Sizce haklimiyim

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Ben mi cok abartiyorum bilemedim cevremdeki herkes iki yuzlu yalanci yuzume gulup arkamdan konusuyorlar komsumuzun kizi 8 yillik ablam sayilir hatri coktur instagramda story atmis ama ilk degil bu tur storyleri onun istedigi partiye oy vermedik diye(takipcileri olarak) hepiniz vatan haini teroristsiniz yazmis cok zoruma gitti cikardim takipten daha sonra teyzemle bir olay oldu aradi denememi sordu orta dedim hepsi mukemmel olacak sanki ev hanimisin dedi neyse teyze dedim kapadim sevmedigim bir kuzenim var ama takipteydim ayip olmasin diye ama gecmiste bana yaptiklari aklima geldi cok zorbalamisti beni sebepsiz onun yuzunden hayata kusmustum arkamdan bir kac konusmasini da biliyorum daha fazla dayanamadim onu da ciktim anlamadim ben mi garibim insanlar mi iki yuzlu? Sizce abartiyor muyum

Arkamdan konusmalari da su;X cok saygisiz is bilmez yol yordam bilmez vs vs

Evet..
Düşünerek,kafanda kurarak abartiyorsun.
Bu şekilde kendi enerjinden dusurursun.
Sevmediğin insanlari ne düşün ne görüş.
Kim olduğu fark etmez,zarar goruyorsan çıkart hayatindan.

valla benim de iki yüzlü samimiyetsiz insanlara hiç tahammülüm yok bana haklısınız gibi geldi o yüzden 🤣🤣
Yani anlayamadim ya hepsi mi bana denk gelir surekli beni arayan ya laf sokuyor ya gondermeli story atiyor lafi da arada sokuyorum yuzsuzler yine utanmayip fakeden takip etmeye calisiyorlad

Evet..
Düşünerek,kafanda kurarak abartiyorsun.
Bu şekilde kendi enerjinden dusurursun.
Sevmediğin insanlari ne düşün ne görüş.
Kim olduğu fark etmez,zarar goruyorsan çıkart hayatindan.
Cikarttim bi kacini alindilar sanirim yazmiyorlar artik

Ornek vereyim benimle sebepsiz arkadasligini bitiren bir kiz vardi buna cok fedakarlik yaptim yapmasaydin diyenler keske is isten gecti ama ne gordum kiz bugun beni diger hesabindan takip ediyormus Allah askina artik yuzsuzluk degil de ne bu

Alınsın,hani yol yordam bilmiyordun.
Neden alınıyor. ?
Alınmasının nedeni yüzüne gülüp arkandan fitnelik yapamayacak olması :)
Bir de soguk yapiyorum buna yine neye alindi diyor hicbir sey demedim konusmak istemiyorum cunku senin gibi fitne fesatlarla baska bir kuzenim var bununla cidden cok yakiniz kardesten oteyiz 3 kere aradim secim gecesinden bu yana hicbirinde acmadi secim gecesi annemin telini acti neyse dedim bugun de aradim acmadi anneme reels atmis hicbirine donmedi aramalarimin cidden cevrem beyin ozurlu

Ben mi cok abartiyorum bilemedim cevremdeki herkes iki yuzlu yalanci yuzume gulup arkamdan konusuyorlar komsumuzun kizi 8 yillik ablam sayilir hatri coktur instagramda story atmis ama ilk degil bu tur storyleri onun istedigi partiye oy vermedik diye(takipcileri olarak) hepiniz vatan haini teroristsiniz yazmis cok zoruma gitti cikardim takipten daha sonra teyzemle bir olay oldu aradi denememi sordu orta dedim hepsi mukemmel olacak sanki ev hanimisin dedi neyse teyze dedim kapadim sevmedigim bir kuzenim var ama takipteydim ayip olmasin diye ama gecmiste bana yaptiklari aklima geldi cok zorbalamisti beni sebepsiz onun yuzunden hayata kusmustum arkamdan bir kac konusmasini da biliyorum daha fazla dayanamadim onu da ciktim anlamadim ben mi garibim insanlar mi iki yuzlu? Sizce abartiyor muyum
Haklısın ama bu kadar düşünmemeye çalış. Temizle çevreni o insanlardan. Ben o komşuyu o öyle bir story bile atmadan çıkartırdım takipten.

Haklısın ama bu kadar düşünmemeye çalış. Temizle çevreni o insanlardan. Ben o komşuyu o öyle bir story bile atmadan çıkartırdım takipten.
Aslinda cikarticaktim kac kere annem engel oldu birak dedi sanane kimin neye verdiginden dedi cikarmadim en son o paylasimi gorunce inanilmaz kirildim her yerden cikardim alinsin yani napiyim

Ay cok yazdim ama iyi geldi kizlar buraya yazmak sunu da yazayim yukarida yazdigim aramalarima donmeyen kuzenimin esinin yegenleriyle grubu var tamam mi bende o grupta yazisirken bu bakiyorum izin verir bir tane bel alti muhabbet dondurmusler ki kizlarin hepsi bende 1 ya da 2 yas buyuk bende dondureyim dedim sanane ne karisiyorsun tam lafi dedim beni bi azarladi nasil kirildim hicbir sey diyemedim ozur dilerim x abla dedim konu kapandi

Back
X