- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
Bende iste oyle bir kafa yapisi yok oyle anlasilmak da istemem.elimden alir diye de dusunmedim ama uygun bulmadim ne bileyimYahu hiç birinizin normal erkek arkadaşı olmadı mı hiç? Her erkek ve kadın/kız illa birbirlerine bir şey mi hissetmek zorunda? Ben anlayamıyorum bu kafa yapısını, onlar aynı okulda görev yapıyor, arkadaş olamayacaklar mı? Evlenince, sevgili olunca illa aynı cinsle mi arkadaşlık olması gerekli, karşı cins olunca elinden mi almaya çalışıyor sadece başka amaç yok mu nedir bu özgüven eksikliği ve bu güvensizlik?
İste normalde kiskanc biri degilim oyle soyledi gecti sormadim bile evli mi bekar mi genc mi niye getirdin gibi.ama videoyu izleyince kiskanclik geldi ya bana bir :) ustune bunu duyunca onemsedim.sonra dusundum aslinda gereksiz bir birakma olmus diye.bir daha tekrar etmemesini istedim bir de cok anlayissiz dedikodu cikaracak bir muhitŞehir dışı sayılmaz ki yahu. 40 km diyorsunuz. Burda bir semtten digerine o kadar yol gidiyoruz biz. İş çıkışı aynı yöne giden iki insan var ortada. Buna şehir dışı muamelesi yapmanız anlamsız.
Hem başta size bir kadın is arkadaşını getirdiğini söylediğinde tepki vermemissiniz. Demek ki burda mesele şehirler arası yol değil. Ya kadının güzel olması ya da bekar olması.
sagolun ben de oyle dusunuyorum mesela konu kapandi bile aramizda.haksiz bir tepki mi verdim kj diye de dusundum .burdaki cevaplara bakinca etkileniyorum haksizsin diyenlerden ama yine de hakli gibi goruyorum kendimi :)Aslında rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum yok, onu anlatmaya çalışıyoruz, siz eşinizin iş arkadaşıyla aynı video karesinde eğlenceli zaman geçirmesinden huzursuz olmuşsunuz, aslında Türkçesi biraz kıskanmışsınız gibi sanki.
Bana kalırsa eşinize bu konuyu açmayın artık, kısıtlamalarda getirmeyin derim büyüğünüz olarak, zira ters tepiyor ve herşeyi anlatan eş kavga çıkar, huzursuzluk olur diye anlatmamaya başlıyor ki, bence bir iş arkadaşını eve bırakmasından, aynı videoda yer almalarından daha tehlikeli bu durum.
Arkadaşlar, özellikle bu işte bir uygunsuzluk olmadığını düşünen bayanlara soruyorum. Cidden art niyetsiz bir şekilde soruyorum çünkü bazen benimde kafam karışıyor nasıl düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Eğer bu bir araba değilde bir motorsiklet olsaydı ve gece bir genç bayanı evine bıraksaydı bir eş bu da normal bir durum mudur? Benim kafam karışık çünkü bu durumdan.
Evet oyle birlikte gelip giden var hatta ben esime demistim tek gitme birileriyle ortak ol diye .onu derken de suna mi desek buna mi desek diye dusunduk bayan da vardi erkek de.ama bu durum farkki diye dusundum ben bilemiyorumKonu on sayfa olmuş okuyamadım ama haksızsınız bence.
Aynı okulda çalıştığı birine yarsım etmiş, ne var ki bunda. Benim kardeşim öğretmen, onun çevresindr çok var bu şekilde birlikte gidip gelen, atama usülü olduğu için çoğu kişinin evi ve okulu öok aykırı yerlerde oluyor, o yüZden arabası ile gelen diğer arkadaşlarına yardımcı olmak için veya benzin parasını paylaşaral birlikte gidip geliyorlar.
Evet oyle birlikte gelip giden var hatta ben esime demistim tek gitme birileriyle ortak ol diye .onu derken de suna mi desek buna mi desek diye dusunduk bayan da vardi erkek de.ama bu durum farkki diye dusundum ben bilemiyorum
Ha ha guldurdun beni oyle mi oldu acaba :) evet esimin bayan arkadaslari vardir hatta ne hikmetse hep okuldaki bayanlar esimi pek bir severler.benimle ilk tanisanlar da valla sizi merak ettik.x beyin esi nasil acaba diye falan derler.bu da hosuma gider niye esim sevilmeyen insan olsun ki.ama bana ters gelen birseye cabuk kafayi takiyorum illa o duzeltilecek .onu hirs yaptim biraz da.kisaknclikla karisik :)Setenay bence BDV'de sık takıldın bu aralar, ondan :)
Kendin de demişsin ben öyle bir kadın değilim diye
Boşuna buralara bakarak kendini doldurma derim.
