşmaları yapmış olmadığına göre bence bi sorun yok.. Benim eşim şu en sevilen makyaj markalarından birinde mağaza müdürü.. iş arkadaşlarının % 99 kadın zaten geri kalanın çoğu da eşcinsel.. kızların hepsi genç güzel bakımlı çoğu bekar.. Yemeğe de çıkarlar yeri gelir arabasına da binerler..yeri gelir evimize de gelirler.. yeri gelir telefonda da görüşürler.. çoğu genç uçarı tipler her gün sevgili değiştirirler.. müşterilerini hiç söylemiyorum zaten hepsi kadın.. şimdi ona göre mi davranayım? ayşe bekar fatma uçarı onlarla yemeğe çıkma mı deyim? ben şimdi işkillencek şey arasam dolu şey bulurum ona kalsa.. ama eşime güveniyorum.. benden asla hiçbişey gizlemez.. işten çıktıktan 15 dk sonra eve gelir.. gece arkadaş çıkmaları falan yoktur benle gezer tozar.. maça bile beni götürür (zorla).. gözümün içine bakar.. sever sayar.. şüphe uyandıracak tek bi hareketi olmadı 3,5 yıldır bana.. ha ben görmeden de bişey yapıyosa da bu kadar sezdirmeden helal olsun derim başka da bişey demem.. önce Allah'a sonra kendine emanet yani.. kimseyi kısıtlayarak olacağa engel olamam.. siz de olamazsınız.. O yüzden bu kadar dert etmeyin.. Zaten bişey olacaksa olur.. Ve hiçbi sır sonsuza dek gizli kalmaz merak etmeyin.. can sıkmaya değmeyecek kadar basit bi olay.. Eşinize de bence keşke böyle sınırlamalar getirmeseydiniz.. Erkekler böyle şeylerden hoşlanmazlar.. uzaklaştıran hareketler bu tarz şeyler.. Ha bi de eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme atasözünü de eklemeden geçemiycem..

seni tamamen haklı buldum. söyle eşine arabaya hemen binsin sormasına fırsat bulmadan. ben valla bugünlerde öyle yapıyorum. çıkışa doğru direk arabaya gidiyorum. kimseye beni de bırak demesine fırsat vermiyorum. önceden sağlam tecrübem oldu araba konusunda. eşim böyle bişey yapcak ve hayır diyemem dicek mahvederim onu

[QUOTE="setenaysetenay, post: 48133248, member: 721173"

Aslinda kizin dedikodusunu yapmak istemedim ama esim rehberlikci deyince daha once duydugum olaydan kim oldugunu anladim.mesela okul muduruyle bir iliski yasamis mudur karisindan yeni bosanmisti ama kac yasinda adam.baya dedikodusu olmustu okulda.esimi cok sikistirmam zaten kiskanclik yapmam kolay kolay
dedigim gibi hic baski yapmam hicbirseyine karismam didiklememki.bundan rahatsiz oldum tepki gosterdim[/QUOTE]

Servisle gidiyor o gün eşimle gitmek istedi deyince belki acelesi vardı dedim ama sonraki anlattıklarına bakılırsa bu kız tekin değilmiş.

Eşine söyle yüz vermesin..Sana ne ne ile giderse gitsin de.Eşin bir bahane bulsun istemediğini belli etsin.Kız salak değilse zaten bir daha teklif etmez

kız tekin olmasa nolur ki mesela? ne olabilir yani? taciz mi edicek? nasıl bi tehlike oluşturabilir çok merak ettim doğrusu?

Üniversitedeyken iş arkadaşım ve eşi hem çalışıyorlardı hem okuyorlardı.İş yeri ile okul arası araba ile 45 dakika .Sonra yanlarında aynı ilçe de olupta o okulda okuyan bir kızı getirip götürüyorlardı.Aynı bölümde değillerdi ama aynı okuldalardı.Sonra kadın hamile kaldı okulunu dondurdu.O arada o kızla kocası okula yine beraber gelip gitmeye devam ettiler.Sonradan anlaşıldı ki aralarında ilişki varmış.Hatta adam evinden ayrılıp kızla yaşamaya başlamıştı.Kadın kucağında çocuğuyla kaldı .Ayrılacaklarken affetti kocasıyla tekrar birleşti ama yapamadılar fazla geçmeden de boşandılar.

