Sizce haksız mıyım

Ben de sizi hakli buldum konu sahibi biraz garip bir durum, benim babam da yapar yegeninin resimlerini aile grubumuza atar sevgi gösterileri yapar, ben hic hoslanmiyorum kizi olarak. Kiskanclik degil de farkli bir duygu, anlamlandiramamak, anne olarak simdiden bunun önüne gecmeye calisin bence.

Yeğeni resminin kaldırılmasına üzülür diye olabilir. Çocuk sonuçta.
Bebekle yeğenin beraber bir resmini çekip koysun en iyisi.

Eşinizin, koyduğu resimlere de bir zahmet karışmasanız..Çok abarttiğinizi düşünüyorum.

Benim de telefonumda yeğenlerim var eşim sizin gibi didikleyip dursaydı çok sıkılırdım..

Az önce eşimle fena tartıştık öyle sinirlerim tepemde ki anlatamam. Konu yeğeni. 7 yaşında yeğeni var çok seviyor ,abisinin oğlu. Telefon bilgisayar duvar kağıdında hep yeğeninin resmi var. Biz evlendikten sonra dedim ki artık ikimizn resmini koy.Işyeri resmi bir yer olduğu için bazen masada saate bakmak icin dokunuyorum gelen geçen bakmasın özelimiz sonuçta dedi. hadi onu anladım neyse dedim. Ama artık kendi bebeğimiz oldu 9 aylık. 9 ayda 3 defa güzellikle söyledim artık kızımızın resmini koy dedim. beni umursamadı. Bugün de artık sert bi dille söyledim. yok abartıyormuşum yok bananeymiş. Arkadaşlar siz olsanız alınmaznisiniz kendi bebeğimiz dururken neden her yerde yeğeninin fotosu duruyor ki? küçücük çocuğu kıskanacak halim yok tabi ki dr ama duvar kağıdına kendi çocuğunun değil de yeğeninin resmini koyuyorsa kızını değil de yeğenini sürekli görmek istiyordur siz de olsanız böyle düşünmez misiniz?

ben size hak verdim, duyduğum en saçma şey bu.
elbette sevsin yeğenini ama dozunda olmalı. kendi çocuğun, eşin varken öncelik onların olur.
direkt alır telefondan kaldırırdım o fotoğrafı, bunun üzerine bu saçmalıkta diretirse yeğenine babalık yapsın.

ne kadar önemli bir şeymiş bu telefon duvar kagıdı manyak mısınız işiniz mi yoksa arkadaş

yok kendi çocuğu dururken niye yegeni var
yok ben telefonu alır değiştirirdim
yok gitsin yegenine babalık yapsın diyenler

bu kadar önemsiz bir şeye ne çok anlam yüklemişsiniz kusura bakmayın ne çok mal varmış

konu sahibi salak da daha evlenir evlenmez ikimizin fotosunu koy demiş
5 yıllık evliyim kocamın telefon ekranında ne fotosu var ya da var mı yok mu 1 kere bile aklıma gelmedi

BANANE

işsiz güçsüzler sizi ya sonra kocam sıkıldı, kocam soğuk davranıyor bik bik

Benim esimde biz ilk tanistigimizda yegeni icin oluyordu o kadar severdi,ne istese yapardi ama bebekler olunca ,simdi birazda tepki veriyorlar ,baba olmak agir basti ,
Erkek cocuk seviyor olabilir mi ?

Illa ki bir resim koymak zorundamisiniz ?olmasa ne olur mesela

Sizin resim olsa özel hayat olur çocuğunuz resmi olsa nazar olur

Dursun yigenin resmi :KK66: desem kizican

Ne gerek var tartışmaya kavgaya resim olsa ne olur olmasa ne olur
işte mesele bir resim değil. yeğenini evladi gibi görmesine alınıyorum. ha bu arada yeğeni de amcasından cok beni sever derdim çocukla degil esimin tavrında. avmye gideriz oyuncakciya gireriz kendi çocuğunuza bisey aldik mi illa ona da alınır. benim çocuğuma amcası daha çöp bilr almadi. bu kadar enayi gibi olmasına sinir oluyorum

ben size hak verdim, duyduğum en saçma şey bu.
elbette sevsin yeğenini ama dozunda olmalı. kendi çocuğun, eşin varken öncelik onların olur.
direkt alır telefondan kaldırırdım o fotoğrafı, bunun üzerine bu saçmalıkta diretirse yeğenine babalık yapsın.
tabi ki svsin yeğenini ben de çok seviyorum. hatta o da amcasından çok beni sever ama çocukla alakası yok bunun eşimin tavri sorun.

