• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

Erken öğrendim aslında adetimden iki gün geçince test yapdım silik çıktı sabahına doktora koştum dün hiç bi sıkıntı yoktu ama bugün bu geldi başıma çok erken mi öğrendim adet gören varmı gebeliğinde
IMG_3297.webp

Ben gebeliğimde 2 defa adet gördüm. Vücudum yumurta üretimine devam ediyormuş hamileliği bedenim anlayamamış öyle demişti doktor. Sonu maalesef düşükle sonuçlandı ama bazı kadınlar ilk aylarda adet görüyormuş. Tekrar hamile kalmadım nasıl bir süreç beni bekliyordu bilmiyorum
Çok geçmiş olsun tez zamanda bebek haberini alırsın inşallah
Tecrübeli kimse yokmuu adet olmaktan korkuyorum görmek istemiyorum
adet doğamız gereği olmak zorundayız buna yapacak bişey yok aslında çok büyük bi şükür sebebi düşünürsek kadın sağlığı için çok önemli adet olmak

Eki Görüntüle 3676125

Çok geçmiş olsun tez zamanda bebek haberini alırsın inşallah

adet doğamız gereği olmak zorundayız buna yapacak bişey yok aslında çok büyük bi şükür sebebi düşünürsek kadın sağlığı için çok önemli adet olmak
Öyle de ümitlenmek istemiyorum ümitle beklediğimde gördüğüm an üzülüyorum bazen donup kalıyor um

Öyle de ümitlenmek istemiyorum ümitle beklediğimde gördüğüm an üzülüyorum bazen donup kalıyor um
Önceki mesajınızı unuttum kusura bakmayın adet olmak istemiyorum diyince genç kızlığa yeni atılan bi kız sandım kullanıcı adınızı unuttum

Okadar haklısınız ki iki yıllık evliyim nerdeyse her ay bu durumu yaşamaktan çok üzülüyorum elbet vakti zamanı var ama çok sabırsızız galiba

Okadar haklısınız ki iki yıllık evliyim nerdeyse her ay bu durumu yaşamaktan çok üzülüyorum elbet vakti zamanı var ama çok sabırsızız galiba
Evet çok istediğimiz için bende üç yıl ama iki yıldır düşünüyoruz

Öyle düşünmeyin bence havuç yiyin ayaklarınızı yukarı kaldırın uzanırken beklenen gününüz ne zaman

Back
X