İşte bilmiyorum test konusunda mağdur olduğum zamanlar oldu test yapmaktan da vazgeçmiyorumBende görüyorum sanki bir gölge
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bilmiyorum test konusunda mağdur olduğum zamanlar oldu test yapmaktan da vazgeçmiyorumBende görüyorum sanki bir gölge
Erken öğrendim aslında adetimden iki gün geçince test yapdım silik çıktı sabahına doktora koştum dün hiç bi sıkıntı yoktu ama bugün bu geldi başıma çok erken mi öğrendim adet gören varmı gebeliğinde
Çok geçmiş olsun tez zamanda bebek haberini alırsın inşallahBen gebeliğimde 2 defa adet gördüm. Vücudum yumurta üretimine devam ediyormuş hamileliği bedenim anlayamamış öyle demişti doktor. Sonu maalesef düşükle sonuçlandı ama bazı kadınlar ilk aylarda adet görüyormuş. Tekrar hamile kalmadım nasıl bir süreç beni bekliyordu bilmiyorum
adet doğamız gereği olmak zorundayız buna yapacak bişey yok aslında çok büyük bi şükür sebebi düşünürsek kadın sağlığı için çok önemli adet olmakTecrübeli kimse yokmuu adet olmaktan korkuyorum görmek istemiyorum
Öyle de ümitlenmek istemiyorum ümitle beklediğimde gördüğüm an üzülüyorum bazen donup kalıyor umEki Görüntüle 3676125
Çok geçmiş olsun tez zamanda bebek haberini alırsın inşallah
adet doğamız gereği olmak zorundayız buna yapacak bişey yok aslında çok büyük bi şükür sebebi düşünürsek kadın sağlığı için çok önemli adet olmak
Gebelik var benceEki Görüntüle 3676125
Çok geçmiş olsun tez zamanda bebek haberini alırsın inşallah
adet doğamız gereği olmak zorundayız buna yapacak bişey yok aslında çok büyük bi şükür sebebi düşünürsek kadın sağlığı için çok önemli adet olmak
Bilmiyorum ki inşallah vardır inşallahvar gibi hayırlı olsun
Önceki mesajınızı unuttum kusura bakmayın adet olmak istemiyorum diyince genç kızlığa yeni atılan bi kız sandım kullanıcı adınızı unuttumÖyle de ümitlenmek istemiyorum ümitle beklediğimde gördüğüm an üzülüyorum bazen donup kalıyor um
Öyle de ümitlenmek istemiyorum ümitle beklediğimde gördüğüm an üzülüyorum bazen donup kalıyor um
Okadar haklısınız ki iki yıllık evliyim nerdeyse her ay bu durumu yaşamaktan çok üzülüyorum elbet vakti zamanı var ama çok sabırsızız galibaÖyle de ümitlenmek istemiyorum ümitle beklediğimde gördüğüm an üzülüyorum bazen donup kalıyor um
Önceki mesajınızı unuttum kusura bakmayın adet olmak istemiyorum diyince genç kızlığa yeni atılan bi kız sandım kullanıcı adınızı unuttum
Evet çok istediğimiz için bende üç yıl ama iki yıldır düşünüyoruzOkadar haklısınız ki iki yıllık evliyim nerdeyse her ay bu durumu yaşamaktan çok üzülüyorum elbet vakti zamanı var ama çok sabırsızız galiba
Adet tarihiniz ne zamandıAy hiç deme![]()
şAy hiç deme![]()
15 EkimAdet tarihiniz ne zamandı
Bugün kanama başladı çok şiddetli şimdi iyiyim umarım yerini temizliyordurAdet tarihiniz ne zamandı
Yerleşiyormuş ya doktora gitseneBugün kanama başladı çok şiddetli şimdi iyiyim umarım yerini temizliyordur
Doktora gittim doktor bekleyelim dedi düşük yapıyor olabilirsin dedi ama benim betam niye artıyor ozamanYerleşiyormuş ya doktora gitsene
Çok fazla artmamış ama dün 37 idi bugün 43 tü artmaması lazım değil mi düşükteDoktora gittim doktor bekleyelim dedi düşük yapıyor olabilirsin dedi ama benim betam niye artıyor ozaman