Sizce Haksız Mıyım??

Çok abartmışsın..Ve kız beklenti içindeymiş oda vermiş bunda sorun yapılcak hiçbir şey yok boşuna keyfini niye bozuyorsun..Ayıp olmasın diye vermiş bunda bir sorun yok..

Bu davetiyelerin hepsi aynı değil mi ?
Elindekilerden bir tane saklarsın ne fark eder
Davetiye kullanılmayan, atılık bir şey kime gittiği ne fark eder
Boşa üzmüşsün kendini

Belki de nişanlın asılan kızın gözüne sokmak için vermiştir davetiyeyi bak özel hayatım böyle benim demek için ..

Haksızsınız. Böyle şeylere cok anlam yüklememek gerek sonucta bir arkadaş daha yazmış, o kıza verilen davetiyede aynı sizin elinizdekiler de, sizdekilerden birini saklarsınız olur biter.

İnce düşünen bir kadınsınız. Değer biliyorsunuz. Ama herkes bilemez ya da bilse de bazen elinden bir şey gelmez. Bunun için üzmeyin kendinizi de sözlünüzü de. Paketin içindeki en son davetiyeyi saklayın mantık olarak ilk üretilen o değil mi zaten kız bu durumda sonuncusunu alıyor. Bakın bu da bir bakış açısı :)

Üzülmeyin böyle bir şey için kendinizi başka bir yolla mutlu edin :)

Tum cevap veren arkadaslara çok teşekkürler evet galiba kendim farklı yerlere çektim haklisiniz, ayrica senin mantığın tebessüm ettirdi çok sağol :) ne bileyim işte yani gelmesini bile istemiyorken neden o alıyosa ilk :)

İlk davetiyemi ekndime saklayayım diye bir isteğim olmadı.davetiyenin ilki sonu yoktur.Birtaneyi ayırırsın.Kıza gelince,o an geçiştirememiştir.Öyle bir ortam olmuştur.Bazen ben olsam şöyle yapardım dediğimiz şeyleri yapamadığımız durumlar oluyor.Bazen insanın basireti bile bağlanabiliyor.Valla ben bu kızları anlayamıyorum.Sevdiğin insanla yuvanı kuruyorsun.Kalkmış sana davetiyeleri getirmiş.Söylemese söylemezdi.Sonradan verildi de denirdi.Yani bir elin kızı için ne moralimi bozayım da ne kırılayım.Dert mi yok Allah aşkına.

Yakında evleniyorsun düşünmen gereken gelinlik çiçek ev eşyaları fotoğraflar evet deyişin bir sürü bir sürüüü şey var :) Buna takılı kalma :)

Kenidini mutlu etmeye çalış canım hak ediyorsun

bende sinirlenirdim
kim olsa sinirlenirdi
yinede tyadınızı çok kaçırmayın
küçük bir sinek mide bulandırdı dye
düşünün

Valla ilk davetiyeyi saklama durumunu ilk kez duydum.Hepsi aynı sonuçta bana göre.
Ama sizin hoşlanmadığınız birine vermesi hoş olmamış.Lakin sözlünüz vermek durumunda kalmış gibi geldi.
Böyle şeyler için kırmayın birbirinizi.

Bence matbaa basarken davetiyeyi ilk çıkanı hemen almalıydın makineden garanti olurdu .şimdi gel de bul ilk davetiyeyi off off Allah dert vermesin büyük dert

Amaaan takıldığın konuya bak.Böyle güzel zamanları böyle boş şeyler için harcama.Git nişanının tadını çıkar.Ben olsam kendim derdim bi davetiye de o kıza ver diye.Verdiği iyi bile olmuş kız umudunu iyice kesmiştir artık.Nişanına gelse bile bi oyna bi oyna ooohhhh çatlasın 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amaaan takıldığın konuya bak.Böyle güzel zamanları böyle boş şeyler için harcama.Git nişanının tadını çıkar.Ben olsam kendim derdim bi davetiye de o kıza ver diye.Verdiği iyi bile olmuş kız umudunu iyice kesmiştir artık.Nişanına gelse bile bi oyna bi oyna ooohhhh çatlasın 😊😊

ilk davetiyeyle ikinci arasında ne fark var ki?

bence kıza vermesine takılmış olabilirsin ama bu güvensizlik unsuru..
belki de vermesi daha iyi oldu, biraz kendine güvenmelisin.

çok ufak bir meseleye takılmışsın, bu süreçte daha çok zorlanacağın, idare etmen gereken şeyler olucak.

kendine ve nişanlına güven. mutlu ol ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…