Y yeto1z Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Kasım 2023 229 39 13 22 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin66 #21 zeytinagaci1 .!.: aa neden hiç aklıma gelmedi.. demek kocamla birbirimizin cinsel organını öpüp sonra öpüşmediğimiz için hamile kalamıyormuşum, aydınlandım s Genişletmek için tıkla... zeytinagaci1 .!.: aa neden hiç aklıma gelmedi.. demek kocamla birbirimizin cinsel organını öpüp sonra öpüşmediğimiz için hamile kalamıyormuşum, aydınlandım sağ ol bir de bunu deneyeyim Genişletmek için tıkla... Ben size sizin hamile kalıp kalmadığınızı sormadım
zeytinagaci1 .!.: aa neden hiç aklıma gelmedi.. demek kocamla birbirimizin cinsel organını öpüp sonra öpüşmediğimiz için hamile kalamıyormuşum, aydınlandım s Genişletmek için tıkla... zeytinagaci1 .!.: aa neden hiç aklıma gelmedi.. demek kocamla birbirimizin cinsel organını öpüp sonra öpüşmediğimiz için hamile kalamıyormuşum, aydınlandım sağ ol bir de bunu deneyeyim Genişletmek için tıkla... Ben size sizin hamile kalıp kalmadığınızı sormadım