sizce haksızmıyım ...

uzumgozlum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
75
1
36
Ankara
sevgilimin bi kuzeni var aslında biçok kuzeni var .ama bir tanesiyle çok yakın oldukları için dlinden düşürmüyor .ayşe diyelim kıza. ayşe şöyle ayşe böyle 3 buluşmamızın en az ikisinde ayşe konusu.ayşenin ailesi biraz sorunlu herseyle sevgilim ilgilenmiş onun için cok degerli v.s .ilk başlarda bişey demiyordum . kız zırt bırt arıyor abi şöyle oldu böyle oldu herseyi anlatıyor şehir dışındaydı okuyordu geldi. ordan buraya anlatıyordu .herneyse bi süre önce ayşe senle tanışmak istiyor dedi bende daha ona sıra var ailelerimizi halledelim kuzenlere sonra geceriz dedim kapattım konuyu .aama her buluşmamızda biyere gidiyoruz keşke ayseyide alsaydık seni çok merak ediyor falan diyordu ..bugun gayet güzel buluştuk gitmek istedigi biyer vardı oraya gidiyorduk benim arabamı kullanıyordu .tam o mutluluk içinde keşke ayşeyide alsaydık senle tanışmak istiyordu dedi.okadar tahammül sınırımı zorlamışki .birden bagırdım yeter artık ayşe adını duymak istemiyorum sürekli ondan bahsederek beni tanımadıgım bir insandan nefret ettirdin dedim . bu tepkime bende çok şaşırdım oda .kızdı bana nasıl böle bişiy dersin diye . çok fazla kuzenin var neden hep ondan bahsediyorsun banane ayseden o isteyebilir ama ben onu tanımak istemiyorum dedim .ben öyle diyince gidecegimiz yerden vazgecti yolunu degiştirdi .bende sinirlendim kuzenine laf söyledim diye planımızı bile degiştiriyorsun sagda dur ben gitmiyorum biyere dedim . ve ışıkta durdugu bi an arabadan indim .yürümeye başladım .arabayı durdurup gelip beni ikna etti arabaya doğru giderken eliimi tutmaya çalıştı bagırdım tutma elimi diye .herneyse gittik bi yere oturuduk uzun bi sessizlikten sonra ben butun akrabalarımdan bahsediyorum kimseye böyle tepki vermedin neden buna verdin dedi.bende ondan cok sıkıldım ne yaptıgı nereye gttigi nasıl yasadıgı beni ilgilendirmiyor aldıgı nefesten haberdarız dedim . bana baktı gülerek bence sen kıskanıyosun dedi. bu lafı duyunca kan beynime sıçradı .arabanın anahtarını aldım ve binip bastım uzaklaştım ordan .giderkende evet çok kıskanıyoum ölüyorum onu kıskançlıktan dedim .ardından mesaj attım kıskanmadım sadece çok sıkıldım onun için gitmeye okadar hevesli oldugun yerden yalvar yakar gidelim dedigin yerden gitmekten vazgectin birde kıskanıyorsun etiketi yapıştırdın beni çok krdın bundan sonra senle yapabilecegimi düşünmüyorum dedim .halada öyle düşünüyorum. hemen konuu neden ayrılıga getirdin o akrabam sen sevgilimsin falan dedi .çok istiyosan ne diyebilirimki dedi. bende evet çok istiyorum dedim .bikaç mesaj attı yumuşatmak adına ksıkanıyosun lafını öylesine söyledim falan dedi.bende ısrarla bittiginin üzerinde durdum 4 saat oldu aramadı ve mesajda atmadı .belkide sakinleşmemi bekliyor ama sizce ben çokmu haksızım dedigi gibi abarttım siz olsanız nasıl davranırdınız .

