Kardeşinizde hissetmiştir bunu muhtemelen belki çağırsanız da gelmez ,ben olsam eniştem bana böyle yapsa asla gitmem,
yada kendim karşılarım.
Çok çok özür dileyerek size birşey sormak istiyorum. Konuyla alakası yok ama. Tiroid nodülü başlıklı yazılarda birkaç yorumunuzu okumuştum. Şimdi nasılsınız? Tedaviniz nasıl gidiyor? Malum, bende benzer durum yaşıyorum da.Sadece sormak istedim. Kusura bakmayın nolur.Kardeşinizde hissetmiştir bunu muhtemelen belki çağırsanız da gelmez ,ben olsam eniştem bana böyle yapsa asla gitmem,
yada kendim karşılarım.
Maddi durumu iyi değilse o zaman yılbaşı eğlencesinede gitmesin.
Çok çok özür dileyerek size birşey sormak istiyorum. Konuyla alakası yok ama. Tiroid nodülü başlıklı yazılarda birkaç yorumunuzu okumuştum. Şimdi nasılsınız? Tedaviniz nasıl gidiyor? Malum, bende benzer durum yaşıyorum da.Sadece sormak istedim. Kusura bakmayın nolur.
çok sinir bozucu bir davranış malesef..o madem kardeşini getirirdi sen götürceksin hatta o akşam çookk eğleneceksiniz..kardeşine durumu çaktırma bence boşuna üzülmesin..zamanla düzelcek bir konu merak etme
Zaten dün geliyorsun dimi diye sorduğumda abla eniştem oralı olmadı gelmicem ben yanlış anlama dedi. Gelmiyor yani... Ama öyle dedi diye içim el vermiyor ya kardeşim o sonuçtazoruma gitti
kardeşiniz anladı mı peki sizce?
anlamadıysa siz ısrar edin gelsin.
anladıysa zaten gelmez büyük ihtimal
İnşAllah geçer ya. İçim parçalandı anlatamam.. Gelir mi bilmiyorum ama onsuz gidesim yok, böyle..
anlamış işte kız doğal olarak kalbi kırılmış,eniştesi böyle yaparsa heves filan kalmaz zaten.
Çok teşekkür ederim. Mutlu oldum sizin adınıza. İnşallah benim için de güzel gider herşey.iyi gidiyor 6 ayda bir kontrol var , çok geçmiş olsun sizede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?