- 12 Temmuz 2006
- 58.517
- 223.535
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Hesapları olanlar üzerine alınmasın, asla kimseyi böyle konularda eleştirmem ama bana göre değil, her anımı çekeyim de koyayım, takipçilerim olsun, onları düzenli olarak olarak takip edip yorum yapayım beğeni atayım, ailemdekilerin hesaplarını ekleyeyim yapamıyorum sıkılıyorum çünkü, bir de bizim ailedekilerden biliyorum paylaşım yaptım falanca beğenmedi, yorum yaptım cevap yazmadı gibi alınganlıklar oluyor hiç tahammülüm olmadığı şeyler.Sosyal medya kullandığım zamanda oldu ama iki üç ten oğlumla fotoğrafım vardı. Sonra bir tane daha atarken aşırı anlamsız bir an oldu, dedim ki şuan ben ne amaçlıyorum? Bakın millet! Oğlumla ben ne kadar tatlıyız ve mutluyuz, sizde görüp beğenin bizi. Hoş çokta takılmazdım, hemen kapattım. Hiç eksikliğini hissetmedim.
En aktif olduğum yer burası velhasıl konunun özüne dönersek, evet çoğumuzun kayıpları var, acıları var, kendimizi kötü hissettiren şeyler oluyor ama bir yandan da bizim yaşadıklarımıza rağmen dünya dönmeye devam ediyor, bugün anneler/babalar günü, sevgililer günü vs diye koştura koştura bir şeyler yapacağım diye uğraşmam ama özel günleri kendimce bir kucaklaşmayla, içimden geçen sözlerle bir şekilde kutlarım.