Baya abartmişssiniz gibi mi ne :44:
ben olsam bende kiskanirdm ama ayriliga kadar getirmezdim sanirim :44:
ki kiskaniyorsun derken Ayşe'i değilde onu kiskandiginizi şey etmiştir yani ne bilim birazcik abartmiş birazcikta haklisiniz gibi ama bekleyin belkide sinirinizn geçmesini bekliyordur .

seven insan sevdiğini kaybetmkten korkar dolayısıyla kıskanır yani kıskanmak kaybetme korkusundan meydana gelir. sevdiğiniz kuzenini değil kendisini kıskandığınızı söylemek istemiştir ve hoşunada gitmiştir. Sinirliyken yanlış anlamış olabilirsiniz ve sinir olmakta emin olun haklısınız yerinizde bende olsaydım dayanamazdım konuşacak başka konumuz kalmamış gibi bunları konuşuyoruz derdim. ama ayrılığa getirilecek boyutta bir konu değil bence benim sevgilim erkek kuzenlerimle konuşmamı aynı ortamda bulunmamı bile istemyor aynı ortamda bulununca tavırları değişiyor hemen. bu kıskançlığı bazen beni boğuyor ama hiç bu konu yüzünden ayrılık aşamasına gelmedik. bence onun aramasını beklemeden siz aramalısınız durumu anlatmalı rahatsız olduğunuzu birlkteyken başka şeyler konuşmak istediğinizi belirtmelisiniz. benim fikrim bu. :)

cnm sen baya bi abartmışşsın. demekki kuzeniyle baya bir yakın arkadaş gibi. ama herşeyde ayşe demesi elbette doğru değil. birden patlamak yerine alıp karşına konuşsan daha uygun olurdu. hem hemen ayrılığa konuyu getirmen bence doğru değil. ben kendi adıma konuşıyım böle bir sebep için ya da elin kızı için sevgilimi bırakmam. sakinleş ve sakınce tekrar bu konuyu konuşun.

Pireyi deve yapmissin... Sevgilinin kuzeni deger verdigi biri ki, seni onunla tanistirmak istemis. Bence kizla bi tanissaydin, o zaman sevgilinde ikide bir bunu sana söylemezdi

biraz abartmışsın sanki ya:26:

hadi sinirlendin çektin gittin bire ayrılmak istedin çocuk yine de alttan almaya calışmış sen yinede ayrılık diye üstelemişsin.

hani sevmiyorsan ve ayrılığa mazeret arıyorsan tamam da sırf bir kuzen icin cok fazla tepki vermişsin.bencede bir tanışsaydın kızın duruşundan hareketlerinden sevgiline davranışlarından olumlu mu olumsuz mu bir kanıya varırdın.

o aramış yani mesaj atmış.ben senin yerinde olsam ben arardım yani.sinirliydim aşırı tepki verdim ama her konuya onu dahil ediyorsun ve bu benim sinirimi bozuyor felan diye düşüncelerimi dile getirirdim.

tabi yinede sen bilirsin.

Bayanlar hisseder anacım bişi var ki kıl kapmışın
kesinlikle dozunda tepki vermişin
Geri adım atma ne o öyle herşeyde kuzeninin adı geçiyor.
Onu çok sevebilir dostu arkadaşı canı kanıda olabilir ama sonuçta karşı cins
onu bukadar söz konusu etmesi doğal olarak bayanda soru işareti bırakır.

bilemiyorum hala düşündükçe kan beynime sıçrıyor .sinirim geçmek bilmiyor . şehir dışından geldiğinde gidip karşılamalar akrabalarından araba alıp ama ben geldigimde arabam yok diye gelmemeler .işte bunlar olunca biyerde patlak veriyor . kızın babası yok o yuzden ilgi alaka full yetiştirmişler .ama bu beni çok fazla baglamıyor . zaman en gösterecek bakalım

sevgilinde sende abarmışsın sevgilin ayşeden sürekli bahsettiği için abartmış çok değer veriyor olabilirsin ama süreklide ondan bahsedecen anlamınada gelmiyor ikincisi sende ayrılık noktasına getirerek abartmışsın ama sanırım bende bu durmda olsam kıskanırdım yok yok hatta çııldırırdım :84:

canım benım hem de cok haksızsın .hosnut olacagın yer de gereksız yere kaprıs yapmıssın .bak ne guzel senı aılesıyle akrabalarıyla tanıstırma cabasına gırmıs erkek arkadasınız.bunun tam tersı bır durum olsa sız haklısınız derdım .mesela kuzenı zıppırt sevgılınızı arayıp hergun sohbet etseler ve bu kadar cok sevdıgı akrabasını senı tanıstırmak ıstemese,tepkınız boyle bır duruma olsaydı sıze hak verırdım .ama su durum da sız haksızsınız .bence onun aramaını beklemeyın sız arayıp ozur dıleyın .erkek arkadasınızın ,aıleme akrabalarıma karsı cok soguk dusuncesını aklına sokmasına ızın vermeyın derım .

evet sizi dinledim aradım buz gibi bir konuşma birazcık tartışmadan sonra devam edip etmek istemedigini bilmedigini benim gibi kestirip atmak istemedigini ama benimle gelecek adına korkuları olmaya başladıgını büyük tepkiler verdigimi söyledi biz senle evlilik yolunda ilerliyoruz bugun flört edip yarın ayrılacak bi çift degiliz. ama çevre çok önemli nasıl davrandıgın çok önemli senle ilgili korkularım oluştu düşünmek istiyorum dedi bende kararına saygı duyarım ama beni bukadar kıskanmaya sen ittin dedim .kıskanmı olabilirsin ama verdigin tepki yanlıştı evliykendemi böyle yapacaksın dedi falan . vay be biz nelerine katlanıyoruz nelerine göz yumuyoruz erkekler hemen korkuyor hemen soruları oluşuyor .herseye başımızı sallayalım hiç problem çıkarmayalım istiyorlar. madem okadar korktun anca gidersin demek geliyor içimden ama çok seviyorum onsuz bir hayat beni çok korkutuyor ve bukadar hayalimde onun yerine baskasını koyamam .. şimdi ben mahkum gibi hakkımda verilen yargıyımı beklicem yada ne kadar beklicem ne kadar sürecek bu düşünme ...

her insanın kendine doğrusu başkadır,az bahsetmiş çok bahsetmiş.. kıskanmış olabilirsiniz..kız ''abi'' diye hitap ediyo ve sahiplenmiş kardeşi gibi kol kanat geriyor.Dengeyi sağlamalı bilmeli erkek tabi de..Yarın öbürgün sizin yakınınızla ilgilenmeniz durumunda size aynı tepki verilse.. çok aşırı tepki vermişsiniz.Konuşup, kibar bir dille uyarsan amenna..şahsen bana sevgilim bunu yapacak olsa ilişkimizi gözden geçirirdim.çok sinirlenmiş bile olsanız böyle davranmanız hoş değil... sonuçta siz hatalı oldugunuzu dile getirmişsiniz ve gerekeni yapmışsınız.. bekleme sürenin çok uzaması halinde görüşmeyi talep edin.tartısmayın, tamamiyle sessiz kalın bu konuda.. bekleyin.. sordugu sorulara cevap verın..irdelemeyin.kendisi açarsa gerekli cevabı verırsınız.sakın kıyaslamayın..çünkü ikinizin yeride ayrı.. sorması halınde mantıklı bir şekilde sizi böyle davranmaya iten sebeplerinizi sıralayın sakinliğinizi koruyarak.

