ne alaka? neden göndermezmiş onu anlamadım....
kıskandığı için mi???
eğer kıskançlıktan yapıyorsa, evlilik olduktan sonra kapı dışarı çıkarmayacak demekki...
Daha bir hafta olmus,hakli bence.
Sen onun durumunda olsan,o bir eglenceye katilsa sen ne dusunurdun?
Oyna ,oynama fark yok..
Daha bir hafta olmus,hakli bence.
Sen onun durumunda olsan,o bir eglenceye katilsa sen ne dusunurdun?
Oyna ,oynama fark yok..
Yok kıskançlık değil. Babası vefat ettiği için 'burda cenaze orda düğün dernek' dedi.
Öncelikle sevgilinin başı sağolsun, babasının mekanı cennet olsun..
Konuya gelince, göbek atmaya gitmiyorsun sonuçta, akraban, aile yani..E ailen de sevgilinin cenazesi var diye nişanı erteleyemeyeceklerine göre, çok gereksiz bir alınganlık.
Anlıyorum şu an hasssas bir dönemde babasını kaybettiği için ama senin de hala ailene karşı sorumlu olduğunu düşünememiş ve senin tarafından bakamamış olaya hiç.
Ayrıca "nişanlı olsaydık göndermezdim" ne demek? Bir saygı sorunu varsa o da bu tavırda var. 3 yaşında çocuk değilsin sen. Reşit, aklı başında bi kadınsın. Dolayısıyla kararlarını verirken ya da sorumluluklarını yerine getirirken izin alacak değilsin.
o yas tutarken senin nişana gitmeni istemiyor olabilir ama sonuçta hayat devam ediyor. benim düğünüme 1 hafta önce babaları ölen insan geldi sonuçta hepsinin yeri ayrı. bunu güzelce ona anlat bence
Nisan eglence degil mi?"Bir eğlenceye" değil..Ailesinin nişanına katılıyor.
"Bir eğlenceye" değil..Ailesinin nişanına katılıyor.
Kendi yarası çok taze olduğu için biraz bencilce davranmış aslında.
Ama yine de şöyle düşünüyorum. Kendimi onun yerine koyuyorum. Benim böyle taze bir acım olsa ve sevgilim nişana gideceğini söylese bende biraz kaprislenebilirdim.
Yine de %100 haklı diyemem.Karşılıklı anlayış göstermek gerekir bu durumda. Bilemedim.
Aynı durumda sen olsan onun yerinde ne yapardın peki? Belki bunu düşünmek iyi gelebilir sana haklılık, haksızlık konusunda.
Nisan eglence degil mi?
Aynen.Doğum günü vs olsa asla gitmezdim. Ki ben babasının son zamanları diye kendi doğum günümü kutlamadım. Hatta dedim içimden gelmiyor şimdi moralimiz bozuk gerek yok doğum gününe bu yıl dedim
canım elbette ki babasının vefatına en az onun kadar sende üzülmüşsündür ama hayata da devam etmelisin...
her koşula ayak uydurmalıyız.... sonuçta sen gidip orda kurtlarını dökecek değilsin, ama davete icabet etmen ve gitmen gerekir...usulen gider bi görünür gelirsin, bunda kızacak bir şey yok....allah rahmet eylesin bu arada...
Evet bu dediğini düşündüm. Ben kızmazdım sonuçta ailesiyle gidiyorsa tebrik eder, görünür gelir. insan başına gelmeden anlayamaz tabi ama , kızmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?