Sizce hamile olabilirmiyim?

Sanem_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
21
0
86
Tekirdağ
Ben 1 yıllık evliyim ve çocuk istediğimizden ilk günümüzden beri korunmuyoruz ama hamile kalamadım... Eşim sperm testi yaptırdı ve herşeyi normal çıktı doktor ise benden hormon testi istedi ve başka bir doktorda kanal filmi istedi... Adetime 8 günüm var eğer adet görürsem ilk olarak hormon testi yaptıracağım... Ama...
*** Göğüslerime dokunduğumda ağrı hissediyorum, göğüslerimde biraz büyüme var ve meme kenarlarında kabarcıklar olmaya başladı ve mavi renk damarlar çoğaldı...
*** Sabahları kalktığımda hastalanacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ama sonra geçiyor...
*** Ara sıra mide bulantım oluyor be normalde kasık ağrım sağda olurdu ama şimdi göbek hizasında solda oluyor arada...
*** Arada unutup gerindiğimde göbek altında ağrı oluyor...
*** İdarara çokta olmasa çıkıyorum...
*** Bel ağrım var ve arada bacaklarımda ağrıyor...

Ne desek boş canım ya.
Adetine daha var..
Bu belirtiler adet belirtisi de olabilir, hamilelik belirtisi de olabilir, psikolojik de olabilir..
Adetinin gecikmesini bekle bence..ınş. hamilesindir.

insallah hamilesindir cnm,bende hamile kaldigim ay butun adet belirtilerini yasamistim,kasikta agri ve siddetli adet sancisi,goguslerimde agri ve hassasiyet,yorgunluk,huysuzluk...anlayacagin adet donemi ne oluyosa aynisi oldu ve hic hamile miyim acaba diye suphelenmedim.Diyecegim o ki,kimisinde hic belirti olmuyor hamile kalinca,kimisinde adet belirtilerinin aynisi oluyor.Sabretmek zor ama azcik dayan,3-5 gun sonra da bi kan testi yaptir.Hayirlisi olsun.

canım dr bakıldınızmı peki çocuk olmaması için bi sebep varmı yani sorun varmı ??
inşallah hamilesindir ama çok erken daha sabırlı ol ve allaha dua et hakkında hayırlısını versin. ben 3 yıl bekledim ama dualarımın kabul zamanı şimdi imiş demek. allah herkesin her isteyenin kucağını doldursun:Saruboceq:

Anlattıklarınız adet belirtileri de olabilir.
Ben de aynı belirtileri yaşadım. Tek fark vardı. O da bu sefer canım hiç tatlı istemedi.
Normalde tatlı krizine girmem lazımdı.
Birkaç gün gecikince de bugün test yaptım. Pozitif çıktı.
Yine de yarın kan testi yaptıracağım.
Adetinin geçmesini bekle. ınşaallah hamilesindir :Saruboceq:

tuba hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin hayırlısıylaopuyorumnanaktan

Eşimde bir sorun yok herşeyi normal ama benden doktor hastalığımın 3 günü hormon testi istedi başka bir doktor ise kanal filmi istedi bende sorun varmı bilmiyorumbilmiyorumkismile

Tuğba senin için çok sevindim inşallah bende hamileyimdir dün eşimle konuştuk sağlık ocağına git ozaman test yaptır dedi bende hevesle gittim kan tahlili yapmıyormuşlar idrarda enaz 7 gün geçmesi gerekiyormuş üzülerek geldim ama biraz daha beklemeyi karar aldım test için çünkü :gitme:adetlerimde düzensiz

ınşaAllah hamilesindir arkadaşım.. mevlam sana ve tüm isteyenlere o güzel nimeti tattırsın

İnşallah canım... Herkese Allah o çocuk sevgisini tattırsın kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın...:ecrin_bebek:

canım canını sıkma bu belirtiler o kadar değişebiliyorki ben bu hamilelelimde adet günüm adet oldum diye yataktan kalkmadım normlde saat şaşmaz adetim o kadar çok sancım vardiki hamilelik aklıma bile gelmedi. 10 gün gecene kadar olucam dedim sancım vardı çünkü meğersem hamileymişim ve belirtiler bende 6 haftalıktan sonra çıktı

sanemciğim öcelikle İnşaallah hamilesindir diyeyim,canım bu yazdığın belirtiler regli belirtileride olabilir hamilelik belirtileride olabilir;sanırım adetine 2 gün kaldı,eğer 2 gün sonra yine adet olmazsan bence hemen sağlık ocağına değilde bir hastenede kan testine baktır,orada sonuç belli olur,sakın idrar testine güvenme,benim kanımda hamile olduğum çıktığı halde idrarım uzun süre negatif çıkyordu.birde önce ormon testi yaptır canım,oradada birşey çıkmazsa o zaman kanal filmi çektirirsin,umarım tüm bunlara gerek kalmaz ve burada güzel haberlerini alırız,sevgiler.

İyi akşamlar arkadaşlar. Sanem_1985 bana aittir ama o ad üzerinden giremiyorum nedense uyarı veriyor. Bende bu ad üzerinden yeni kayıt oldum. İnşallah hamileyimdir ama ben bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Aslında benim adetlerim düzensiz ama doktorun kanda bile geç çıktığını söylediği halde ben idrar testi yaptım ama hamile olarak hissediyorum kendimi ve karar verdim eğer hastalanmazsam haftaya perşembe hastaneye gidip kan testi yaptıracağım işte ozamanda negatif çıkarsa fazlasıyla yıkılırım çünkü önceki aylar bukadar belirtim olmamıştı.

arkadaşım adet günün geçmeden kan testi yaptırma bence..boşuna ne paran gitsin ne UMUDUN... :a015:

insallah hamilesindir canim.eger degilsende umudunu kirma.Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin hayirli evlatlar nasip etsin insallah...

merhaba benimde 7 aylık bi kızım var ve gecen ay düşük yaptım bu ay halen olmadım acaba hamilemiyim korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…