her insanın kendine doğrusu başkadır,az bahsetmiş çok bahsetmiş.. kıskanmış olabilirsiniz..kız ''abi'' diye hitap ediyo ve sahiplenmiş kardeşi gibi kol kanat geriyor.Dengeyi sağlamalı bilmeli erkek tabi de..Yarın öbürgün sizin yakınınızla ilgilenmeniz durumunda size aynı tepki verilse.. çok aşırı tepki vermişsiniz.Konuşup, kibar bir dille uyarsan amenna..şahsen bana sevgilim bunu yapacak olsa ilişkimizi gözden geçirirdim.çok sinirlenmiş bile olsanız böyle davranmanız hoş değil... sonuçta siz hatalı oldugunuzu dile getirmişsiniz ve gerekeni yapmışsınız.. bekleme sürenin çok uzaması halinde görüşmeyi talep edin.tartısmayın, tamamiyle sessiz kalın bu konuda.. bekleyin.. sordugu sorulara cevap verın..irdelemeyin.kendisi açarsa gerekli cevabı verırsınız.sakın kıyaslamayın..çünkü ikinizin yeride ayrı.. sorması halınde mantıklı bir şekilde sizi böyle davranmaya iten sebeplerinizi sıralayın sakinliğinizi koruyarak.

Yine sevgiliniz hakli derim ben.
Çünkü cocuk oyuncagi gibi en basit olaylarda bile ayrilik kelimesi cok sacma oyun oynamiyorsaniz tabii..
Bu düsünceniz onu korkutmus
bu yüzden düsünmek istiyor ama bence cok beklemeyeceksiniz ve dönecek erkek arkadasiniz tekrar.
Bu arada size kiskanmayin demiyorum kiskanmakta haklisiniz bende cok kiskancim hemde cooook her bi halttan sorun cikaririm küserimde hatta ama hic birinde ayrilik kelimesini agzimdan cikarmadim Allah'im cikarttirmasinda

akşam tekrar konuştuk asla ayrılmak istemedigini ama neden bu gibi durumlarda hemen kavga ettigimizi sorguladıgını kafasının karıştıgını korktugunu söyledi. sakince konuşup kapattık telefonu ..ama bu saate kadar ne bir mesaj ne bir telefon hiç ses seda yok .bende arayıp üstüne gitmek istemiyorum .azıcık sakinleşsin bakalım .:2:

Gercekten kafasi karismistir bencede siz üstüne gitmeyin bekleyin
ama bundan sonra o tür hareketlerinizde dikkat edin diye tekrar söylicem :) gerçekten bunaltiyor karsidakini bu tür hareketler bir süre sonra
bende size söylüyorum ama bende bendeki asiri gereksiz kiskancligi yenmeliyimm bu da bunaltiyorrrrr karsidakini

şimdi tekrar aradı çok komik şeylerden kavga ediyoruz büyük bi sorunumuz yok neden böyle oluyor diyo .büyük sorun olsa zaten kopmam kolay olur .senden kopamıyorum ama çok korkuyorum diyo . ben üstüne gelmek istemiyorum nasıl mutşu olacaksan nasıl huzurlu olacaksan öyle karar ver . seni çok seviyorum asla sensiz bir hayat istemiyorum bir anlık duygu patlamasıydı ama bu sende büyük bir korku yarattıysa ilerimiz adına korkuyorsan sana hiçbişeyi zorlamam ne karar verirsen saygı duyarım dedim :26: konuşmalarından tavrından beni ne kadar sevdigini anlıyorum ama bi yandanda mantıgını çalıştırıyor işte .3 günümüz mahvoldu dedim ömrümüz mahvolcagına 3 günümüz olsunda sorunumuzu çözelim dedi.sonra ben sana mesaj atarım dedi gülerek . bende hani ben senin kaderindim hani bensiz nefes alamazdın demekki insan büyük laflar etmemeliymiş degilmi dedim ..hiçbişiy demedi kapattık sonra :2:

Ohh sonunda beklediğim o mesaj geldi :) AYRILMAK İSTEMİYORUM ASLA SENDEN .. hayatımızı zorlaştırmak yerine güzelleştirelim lütfen daha sakin daha ılımlı ve huzurlu olalım aşkım .demişşşşşş .... şükürler olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…