cigmex çok tatlı bir kış bu Kayıtlı Üye 28 Aralık 2009 240 5 96 Antalya 25 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Sanem_85 #21 Sanem_85 .!.: İnşallah hamileyimdir... Her ay hamile kalamamak eşimide benide çok sarsıyor... Genişletmek için tıkla... üzülme canım bizde yaşadık bunları her ay aynı hüzran.ama bir gün meleklerimiz gelip bizi buluyo.unutma ve bol bol dua et.inş.hamilesindir:Saruboceq:
Sanem_85 .!.: İnşallah hamileyimdir... Her ay hamile kalamamak eşimide benide çok sarsıyor... Genişletmek için tıkla... üzülme canım bizde yaşadık bunları her ay aynı hüzran.ama bir gün meleklerimiz gelip bizi buluyo.unutma ve bol bol dua et.inş.hamilesindir:Saruboceq:
WELCQME Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2010 7.408 2 156 40 Tekirdağ 25 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Sanem_85 #22 cigmex .!.: üzülme canım bizde yaşadık bunları her ay aynı hüzran.ama bir gün meleklerimiz gelip bizi buluyo.unutma ve bol bol dua et.inş.hamilesindir:Saruboceq: Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim ya bugün adet günüm diğer aya göre ama olup olmayacağımı bilmiyorum adet düzensizliği var bende. Peki sende ne gibi hamilelik belirtileri olmuştu?
cigmex .!.: üzülme canım bizde yaşadık bunları her ay aynı hüzran.ama bir gün meleklerimiz gelip bizi buluyo.unutma ve bol bol dua et.inş.hamilesindir:Saruboceq: Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim ya bugün adet günüm diğer aya göre ama olup olmayacağımı bilmiyorum adet düzensizliği var bende. Peki sende ne gibi hamilelik belirtileri olmuştu?
H hazlim Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2010 99 0 86 Adıyaman 25 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Sanem_85 #23 slm nihalcan
H hazlim Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2010 99 0 86 Adıyaman 25 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Sanem_85 #24 kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukafamçokkarıştı
H hazlim Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2010 99 0 86 Adıyaman 25 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Sanem_85 #25 sesimi duyan varmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii