Evet evde emekli sabahtan aksama kadar boş ama pazar gününe bırakıyor o uzun uzun çarşafları yarın kesın kararlıyım bı yerden snra katlanamıyor ınsanAynen bize anlattığın gibi anlat konuş güzellikle. Zaten ev hanımı sanırım diğer beş gün de yapabilir işini gücünü. Umarım anlayış gösterir de gerginlik çıkarmaz.
Bende dıyorum kendı kendıme ya 6 koca gün bana da yazık 6 gün çuvala mı gırdıO zaman eşiniz konuşsun annesi ile. Haklısınız buna katlanmak zorunda değilsiniz ki.
Gıcıklığına yapıyo olabilir mi problem var mı aranızda?Evet evde emekli sabahtan aksama kadar boş ama pazar gününe bırakıyor o uzun uzun çarşafları yarın kesın kararlıyım bı yerden snra katlanamıyor ınsan
Yok ama ben ne yaparsam aynısını yapıyor 65 yasında ben gıyıyorum dıye pantolon giymeye başladı şal takmaya basladı ki çarşaflı Bır bayandı ben evlendıkten snra çarsafı çıkardı Ben pazar günüleri bıtirakıyorum çamaşır yıkamayı o da onun ıcın yapıyor sanırsam yıne yıkasın karısmam ama benım gunesımı kapatmasın yeterGıcıklığına yapıyo olabilir mi problem var mı aranızda?
Gerçekten bazen insanları anlayamıyorum yanlış anlamayın ama bunu kvnize söylemekten neden cekindiniz? Bu kadar ufak bi mesele sonuçta. Kadının belki aklına gelmedi belki sen hicbisey demedigin için rahatsız olduğunu anlamadı. Neden konusup derdinizi anlatmaktan cekiniyorsunuz ne var ki bunda?Selam kızlar giriş katta oturuyorum üst katta kaynanam oturuyor haftanın 6 günü sabah 9 akşam 8 çalısıyorum pazar günüm var sadece kaynanam her hafta pazar günü balkonuna ya çarşaf ya kanepe örtüsü vs bıseyler aşıyor zaten giriş kat cok karanlık evım bırde o asınca sabahın köründe ışık yak otur evde ev zindan gıbı oluyor sadece 1 gün evde kalıyorum bıktım artık her hafta smdı tabak vermeye çıktım makınesı yıne çalısıyor yarın kesın çarşaf asacak bana bısey soyleyın yarın çıkıp konusucam artık canıma tak dedı ne demelıyım nasıl demelıyım bana Bır yol gosterın saygısızlıkta etmek ıstemıyorum
Bende dıyorum kendı kendıme ya 6 koca gün bana da yazık 6 gün çuvala mı gırdı
Söyledim canm eşim de rahatsız tabiki gecen hafta söyleyecektı vazgectı annesı şeker hastası en ufak bırseyde ayılıp bayılıyorIkidir eşiniz söylesin diyorum ama ona cevap yazmıyorsunuz. Eşinize söylemediniz mi sıkıntınızı?
Şimdiye kadar bile sabretmeniz gereksiz bence ya en başta söyleseydiniz ya eşinize söyletseydiniz. Bilerek yapıyor muhtemelen.
Söyledim canm eşim de rahatsız tabiki gecen hafta söyleyecektı vazgectı annesı şeker hastası en ufak bırseyde ayılıp bayılıyor
Buna anlayışsızlık gösterirse demek ki geçimsiz biri .istersen sen hiç uğraşma.evdeyken o serince ay nasıl karanlık oldu ev de,esinin dikkatini çek sonra da a annen çamaşır seriyor ya ondan oluyor sanırım her pazar içim kararıyor de.esine sen istersen bir annene şöyle de.direk şikayet gibi algilamasin olaya hakim olsun önce :)Söyleyecegım canım ama fevri davranıyor çoğu zaman bende kendime hakim olamıyorum olay kopuyor bıkac defa baska konular yuzunden basıma geldı ondan dıyorum saygısızlık etmek ıstemıyorum dıye sonucta esımın annesı ama bunaldım yahu
aynen buraya yazdigun gibi konus. tek gunumu karanlikta gecrmek istemyrm baska gun hallet camasiri de. tabi daha usturuplu:)Selam kızlar giriş katta oturuyorum üst katta kaynanam oturuyor haftanın 6 günü sabah 9 akşam 8 çalısıyorum pazar günüm var sadece kaynanam her hafta pazar günü balkonuna ya çarşaf ya kanepe örtüsü vs bıseyler aşıyor zaten giriş kat cok karanlık evım bırde o asınca sabahın köründe ışık yak otur evde ev zindan gıbı oluyor sadece 1 gün evde kalıyorum bıktım artık her hafta smdı tabak vermeye çıktım makınesı yıne çalısıyor yarın kesın çarşaf asacak bana bısey soyleyın yarın çıkıp konusucam artık canıma tak dedı ne demelıyım nasıl demelıyım bana Bır yol gosterın saygısızlıkta etmek ıstemıyorum
Ah şu erkek annelerinin gereksiz kıskançlıkları çekememezlikleri yaşları kaç olursa olsun devam ediyor işte sen nazikçe bi uyar bakalım. Zor olur zaten az ışık alan bi ev biraz anlayış ya huYok ama ben ne yaparsam aynısını yapıyor 65 yasında ben gıyıyorum dıye pantolon giymeye başladı şal takmaya basladı ki çarşaflı Bır bayandı ben evlendıkten snra çarsafı çıkardı Ben pazar günüleri bıtirakıyorum çamaşır yıkamayı o da onun ıcın yapıyor sanırsam yıne yıkasın karısmam ama benım gunesımı kapatmasın yeter
Söyledim canm eşim de rahatsız tabiki gecen hafta söyleyecektı vazgectı annesı şeker hastası en ufak bırseyde ayılıp bayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?