Ne kadar zamandır dusunuyosunuz sizde mi yumurtlama gününde yaptınız canimÇok erken belirti vermez bende seninle aynı durumdayım.ayağım çok üşüyor
Adete 13 gün var daha
Sabırla beklicez başka çare yok sürekli belirti arıyorum bende yoruldum artık en iyisi düşünmemek
Döllenme Belirtisi de mi olmazNe kadar zamandır dusunuyosunuz sizde mi yumurtlama gününde yaptınız canim
1 sene olacak nerdeyseNe kadar zamandır dusunuyosunuz sizde mi yumurtlama gününde yaptınız canim
Hiç bilmiyorum aralıkta hamile kaldığımda adete 6 gün kala ayaklarım üşümeye başladı çorap bile ayağımı ısıtmadıDöllenme Belirtisi de mi olmaz
Benim de adetime şu an 10 gün var ama bir haftadır goguslerim dokunulmayacak kadar ağrıyor mide bulantısı ve baş dönmesi var bi kaç saat önce de kahverengi leke gördüm ve devam ediyor az miktarda ped kullanılacak kadar değil lekelenmeden önce kasik ağrısı oldu ama geçti test yapsam çıkar mı bilemediğim için bekliyorum sizce var mıdırArkadaşlar 28 Martta Yumurtlama Günümdü. o gun iliskiye girdik ve o günden beridir hem üşüyorum hemde kasigim agriyo neden olabilir suandada durduk yerde yüzüm yanıyor dollenme yada hamilelik belirtisi mi acaba aynı. Benim gibi olan varmi aranizda
ovulasyinla mi takip ettinizHiç bilmiyorum aralıkta hamile kaldığımda adete 6 gün kala ayaklarım üşümeye başladı çorap bile ayağımı ısıtmadı
Bir anda midem bulanmadığı halde kustum
Kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrı vardı
Test yaptım silik çizgi çıktı
Doktora gittiğimde kan verdim değerlerim takip edildi değerler yükselmeyince doktor kimyasal gebelik dedi
Erken öğrenmekte kötü değerler yükselecek mi ne olucak düşünmekten stres oldum
İlk defa böyle bir şey yaşadığım için üzüntümü tarif edemem çok ağladım hayatımda ilk defa bunları yaşadım ben sanıyorum ki hamile kalınca her şey okey
Ama öyle değilmiş
Daha çok yeni hemen belirti olmaz belirti olması için döllenmesi gerekiyor psikolojik olabilirArkadaşlar 28 Martta Yumurtlama Günümdü. o gun iliskiye girdik ve o günden beridir hem üşüyorum hemde kasigim agriyo neden olabilir suandada durduk yerde yüzüm yanıyor dollenme yada hamilelik belirtisi mi acaba aynı. Benim gibi olan varmi aranizda
Görünce yazmak istedim ben ilk hamileliğimde adet bittikten hemen sonra kalmıştım bunu doktorum söylemişti. Ve bat 18 gün falan varken sırt ağrım olmuştu aşırı şekilde ara ara kasığa vuran sancılar ve göğsümde bazen dokununca ağrıyla beraber. Yani erken diye düşünmeyin vücut çok fazla sinyal veriyor aslında. Şuan 2.gebeliği düşünüyorum bu ay da aynı tarzda aynı zamanda sırt ve kasık ağrılarım başladı inşallah bu sefer de güzel sonuç alırım ve tabii sizde öyleÇok erken belirti vermez bende seninle aynı durumdayım.ayağım çok üşüyor
Adete 13 gün var daha
Sabırla beklicez başka çare yok sürekli belirti arıyorum bende yoruldum artık en iyisi düşünmemek
Yoo hyr yumurtla günlerini değerlendirdikovulasyinla mi takip ettiniz
Canim inan bukadar erken belirti olmaz. Dikkatimi cektide yazdim. Bata 6gun var benimde yuzumde asiri yanma var ve cok dikkatimi cekti bu benimde. Hakkimizda hayirlisi olsunArkadaşlar 28 Martta Yumurtlama Günümdü. o gun iliskiye girdik ve o günden beridir hem üşüyorum hemde kasigim agriyo neden olabilir suandada durduk yerde yüzüm yanıyor dollenme yada hamilelik belirtisi mi acaba aynı. Benim gibi olan varmi aranizda
Birde dudaklarimda asiri kurulukArkadaşlar 28 Martta Yumurtlama Günümdü. o gun iliskiye girdik ve o günden beridir hem üşüyorum hemde kasigim agriyo neden olabilir suandada durduk yerde yüzüm yanıyor dollenme yada hamilelik belirtisi mi acaba aynı. Benim gibi olan varmi aranizda
Amin inşallahGörünce yazmak istedim ben ilk hamileliğimde adet bittikten hemen sonra kalmıştım bunu doktorum söylemişti. Ve bat 18 gün falan varken sırt ağrım olmuştu aşırı şekilde ara ara kasığa vuran sancılar ve göğsümde bazen dokununca ağrıyla beraber. Yani erken diye düşünmeyin vücut çok fazla sinyal veriyor aslında. Şuan 2.gebeliği düşünüyorum bu ay da aynı tarzda aynı zamanda sırt ve kasık ağrılarım başladı inşallah bu sefer de güzel sonuç alırım ve tabii sizde öyle
Ya yerlesme kanamasi gordun yada psikolojik belirtilerin en neti kan ver kurtulMerhaba hanımlar kafam karmakarışık acaba bir ümit dünyasıdır diyorum normalde her ay adetim 6sı 7si gibi olur Şubat ayında eşimle korunmasız ilişki yaşadık Ella içtim ve ertesi günde korunmasız ilişki yaşadık sanırım bir sonraki ilişkiye etkisi olmuyormus 12 gün adet gecikmesi yaşadım martın 13ünde adet oldum fakat renginde miktarında değişkenlik vardı ama şuan sanki hamileymişim gibi belirtilerim var sürekli uyuyorum günüm nerdeyse uykuyla geçiyor ayakta 15 20 dk durunca bel sırt ağrım oluyor şişkinliğimde var bel ağrım kasıklarıma ayaklarıma vuruyor yanma yapıyor acaba hamile miyim test yapsam çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?