canım dr bakıldınızmı peki çocuk olmaması için bi sebep varmı yani sorun varmı ??
inşallah hamilesindir ama çok erken daha sabırlı ol ve allaha dua et hakkında hayırlısını versin. ben 3 yıl bekledim ama dualarımın kabul zamanı şimdi imiş demek. allah herkesin her isteyenin kucağını doldursun:Saruboceq:
Anlattıklarınız adet belirtileri de olabilir.
Ben de aynı belirtileri yaşadım. Tek fark vardı. O da bu sefer canım hiç tatlı istemedi.
Normalde tatlı krizine girmem lazımdı.
Birkaç gün gecikince de bugün test yaptım. Pozitif çıktı.
Yine de yarın kan testi yaptıracağım.
Adetinin geçmesini bekle. İnşaallah hamilesindir :Saruboceq:
Ben 1 yıllık evliyim ve çocuk istediğimizden ilk günümüzden beri korunmuyoruz ama hamile kalamadım... Eşim sperm testi yaptırdı ve herşeyi normal çıktı doktor ise benden hormon testi istedi ve başka bir doktorda kanal filmi istedi... Adetime 8 günüm var eğer adet görürsem ilk olarak hormon testi yaptıracağım... Ama...
*** Göğüslerime dokunduğumda ağrı hissediyorum, göğüslerimde biraz büyüme var ve meme kenarlarında kabarcıklar olmaya başladı ve mavi renk damarlar çoğaldı...
*** Sabahları kalktığımda hastalanacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ama sonra geçiyor...
*** Ara sıra mide bulantım oluyor be normalde kasık ağrım sağda olurdu ama şimdi göbek hizasında solda oluyor arada...
*** Arada unutup gerindiğimde göbek altında ağrı oluyor...
*** İdarara çokta olmasa çıkıyorum...
*** Bel ağrım var ve arada bacaklarımda ağrıyor...
İyi akşamlar arkadaşlar. Sanem_1985 bana aittir ama o ad üzerinden giremiyorum nedense uyarı veriyor. Bende bu ad üzerinden yeni kayıt oldum. İnşallah hamileyimdir ama ben bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Aslında benim adetlerim düzensiz ama doktorun kanda bile geç çıktığını söylediği halde ben idrar testi yaptım ama hamile olarak hissediyorum kendimi ve karar verdim eğer hastalanmazsam haftaya perşembe hastaneye gidip kan testi yaptıracağım işte ozamanda negatif çıkarsa fazlasıyla yıkılırım çünkü önceki aylar bukadar belirtim olmamıştı.
arkadaşım adet günün geçmeden kan testi yaptırma bence..boşuna ne paran gitsin ne UMUDUN... :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?