- 2 Ağustos 2013
- 4.111
- 3.891
- 448
- Konu Sahibi kozmopolit
-
Bence matbaa basarken davetiyeyi ilk çıkanı hemen almalıydın makineden garanti olurdu .şimdi gel de bul ilk davetiyeyi off off Allah dert vermesin büyük dert
Bilen arkadaşlar vardır 1 ay sonra nişanım var davetiyelerimiz de bugün elimize ulasti bikaç gündür rahatsız olduğum için işe gidemedim sözlüm de eve getirdi davetiyeleri bi öğle arası ben nasıl mutluyum benim de bie davetiyem var diye ama dedi ki kızma ama sana bir şey soylicem (hepinizde öyle midir bilmiyorum ama ben ilk davetiyeyi kendime saklamayi dusunuyordum ki saniyorum çoğu kızda da bu boyledir.) Ben davetiyelerin birini verdim dedi bende sandım annesine falan verdi ki öyle bir sey olsa 5 tane bile verse bişey demem iyi yapmissin derim seviyorum ailesini de, sözlüme bariz yazan bir kız var bizim işyerine bağlı bi binada kızdan nasıl hazzetmedigimi biliyor ve nişana çağırmayı bile düşünmüyorum daha paketler yapilmamis kız görünce atlamis hemen bu da (az sayida yaptirdik kişi kişi vermicez) ilk davetiyeyi ona vermiş. Yanlış anlaşılma olmasın sözlüme güvenim sonsuz kızıp uzulecegini biliyordum ama nasil vermiyim orda dedi durdu. Cok kırıldım davetiyeye karşı hevesim kalmadı hiç. Birini geçiştirmek cok zor bir sey degi ben olsam neler bulurdum hic olmadi paketleri yapayim veririm derdim ki kız artik işten de ayrılmış bir daha gormicez bile. Sırt o kırılmasın diye ben kırıldım
çok güldüüüüüüümmmmmmm......
Bu nasıl bi olayı büyütmek, nasıl bi abartmak! Bana trip atıyosun diyen kocam gelsin de bunları okusun yaaa, millet neler için trip atıyo :))) Güler misin, ağlar mısın :)
ilki sonu yok canim, o davetiyelerin hepsii senin.. o nisan da senin, nisanlin da sevdigin adam da senin, esin olucak kismetse.. tadini cikarmak yerine dertlenme. dalga gecmiyoruz aslinda seni kendine getirmeye calisiyoruz.. Bende nisanliyim. Ekim de evleniyorum kismetse.. bu surecte herkes gereksiz geriliyor zaten, guclu olmalisin. Kendine guvenlemisin.. Mutluluklar dilerim.. Cok mutlu olun insallah.Tamam ilk 2 yorumu okuyunca bile haksizim galiba dedim zaten ama dalga gecin diye acmadim bu konuyu kusura bakmayin da. Siz de eşinizin dibinden ayrilan bi bayani esinizin kiramayip sizi kirsigina defalarca şahit olursaniz, davetiyemi daha kendim görmeden neden ona veriliyor diye dert yanardiniz. Yardımlarınız için teşekkürler
ilki sonu yok canim, o davetiyelerin hepsii senin.. o nisan da senin, nisanlin da sevdigin adam da senin, esin olucak kismetse.. tadini cikarmak yerine dertlenme. dalga gecmiyoruz aslinda seni kendine getirmeye calisiyoruz.. Bende nisanliyim. Ekim de evleniyorum kismetse.. bu surecte herkes gereksiz geriliyor zaten, guclu olmalisin. Kendine guvenlemisin.. Mutluluklar dilerim.. Cok mutlu olun insallah.
Merhaba..
Forum da konuların silinmesi yada konu sahibi tarafından editlenmesi yasaktır,forum cezası alırsınız..
Konular sadece yorumlara kapatılabilir..Lütfen bana özel mesajla hangi konularınızı yorumlara kapattırmak istiyorsanız linkini veriniz,ben yardımcı olayım..
Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?