1 hafta oldu bugün hala aynı yüzüm yaniyo sabahları halsiz oluyorum canım dünde öyleydim hatta biraz midem bulandi sanki dışarı çıkınca gectiCanim inan bukadar erken belirti olmaz. Dikkatimi cektide yazdim. Bata 6gun var benimde yuzumde asiri yanma var ve cok dikkatimi cekti bu benimde. Hakkimizda hayirlisi olsun
Vucut bi sekilde tepki veriyo vucudunu iyi taniyan anliyo. Ama cok dusunmekten psikolojik oluyo genelde belirtiler. Senin gibiydim anlattiklarin bendede oldu ama bukadar erken belirti olmaz dedim kendime. Bata 5,kaldi dun aksam silik cikti. Sabirla adetini bekle kafani dagit insaAllah bebegin sana tutunur1 hafta oldu bugün hala aynı yüzüm yaniyo sabahları halsiz oluyorum canım dünde öyleydim hatta biraz midem bulandi sanki dışarı çıkınca gecti
Yani hamilemisin canım bu sabahta öyle ayağa kalkamıyorum reglime 12 gün var ve regl olacakmışım gibi üzerimde bir hassasiyetlik var göğüslerim şişti hassaslasti kasiklarda öyle vucudumda regl hassasiyeti var şuanda ve ayaklarım çok üşüyo bakalimVucut bi sekilde tepki veriyo vucudunu iyi taniyan anliyo. Ama cok dusunmekten psikolojik oluyo genelde belirtiler. Senin gibiydim anlattiklarin bendede oldu ama bukadar erken belirti olmaz dedim kendime. Bata 5,kaldi dun aksam silik cikti. Sabirla adetini bekle kafani dagit insaAllah bebegin sana tutunur
Adet gunum gecince kan vercem. Silik cikti ama kimyasalda olabiliyo kesin hamileyim diyemem. Hakkimizda hayirlisi olsun. Sende cok dusunme kafani baska yonlere dagitmaya calisYani hamilemisin canım bu sabahta öyle ayağa kalkamıyorum reglime 12 gün var ve regl olacakmışım gibi üzerimde bir hassasiyetlik var göğüslerim şişti hassaslasti kasiklarda öyle vucudumda regl hassasiyeti var şuanda ve ayaklarım çok üşüyo bakalim
Peki regl gününüze ne kadar var benim 12 gün var yarın 11 gün kalacak yarin kan testi versem doğru sonuç cikarmi sizce yarın 8.gun olacak yumurtlama uzerindenAdet gunum gecince kan vercem. Silik cikti ama kimyasalda olabiliyo kesin hamileyim diyemem. Hakkimizda hayirlisi olsun. Sende cok dusunme kafani baska yonlere dagitmaya calis
Cikmaz canim. Acele etme bekle diyorum sana. Az daha sabir. 5,gun var adete benim. Adet gunun bir iki gun gecince yap testi guzel sonuclar alalim insaAllahPeki regl gününüze ne kadar var benim 12 gün var yarın 11 gün kalacak yarin kan testi versem doğru sonuç cikarmi sizce yarın 8.gun olacak yumurtlama uzerinden
İnşallah canımCikmaz canim. Acele etme bekle diyorum sana. Az daha sabir. 5,gun var adete benim. Adet gunun bir iki gun gecince yap testi guzel sonuclar alalim insaAllah
Biliyorum anliyorum ama cok erken varsada cikmaz uzulursun bos yere. Onun icin sabirla bekleyelim. Tesbih cek kaza namazlari kil biliyorsan kuran oku kafani dagitmaya calis. Gun dedigin neki bak yine aksam oluyorİnşallah canımçok heyecanliyim çok sabırsızım
Yerleşme kanamasi olabilir canım dikkat et genelde yerleşme kanamasından 5. 6 gün sonra kasette çıkıyorBenimde bata 10 gün var dün ve bugün çok hafif açık kahverengi lekelenmem oldu test yapsam çıkar mı acaba
Canım lekelenmeden sonra 10.günde test yaptım ama negatif çıktı ancak adetimde 4 günden fazla geçtiYerleşme kanamasi olabilir canım dikkat et genelde yerleşme kanamasından 5. 6 gün sonra kasette çıkıyor
Kan testi verirsen kesin sonucu alacaksın idrar testleri yanıltıcı olabiliyor direkt olarak kan ver bence çarşafa çıkar hayilisi olsunCanım lekelenmeden sonra 10.günde test yaptım ama negatif çıktı ancak adetimde 4 günden fazla geçti
Teşekkür ederimKan testi verirsen kesin sonucu alacaksın idrar testleri yanıltıcı olabiliyor direkt olarak kan ver bence çarşafa çıkar hayilisi olsun
Sonuç ne olduBiliyorum anliyorum ama cok erken varsada cikmaz uzulursun bos yere. Onun icin sabirla bekleyelim. Tesbih cek kaza namazlari kil biliyorsan kuran oku kafani dagitmaya calis. Gun dedigin neki bak yine aksam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?