Sizce haklimiyim

Haklı olabilirsiniz.
Gerçekten toplum tuhaf bir hal almaya başladı çünkü. Bizde de özrü kabahatinden büyük insanlar var mesela,hepsini çıkardım hayatımdan,öyle rahatladım ki.

Haklı olabilirsiniz.
Gerçekten toplum tuhaf bir hal almaya başladı çünkü. Bizde de özrü kabahatinden büyük insanlar var mesela,hepsini çıkardım hayatımdan,öyle rahatladım ki.
Kesinlikle artik benim cevrem gittikce haddini asmaya basladi ben saygimi bozmadikca cevap vermedikce at kosturuyorlar yemin ederim cok kotu kavga edicem bir gun bir tanesiyle hepsi hadsiz iki yuzlu terbiyesiz kendileri her seyi yaparlar biz yapinca bizden kotusu olmaz 4 yil once bir bayramda halam ben anneannem koydeki odadayiz halam durup dururken benim numaram neden sende yok dedi halacim telefonum yeni ya kaydedemedim dedim niye etmiyorsun bende seni bir daha hic aramam defol git suradan dedi nasil kotu oldum simdi ben bunlari silmeyim de napayim

Bunun diger bir sebebi de bence ben ergenligimi cok sancili gecirdim birazcik asi bir cocuktum anne babami pek dinlemezdim bu benim akrabalarima ters gelirdi ve surekli laf sokarlardi ailem bilincliydi her ne kadar sevgi gosteremeselerde beni bir cocuk pskyatrina goturmeyi akil ettiler gittikce ben duzeldim simdi cok sakinlestim olgunlastim bu sefer de kavga etmeyip mesafe koyuyorum zorlarina gidiyor eski alinip hemen bagiran beni istiyorlar ama yapamam ki ya dusunun 40 yilda bir arayan kuzenim bile beni arayip bos bos konusuyor artik en son verdim cevabini benim de bir sabrim sinirim var babamda bugun hosuma gitmeyen bir sey dedi baba boyle yaparsan konusmayalim dedim medeni bir sekilde kapadik

Ben mi cok abartiyorum bilemedim cevremdeki herkes iki yuzlu yalanci yuzume gulup arkamdan konusuyorlar komsumuzun kizi 8 yillik ablam sayilir hatri coktur instagramda story atmis ama ilk degil bu tur storyleri onun istedigi partiye oy vermedik diye(takipcileri olarak) hepiniz vatan haini teroristsiniz yazmis cok zoruma gitti cikardim takipten daha sonra teyzemle bir olay oldu aradi denememi sordu orta dedim hepsi mukemmel olacak sanki ev hanimisin dedi neyse teyze dedim kapadim sevmedigim bir kuzenim var ama takipteydim ayip olmasin diye ama gecmiste bana yaptiklari aklima geldi cok zorbalamisti beni sebepsiz onun yuzunden hayata kusmustum arkamdan bir kac konusmasini da biliyorum daha fazla dayanamadim onu da ciktim anlamadim ben mi garibim insanlar mi iki yuzlu? Sizce abartiyor muyum

Sosyal medyayı gereğinden fazla ciddiye alıyorsunuz. Manasız şeyler bunlar.

Back
X