Sizce hamile miyim? Silik çizgi?

tebrikler Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallahhh belirtin var mı anlat bizede :)

Kızlar tekraren merhaba felaket bir gaz sıkışması ara ara karın ağrısı karında şişlik beyaz akıntı ve çok nadir mide bulantım var.Eşimle tam yumurtlama gününde ilişkiye girdik kondom ile ancak kondom içimde kaldı ve kondomu çıkartırken gelebileceğinden şüpheleniyorum sık sık idrara çıkıyorum normal de bu kadar gitmezdim.Geciken Adetimin 1.gününde erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı bugün 3. Günüm ve hala adet olmadım yukarıda yazdığım herşey devam ediyor.fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz

Aşkım benim gebelik de aynen öyle kondomun içinde kalmasıyla oldu şaşırdım valla. tam yumurtlama günüme denk gelmişti benim de. Ertesi gün hapı içtin mi? Yani risk var. Ama boş gebelikmiş benimki kürtajla alınacak. Prezervatifin içinde spermleri öldüren bi madde varmış sanırım belki ondan tam bi gebelik olmadı.

Bu arada sık idrara çıkma bende de çok olmuştu

Testi tekrar yaptım negatif çıktı

Kızlar test yaptırdım. Ultrasonla da baktık. Hamileyim.. hem de 5 haftalıkmış şok oldum. Kendimi hazırlamaya başlasam iyi olacak. İnşallah isteyen herkese nasip olur.
amın ,
sanırım bızımde boyle hayırlı guzel surprızlere ıhtıyacımız var..
hayırlı olsun canım

Kızlar selam sizce gebelik var mı adetime 5 gün var??

Eklentiler

• 2E283CA2-B952-4041-85A6-74FFB847D7FE.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…