Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu el kızı/oğlu mevzularını pek sevmem evlenince eş el oğlu değil koca olur ama kayın için yengenin yardım etme zorunluluğu yok hatta babanın ya da kardeşin de zorunluluğu yokVar tabi benim canım çıkıyor. Hem çalış hem evle uğraş. Rest cekicem hakkımda kötü düsünsünler isterlerse. Kendi babası yardım etmiyor el kızı niye yardım etsin
Var tabi benim canım çıkıyor. Hem çalış hem evle uğraş. Rest cekicem hakkımda kötü düsünsünler isterlerse. Kendi babası yardım etmiyor el kızı niye yardım etsin
çok saçma ya.Merhaba sevgili kk kadınları. Fikirlerinize ihtiyacım var. 1 senelik evliyim.
Çalışıyorum cok şükür maddi durumumuz iyi. Ev almayı düşünüyoruz eltim ve kaynım da alacak. Eşim kardeşiyle ortak ev almak istiyor. Uzun zamandır ev araştırıyoruz. Kaynım bir ev buldu ev güzel ama fiyatı yüksek ve onlar oturacak. Ben ve esim fiyatından dolayı cok sıcak bakmıyoruz. Ben aslında ortak ev almaya tamamen karşıyım. Çünkü bu ev alınırsa hem altınlarımı vericem hem de 5 sene boyunca bütün maasım kredi borcuna gidecek içinde oturmayacağım bir ev için. Kaynım da biraz nakit para koyacak ve kredi ödeyecek ama bizden daha az. Bu evin borcu bittigi zaman ancak kendimize ev alabiliriz. Ama altınlarım gidecek ve birikim yapamamıs olucam kredi borcundan dolayı. Ilerde biz ev alacagımız zaman kaynım bize yardım edecekmiş. Ben Eltimi ve kaynımı cok seviyorum ama ortak birsey yapmak istemiyorum. Bu gibi konularda kendi kardesim olsa dahi ortak bisey yapmak istemem. Ayrıca babasının 2 evi var birinde kendi oturuyor ama yardım ettiği yok ben niye etmek zorundayım haksız mıyım? Ilerde cocugum olursa altınlarım gitmesin istiyorum kredi öderim onlar icin ama bu kadari fazla degil mi sizce de. Uzun oldu kusura bakmayin.
Aman bak gözünü seveyim girme bu ise. Bu yüzden yuvam huzursuz olmasin deme, yuvam yikilmasin deme. Valla gerilim, gözüm atiyo stresten. Aman diyim sakin sakin. Belli ki yasin daha genc abla nasihati olarak gör. Sakin girme bu ise.
Cok canım sıkkın bu konudan. Aksam esimle bir daha konusucam. Zaten eltim ve kaynıma fikrimi söylemedim
Onlara göre ortaklık. Bana göre de cok saçmaHayatımda duyduğum en saçma şey,ne kadar severseniz sevin böyle bir işe sakın kalkışmayın.dünya hali yarına çıkılacağının garantisi mi var.altınlarınızı da vermeyin ,krediyede yardım etmeyin.içinde oturmayacağınz bir evin ortaklığımı olur hem
Yarın ev kredisi bitince size ev alınacağı zaman hayatta yardım etmezler,evleri olmuş artık sıkıntıya girerler mi hiç ,yardım etmeseydin derler sonunda bir de.çocukları büyüyecek eğitim masrafı oydu buydu derken param yok der ödeyemem der olan size olur.Kızlar acaba haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum ama herkes bana hak vermiş. Canımı yakan bu kadar maas alırken birikim yapamamak. Benim ilerde cocugum olursa isten ayrılmak zorundayım. O zaman kredi borcunu odememiz de cok zor olur esim anlamıyor bi türlü
Ilerde biz ev alacagımız zaman kaynım bize yardım edecekmiş.
Hayır etmezler. O zaman mutlaka bir aksilik çıkar. Çıkmasa da çıkartırlar. Çok ev istiyorlarsa 590000 lik eve değil daha uygun eve baksınlar.
Bir de en çok para sizden çıkıyorsa neden ev ilk size alınmıyor?
Bu durumlarda kimseye güven olmaz.. 5 yılda neler değişicek kimbilir.. eşim de ailesiyle ortak iş yapıyo ve çoğu zaman illallah diyo.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..Esimle konustum . Sen merak etme ilerde onlar nakit para koyacaklar ve krediye yardım edecekler diyor. Tek dedigi şey bana güven. Anlayıslıdır ama kardesine rest cekemez diye düşünüyorum
Ay kendi kardesim su durumu bana anlatsa su an anca bu kadar gerilirdim herhalde. Vallaha ates basti. Nasil bi akildir bu, nasil bir fesatliktir. Ailenin haberi var mi? Dakika durma böyle böyle diyorlar diye anlat! Bilsinler ki yarin birgün bu konu yüzünden sorun cikarsa (eminim ki cikacak, esin seni buna zorlicak) yaninda olsunlar.
Esim altinlarımı zorla almaz . Fikirlerime önem verir ama oturup ciddi konusmam gerekiyor
inşallah eşin seni ikna etmez:))Esim altinlarımı zorla almaz . Fikirlerime önem verir ama oturup ciddi konusmam gerekiyor
Teşekkür ederim yorumunuz icin. Aksam konusucam esimle.Bu durumlarda kimseye güven olmaz.. 5 yılda neler değişicek kimbilir.. eşim de ailesiyle ortak iş yapıyo ve çoğu zaman illallah diyo.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..