Bence nazikçe söylersen anlayışla karşılar. İnsan evde bunalınca hiç bir yere sığamıyor. Haklısınız.Selam kızlar giriş katta oturuyorum üst katta kaynanam oturuyor haftanın 6 günü sabah 9 akşam 8 çalısıyorum pazar günüm var sadece kaynanam her hafta pazar günü balkonuna ya çarşaf ya kanepe örtüsü vs bıseyler aşıyor zaten giriş kat cok karanlık evım bırde o asınca sabahın köründe ışık yak otur evde ev zindan gıbı oluyor sadece 1 gün evde kalıyorum bıktım artık her hafta smdı tabak vermeye çıktım makınesı yıne çalısıyor yarın kesın çarşaf asacak bana bısey soyleyın yarın çıkıp konusucam artık canıma tak dedı ne demelıyım nasıl demelıyım bana Bır yol gosterın saygısızlıkta etmek ıstemıyorum
Geçen hafta söyleyecektı vazgectı evet o da rahatsız ama bısey demıyor ama ben sıkıldım artıkKırmadan anlat eğer devam ederse eşin konuşsun herhalde o da rahatsız oluyordur.
Aynen bize anlattığın gibi anlat konuş güzellikle. Zaten ev hanımı sanırım diğer beş gün de yapabilir işini gücünü. Umarım anlayış gösterir de gerginlik çıkarmaz.Selam kızlar giriş katta oturuyorum üst katta kaynanam oturuyor haftanın 6 günü sabah 9 akşam 8 çalısıyorum pazar günüm var sadece kaynanam her hafta pazar günü balkonuna ya çarşaf ya kanepe örtüsü vs bıseyler aşıyor zaten giriş kat cok karanlık evım bırde o asınca sabahın köründe ışık yak otur evde ev zindan gıbı oluyor sadece 1 gün evde kalıyorum bıktım artık her hafta smdı tabak vermeye çıktım makınesı yıne çalısıyor yarın kesın çarşaf asacak bana bısey soyleyın yarın çıkıp konusucam artık canıma tak dedı ne demelıyım nasıl demelıyım bana Bır yol gosterın saygısızlıkta etmek ıstemıyorum
Zaten evde durmuyorum canım 1 günüm var onu da bu şekılde kapkaranlık Bır evde gecırmek ıstemıyorumBence nazikçe söylersen anlayışla karşılar. İnsan evde bunalınca hiç bir yere sığamıyor. Haklısınız.
Herseyı yanlıs anlayan ve kavga çıkarıp uzatan biri belkı bırakır bu huyunu dedım ama yok her pazar aynı seyNeden söylemediniz hiç? Bunda saygısızlık yapacak bişey yok güzelce anlatın durumu. Olmadı eşiniz konuşsun o da rahatsız değil mi bu durumdan?
O zaman eşiniz konuşsun annesi ile. Haklısınız buna katlanmak zorunda değilsiniz ki.Herseyı yanlıs anlayan ve kavga çıkarıp uzatan biri belkı bırakır bu huyunu dedım ama yok her pazar aynı sey
Malum temızlık yemek vs her hafta dışarı çıkamıyorum ki canımBana kalırsa tek izin gününde evde oturmamalısın zaten
Hakkımı aramayı bilirim tabiki ama kalp kırmadan yapmak istıyorumsaygısızlık etmek istemiyorum derken, hakkını arayamaz iki laf söyleyemez gibi olmuşsun. nedir bu çekingenlik. çık, bize dediğin gibi söyle. nesi saygısızlık bunun. kaynananın çarşafı senin huzurundan önemli mi.
Malum temızlık yemek vs her hafta dışarı çıkamıyorum ki canım
Söyleyecegım canım ama fevri davranıyor çoğu zaman bende kendime hakim olamıyorum olay kopuyor bıkac defa baska konular yuzunden basıma geldı ondan dıyorum saygısızlık etmek ıstemıyorum dıye sonucta esımın annesı ama bunaldım yahuSöyleyebilirsin direk bu saygısızlık değil ki söylenebilecek normal birsey yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?