Akıllı bir kadınsın, güzel bir evliliğin var.
Çok rahat çekip çevirirsin o adamı diye düşünüyorum :)
Tatlı bir kıskançlık hissi oluşması normaldir, onda sorun yok
Bir de ben geniş olmaktan mutluyum
Karşı cinsi potansiyelden ziyade arkadaş olarak görebiliyorum
Eğer eşim/sevgilim de öyle görebiliyorsa ne mutlu
Bir kadına sadece flört edilecek/sevişilecek bir obje gibi bakmıyorsa
Onunla arkadaş olmayı başarabiliyorsa daha çok güvenirim
Ha ha guldurdun beni oyle mi oldu acaba :) evet esimin bayan arkadaslari vardir hatta ne hikmetse hep okuldaki bayanlar esimi pek bir severler.benimle ilk tanisanlar da valla sizi merak ettik.x beyin esi nasil acaba diye falan derler.bu da hosuma gider niye esim sevilmeyen insan olsun ki.ama bana ters gelen birseye cabuk kafayi takiyorum illa o duzeltilecek .onu hirs yaptim biraz da.kisaknclikla karisik :)
evet ya yani burda mesela boyle yazinca ben sanki kadin erkek iliskilerinden anlamayan bir tip gibi de anlasiliyorum ya ona da rahatsiz oldum.dedigin gibi biz cerkesler kadar bu konuda anlayisli ve gercekten cinsiyet ayrimi yapmadan iletisim kurabilen bir topluluk dusunemiyorum.esim de bizi okadar iyi tanidi ki artik cok faklidusunuyor her konuda.dedigin gibi mutluyum allaha sukur bunlar buyuk dertler degil tabiYani soru sorduğun kadınların çoğu eşim kuzeniyle dans edemez, kardeşini öpemez falan diyen kadınlar farkındaysan
Hahahahah o inadı, hırsı iyi bilirim ben de bir çerkez kadınıyım
Mesela daha iyi bilirsin bizde hele hiç ayıp değildir kadın ve erkeğin arkadaş olması, çünkü kimse zaten birbirine kötü bakmaz
Ama törpülemek lazım biraz bu yönü çünkü halihazırda güven veren bir eş ve mutlu bir evlilik görüyorum ben :)
İnşallah bidaha olmaz, çok sinir bozucu bir durum haklısınız ama arada sırada malesef insan bu tür durumlara maruz kalabliyor.1 defalığına olduysa kızmayın eşinize. Bende bekarım geçenlerde bizim iş yerinden bi abi çarsıya kadar iniyormuş atla seni de bırakayım dedi bende abi gözüyle bakıyorum sağol abi çok iyi olur dedim dolmuşla uğrasmıyayım diye ama arka koltuğa oturdum tabiki de neyse çarsıya geldik ben arabadan indim eşi bindi ama yedi beni gözleriyle. Çok utandım afedersiniz ayıp bişey yapmışım gibi baktı sanki :) Bidaha mı tövbeeeeevet ya yani burda mesela boyle yazinca ben sanki kadin erkek iliskilerinden anlamayan bir tip gibi de anlasiliyorum ya ona da rahatsiz oldum.dedigin gibi biz cerkesler kadar bu konuda anlayisli ve gercekten cinsiyet ayrimi yapmadan iletisim kurabilen bir topluluk dusunemiyorum.esim de bizi okadar iyi tanidi ki artik cok faklidusunuyor her konuda.dedigin gibi mutluyum allaha sukur bunlar buyuk dertler degil tabi
Ya da ben ne erkeğim her kadın beni ister diyip egoları şişiyor öz güvenleri artıyorValla bence o sıkıyönetime tabi olanlar daha çok aldatıyor. Kendine güvendiğini bilen adam o güveni sarsmamak için daha dikkatli oluyor sanki.
Çerkezlik ne alaka anlamadımevet ya yani burda mesela boyle yazinca ben sanki kadin erkek iliskilerinden anlamayan bir tip gibi de anlasiliyorum ya ona da rahatsiz oldum.dedigin gibi biz cerkesler kadar bu konuda anlayisli ve gercekten cinsiyet ayrimi yapmadan iletisim kurabilen bir topluluk dusunemiyorum.esim de bizi okadar iyi tanidi ki artik cok faklidusunuyor her konuda.dedigin gibi mutluyum allaha sukur bunlar buyuk dertler degil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?