Az önce eşimle fena tartıştık öyle sinirlerim tepemde ki anlatamam. Konu yeğeni. 7 yaşında yeğeni var çok seviyor ,abisinin oğlu. Telefon bilgisayar duvar kağıdında hep yeğeninin resmi var. Biz evlendikten sonra dedim ki artık ikimizn resmini koy.Işyeri resmi bir yer olduğu için bazen masada saate bakmak icin dokunuyorum gelen geçen bakmasın özelimiz sonuçta dedi. hadi onu anladım neyse dedim. Ama artık kendi bebeğimiz oldu 9 aylık. 9 ayda 3 defa güzellikle söyledim artık kızımızın resmini koy dedim. beni umursamadı. Bugün de artık sert bi dille söyledim. yok abartıyormuşum yok bananeymiş. Arkadaşlar siz olsanız alınmaznisiniz kendi bebeğimiz dururken neden her yerde yeğeninin fotosu duruyor ki? küçücük çocuğu kıskanacak halim yok tabi ki dr ama duvar kağıdına kendi çocuğunun değil de yeğeninin resmini koyuyorsa kızını değil de yeğenini sürekli görmek istiyordur siz de olsanız böyle düşünmez misiniz?
Ben seni cok iyi anliyorum cok haklisin kendi cocugunuz dururken ne alaka yegeni yani gercekten sinir bozucu

ne kadar önemli bir şeymiş bu telefon duvar kagıdı manyak mısınız işiniz mi yoksa arkadaş

yok kendi çocuğu dururken niye yegeni var
yok ben telefonu alır değiştirirdim
yok gitsin yegenine babalık yapsın diyenler

bu kadar önemsiz bir şeye ne çok anlam yüklemişsiniz kusura bakmayın ne çok mal varmış

konu sahibi salak da daha evlenir evlenmez ikimizin fotosunu koy demiş
5 yıllık evliyim kocamın telefon ekranında ne fotosu var ya da var mı yok mu 1 kere bile aklıma gelmedi

BANANE

işsiz güçsüzler sizi ya sonra kocam sıkıldı, kocam soğuk davranıyor bik bik
sen de baya işsizmissin ki canım ya buralarda takılıp yorumları tek tek okumuşsun . hadi yallah işine bak. bence aklına gelsin eşinin telefonu arada bi göz at yoksa mazallah boynuz show hadi by

bazı erkekler kendi ailelerini yani eş ve çocuklarını asla göstermek istemiyorlar bu gibi platformlarda. sosyal medya, telefon bilgisayar ekranı vs vs..
bence kötü birşey değil.
ha kızıyla yeterince ilgilenmiyor da tüm ilgisi sevgisi yeğenineyse o zaten çok başka, bir foto koymakla düzelmez.

Erkekler küçük oğlan çocukları gibidir. Yapma dersen yapar, dökme dersen döker, koyma dersen koyar. Ben yerinizde olsam kesinlikle rahatsız olurdum tabi ki fakat asla gözüne soka soka o resmi değil bu resmî neden koymuyorsun demezdim. Çünkü bu söylemi bile ailelerine karşı bir tehdit olarak algılıyorlar. Manevi bir tehdit. Bence biraz salın hiçbirşey söylemeyin ve bu sırada evin heryerini çocuğunuz fotolarıyla süsleyip aynı şeyi hatırlamamaya çalışın, bence.

Kucukken benim babam kuzenlerime daha duskundu, bizimle duzgun fotosu yok onlarla var. Yani su asiri yegen sevgisini gicikligim var benimde.
Aynısı yazacaktım bende.
Bize hiç sarilmazdi mesela.
Bir fotografta yeğenlere sarılıp resim çekilmiş.
Liseyi yeni bitirdigim zamanlardı.
Nasıl üzülmüş, nasıl kızmıştım.
Nasıl bir insan yeğenine sarılır da çocuğunun bir kere başını oksamazdi.
Yeğenleri şimdi yüzüne bakmiyor.
Bayramda bayramlaşmaya bile gelmiyorlar.
Ne güzel oldu oh olsun.

Konu sahibi benim ki uç bir örnek oldu da çocuğunuzu seviyorsa ne bileyim bir sıkıntı yok yani.
Yok ilgi göstermiyor derseniz o zaman kötü.

Son düzenleme:
Haklısınız bence. Kendi evladı varken neden yeğeninin fotoğrafını duvar kağıdı yapar ki bir insan?

Burada mesele telefondaki duvar kağıdı değil. Telefon olmasa cüzdanındaki fotograf bolmesine kendi bebegi yerine yeğenini koyardi. Mesele nereye koyduğu değil mesele neden kendi çocuğu dururken yeğenini tercih ettiği .
Bence de konu sahibi kizmakta haklı.

Back
X