Sütü bozuk insan çook

kız tekin olmasa nolur ki mesela? ne olabilir yani? taciz mi edicek? nasıl bi tehlike oluşturabilir çok merak ettim doğrusu?[/QUOTE]
kız tekin olmasa nolur ki mesela? ne olabilir yani? taciz mi edicek? nasıl bi tehlike oluşturabilir çok merak ettim doğrusu?

Öyle sürtük bir kızın eşimle aynı arabada olmasına izin vermem.Rahatsız olmayan verebilir.

Sütü bozuk insan arabasına o kadın binmeseydi eşini aldatmayacak mıydı? Bal gibide aldatacaktı.
Arabaya binmekle, selam vermekle alakalı değil bu iş. Eşiniz güvenilir değilse fanusa koysanız gene aldatır.

Peki kız sürtükse, eşini aldatan adam ne oluyor bu durumda? Sütten çıkma ak kaşık mı?

ben mesea taciz edecegini veya tekin olmadigi icin birsey olacgini dusunmem de dedikodusu olan bir kiz olunca esimle de cikarsa hic hoslanmam ondan korktum.yoksa esim pek hoslanmaz oyle seylerden bir arkadasimin esinin aldattigini ogrendi adama o kadar kizdi ki bir daha gorusmem dedi.kimseye tam guvenmemek lazim tabi ama esime guveniyorum bana hissettirdikleri sayesinde

Allah düşürmesin, insanlara minnet etmem zorda kalmadan edeni de sevmem.. Adam onu, ya da o adamı yiyeceğinden değil, ama gerek yok.. Binsin gitsin merkeze mi gidiyor, köye mi iniyor onu gereksiz buldum.. Bir de, eş köpekle oynarken onunda gidip oynamasını da gereksiz buldum...

O olayda erkekte hatalı kızda ona bir şey demiyorum ama bu konudaki kızın ne mal olduğu ortadayken (özelliklede böyle kızlardan tiksiniyorken) eşime yanaşmaya çalışıyorsa orada bir dur derim.Aralarında birşey olmasada o kızın o arabada eşimin yanında olmasından rahatsız olurum.Eşim iyi niyetli de olsa yaklaşmasın efendim.Gitsin bekar arkadaşlarıyla takılsın.

sıradaki avı da bu adam galiba öyle öyle yaklaşacak sürtük

Öyle sürtük bir kızın eşimle aynı arabada olmasına izin vermem.Rahatsız olmayan verebilir.

yanlış anlamayın ben sadece meraktan soruyorum neden rahatsız oluyosunuz tam olarak yani? zaten sürtük birine yüz verecek onunla ilişki yaşayıp çocuk peydahlayacak tıyniyete sahip bi adam benim kocam olmasın mümkünse? Değil beni kucağımda çocukla ortada bırakmak.. benden fersah fersah öteye gitsin.. hayatıma öyle karakterde biri girmiş olmasına acırım.. Allah beni kurtardı diye şükrederim ben mesela.. Ondan söylüyorum hep bunları.. olay erkeğin karakterinde biter.. 500 sürtüğün arasına gözüm kapalı gönderirim ki ordan sağlam çıkabiliyosa beni haketmiş demektir zaten bana göre.. karakter olmadıktan sonra bana ne lazım koca

eşinizin yaptığının normal olduğunu düşünenlerdenim bende. Ne var yani bekar olunca namusunu koruyamıyor mu yada neden hemen laf çıkıyor. Kızın çirkin olsa hiçbir problem olmayacaktı herhalde

Aynı ortamda çalıştığınız erkek öğretmenlerle siz hiç gülmüyor eğlenmiyor musunuz bu neyin kime güvensizliği.

Yaptığınız çok saçma bence. Bende Anadolu illerinden bir yerde oturuyorum ve ilçelerde her zaman araba olmuyor bazen bir saat beklemek gerekiyor bazen daha fazla. İş arkadaşım gidiyorsa bende tabi ki gidebilirim ya da eşim getirebilir.

K

işte önemli olan hissettirdikleri zaten.. eşiniz zaten karakterli adammış o yüzden sizin bişey söylemenize gerek yok demek istiyorum o bi tehlike sezerse zaten uzak durur siz kafanızı yormayın.. Eşinize kısıtlama getirip sizden bişey gizlemesine sebep olmayın gereksiz yere.. Allah mutluluğunuzu güveninizi daim etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…