Sizce Haksız Mıyım??

Kusura bakma ama çok saçma birşeyi dert etmişsin.
Alt tarafı 1 adet vermiş, hepsini mi dağıtmış sanki.

Kendine yine saklarsın bunların hepsi aynı anda basılmıyor mu yahu? Ha ilki ha sonuncusu ne farkeder?

Bu kadar küçük ayrıntılarla bu kadar üzülüyorsanız, hevesinizi kıracak kadar, ilerisinde; evlilik sorumluluğunu aldığınızda karşılacağınız sıkıntılardaki tavrınız nasıl olur acaba?

Çok haksızsın canım.

Ben eskiden böyle şeylere çok takılırdım ama davetiye benim bile aklıma gelmezdi :)

Yine de seni anladım.Hoşlanmadığın kız,davetiyeyi senden önce gördü diye içerlemişsin.
Yapacak birşey yok,görmüş istemiş artık.Nişanlın da hayır önce nişanlıma vermem lazım diyememiştir.Zaten erkekler o kadar ince düşünemiyorlar.

yani ilki sonu ne farkeder hepsi aynı sonuç olarak...
al birini sakla işte..
bu kadar anlam yüklememek lazım herşeye...
olan olmuş keyfini kaçırma...

Bu nasıl bi olayı büyütmek, nasıl bi abartmak! Bana trip atıyosun diyen kocam gelsin de bunları okusun yaaa, millet neler için trip atıyo :))) Güler misin, ağlar mısın :)

Bu nasıl bi olayı büyütmek, nasıl bi abartmak! Bana trip atıyosun diyen kocam gelsin de bunları okusun yaaa, millet neler için trip atıyo :))) Güler misin, ağlar mısın :)

Tamam ilk 2 yorumu okuyunca bile haksizim galiba dedim zaten ama dalga gecin diye acmadim bu konuyu kusura bakmayin da. Siz de eşinizin dibinden ayrilan bi bayani esinizin kiramayip sizi kirsigina defalarca şahit olursaniz, davetiyemi daha kendim görmeden neden ona veriliyor diye dert yanardiniz. Yardımlarınız için teşekkürler

Ben hiç böyle küçük şeyleri dert edecek kadar dertsiz kalmadım.
En büyük derdin bu olsun inşallah. Mutluluklar dilerimm

Yani bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama cok gereksiz seylere kafa takip uzuluyorsunuz.Ben basliga girerken ciddi bir sey var sanip giriyorum okuduktan sonra bu mu yani oluyorum.Ozellikle fark ettim yani bu dugun nisan vs donemi kizlar cok gereksiz seylere kafayi takiyor.Yani ne onemi var ilk davetiye kime nasil verilmis kaldi ki kiza davetiye vererek iyi bile yapmis umudu falan kalmamistir artik ama siz boyle gereksiz seylere takarak hem kendinizi hem iliskinizi yipratiyorsunuz.

ilki sonu yok canim, o davetiyelerin hepsii senin.. o nisan da senin, nisanlin da sevdigin adam da senin, esin olucak kismetse.. tadini cikarmak yerine dertlenme. dalga gecmiyoruz aslinda seni kendine getirmeye calisiyoruz.. Bende nisanliyim. Ekim de evleniyorum kismetse.. bu surecte herkes gereksiz geriliyor zaten, guclu olmalisin. Kendine guvenlemisin.. Mutluluklar dilerim.. Cok mutlu olun insallah.

Buni dert edinecek kadar derdiniz yok demekki ilk defa duyuyorum ilk son diye siz mutlu olunda gerisi fasa fiso hem ilk bastan küçücük seylere dertlenirsen evliligi naail surduteceksin ki oooo kolay degil herkes neler yaşıyor Neyse Rabbim bi yastikta kocatsin

Sağol canım sizin de Allah tamamina erdirsin inşallah..

ilk davetiyeyi kendime saklayayım diye bir şey aklıma bile gelmezdi benim, kusura bakmayın bu kısım bana biraz saçma geldi.
nişsanlınızın kendisine ilgisi olan ve sizin düğüne çağırmayı bile istemediğiniz birine davetiye vermesi bence de rahatsız edici ama hayır diyememiştir ayıp olur diye.
son olarak Allah mesut etsin.

Konu silinsin lütfen!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…