- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Merhaba
Dün eşime çok kızdım sizce haksızmıyım
Konuya gelince,
Bizden uzakta olan bi eltim var onun dayısı gözaltına alınmış bunu eşim söyledi onada kardeşi söylemiş neyse anlattı bunu bana yarım saat geçti geçmedi sen x i ara(eltim) geçmiş olsun de, dedi.
Bende dedim ki ben düşünemiyormuyum ne diye söylüyosun arayıp aramamak bana kalmış dedim
Bahsettiğim eltim de beni hiç aramaz çoçuğu hadta olduğunda vs hep ben aradım numarasını bile ben aldım, o en basitinden işe girdiğimde bile beni aramadı bende aramak istemiyorum gördüğümde söylerim.
Ama eşime çok kızgınım hala
İşte çok zoruma gitti ara demesi sanki çocuk var karşısındaCanim sen boyle en ufak bir seyden esine kizmaya devam edersen, evliliginizin akibeti pek de iyi olmaz haberin olsun. Adam iyi niyetle ara demis. Belki o an aramak aklina gelmez vs diye dusunmustur. Ya da senin aramak istemedigini bildigi icin soylemistir arayasin diye. Bence siz yinede arayin eltinizi. Simdi ise girince tebrik icin armak baska, boyle bir durumda aramak baskadir. Herkesin tebrik icin arama gibi bir aliskanligi olmayabilir, bu kinanmaz ama, sen boyle bir gunde aramazsan, herkes kinar seni. Ve lutfen artik su adamla ugrasmayi birak.
İçimden gelmeyen bişeyi yapmak istemiyorum açıkcasıelif neden bu kadar büyüterek yaşıyorsun herşeyi.. altı üstü bir ara demiş.. hem aynı şeymi bu işe girmekle.. bence araman gerekirdi ama istemiyorsan senin bileceğin iş .. eşine ara dedi diye kızman çok anlamsız..
evet benimde aklıma geldi ama bu bu sebepten dolayı aramak istemedim dersin olur biter..
Hep sinir ediyo napiyimEşinin kızmadığın bir huyu var mı?
Kaybettirmez ama hep ben hep ben onun özellliği ne ki hep ben arıyorumHaklisin ama bazen dusunuyorum da insanligin geregi olan seyleri yapmak bize bir sey kaybettirmez.
Herşeyi değil ama haklı olduğum konuları büyütürümArayıp aramamak sizin tercihiniz elbette.Ama illa esin hatırlattı die art niyet arama bunda ne varki bu kadar büyütecek.Ayrıca ben esinize hala kızgın olacak bir durum göremiyorum ortada..Herşeyi bu kadar büyütürmüsünüz her zaman???
:)ben olsam boşanırım.
Hayır yakıştırma değil de ben hiçbir durumda aranmıyorum ama ona gelince herkes aramalı niye yani onun bi üstünlüğü mü varEşinin hatırlatmasında ne sakınca var anlayamadım. Senin aramayacağını biliyor ama senin eltin gibi davranmanı istemiyor bana kalırsa.
Bu kısasa kısas durumu hiç hoş değil.
Herkes kendine yakıştırdığı biçimde davranır.
Karşısındakinin hakettiği biçimde değil.
Sen de bunu yakıştırıyorsun kendine demek.
Kaybettirmez ama hep ben hep ben onun özellliği ne ki hep ben arıyorum
Aslında yine arardım ama sırf eşim söyledi diye içimden hiç aramak gelmiyoOnun bir özelliği olduğundan değil.
Senin olgunluk gibi bir özelliğin olduğundan arıyorsun.
Arayarak onu yüceltmiyorsun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?