Sizce haksız mıyım ne olur yorum yapin

Hayır ne olck bir çay koycak . Ne demek yani yukarı getirmeyip siz kendinize katın demek. Cidden haklıyim demi art niyet geldi bana.
yok haklısın hızmet etmek ıstememısler kendı kotu kalpleriyle yasasınlar ^^ kısı kendını etrafına gore sekıllendırmez. neysen osundur. her yaptıgın ıyılıgı hızmetı kerızlık ya da haksızlık olarak gorme .bosver. rahat bırak. mukafatın olcaktır ılla ^^ allah sabır versın :)

Kaynanana söyle her şeyi ben yaptım bize bir çay bile getirmedi de

Eskiden uzak oturuyodum 10 günde bir gelirdim kafam rahattı. Şimdi aynı binadayiz her gün sinir stresim. Eşime tasinalim diyorum taşınmiyor
Bebek bekliyorsun sanirim. Hayirli olsun. Cocuk olunca da o halinle hizmet beklerler. Alistirma. Sen de elini uzak tut eltin gibi. Her gun de kayinvalidene cikma. Mesafeyi koy.

Çay koymak, çay doldurmak hatta çay dökmek duydum ama bunu duymamıştım öğrenmiş oldum
O da bişey mi, bnm kayınvalidemler kızım ocağa çay bırak diyolar cay koy cay yap demek yani. Hatta Çocugun ismini ahmet bırak ayse bırak da diyolar. Koymak kelimesine karşılar

O da bişey mi, bnm kayınvalidemler kızım ocağa çay bırak diyolar cay koy cay yap demek yani. Hatta Çocugun ismini ahmet bırak ayse bırak da diyolar. Koymak kelimesine karşılar

Çok ilginç gerçekten ama dediğim gibi eminim yöreden yöreye değişen bir söylemdir

klozeti sürtmekten sonra bir de çay katmak çıktı şimdi çay katmanın türkçesi ne? bırakın herkesin eli ayağı tutuyor kendi evinin işini kendi yapsın, kimsenin işine koşturmayın siz de bir daha.sen de eltin gibi yap onunki can da seninki patlıcan mı?

var ya şunu okumadan önce biri bana onu dese kalkar dolaptan çay paketini alır ocağın yanına koyar gelir otururum

Çayı illa sen ya da eltin mi demlemek zorunda? Eşin demlere eline mi yapışır?
Ayrıca herkesin hamaratligi kendine göre. Sen çok beceriklisindir, elinden her iş gelir ama eltin senin kadar anlamaz. Ne kadar önemli şeyler?

Cay katilmaz koyulur :) sende yapmiycaksin bukadar basit bir cozumu var :)

Bu kadar sikayetciyseniz iş güc yemek yapmayın hala yaranmaya çalısmissiniz inatla.

Neden kendinizi yıpratıyorsunuz ki o yapmayıp değer görüyorsa sende yapma bende yaptım o hatayı kendimi paralardım sanki madalya takıyorlar umursama ki kıymet bilsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…