sizce hamilemiyim merak ediyorum

ceycey90

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
399
154
23
32
Kızlar ben 24 25 gün arayla adet görüyorum bi haftadır kasigimda batma var göğüsler şiş baş ağrım var arada belim ağrıyo bugün yada yarın adet olmam lazım yarn olmazsam öğlen test yapsm mi ?

Bence 1 2 gün geçerse emin olup öyle yap gerçi sabretmek çok zor oluyo ben adetime 10 gün kala cikmayacagini bile bile yaptığımı hatırlıyorum

Evet yaa beklemek cok zor eczanenin onunden gecerken zor tutuyorm kendimi :) peki sen yaptinda cikti mi

Net bisey soylememissinki. Adetin nr zaman. Gecikti mi. Kac gun var. Hele bi gecsin oyle yap testi. Daha guvenilir olur

Adetime5 gün var bugün yaptim negatif çıktı bel ağrım var be bi kac yerde belirti diye okuduğum diz kapağı ağrım var bide rüyamda adet olduğumu gördüm erkek çocuk diyo ama hayirlisi olsun hepimiz için

Amin canm ben kan testi verdm bgn yarn belli olck Allahım isteyen herkese versin insallah

Pazartesi adet gunum dün 2 test pozitif cikinca kan veedim 2.5 çıktı negatif yaniadet olmazsam tekrar kan vericem

canım bence hamilesin.bendede bu sekilde olmuştu bazı testler uyguladım. .... sohbet sitesindeki bayan arkadaşlarımla görüşüp test yapmamı önerdiler sonuçları kırmızı nokta çıktı ve doktoruma gittim 2 aylık hamileymişim : )

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy canm insallah yaa son bi saat :) insallah snde sag salim kucagina alirsin saglikli hayrli evlat olur insalah

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bndede üç testım sılık çıktı adete bır hafta kala kan negatıf çıktı bugünde adet günüm olmazsam bıraz bekleyip kan vercem bır hafta ıcınde değer artma durumu yaşayan var mı

Aldım sonucu 2.60 varda diyemem yokta diyemem dedi ultrasona gzk ddi gözüktm bsy görünmüyo dedi

Aldım sonucu 2.60 varda diyemem yokta diyemem dedi ultrasona gzk ddi gözüktm bsy görünmüyo dedi
ayni durumdayiz canim ortalama ayni çıkmış sonucumuz ama ben doktora gözükmedim üzülme sakın kafana takmadan bi sonraki ayı bekle

Canm biraz uzuldm ama hyrlisi buyms dedm sanda var yada yok ddmi acaba daha yeniler mi
ben gozukmedim doktora canim pazartesiyi bekliyorum benim gunum sasmaz hic eger gecerse sali gidicem ama suan belimdw cok agri kasiklarimda batma var ama odaklanmak istemiyorum

ben gozukmedim doktora canim pazartesiyi bekliyorum benim gunum sasmaz hic eger gecerse sali gidicem ama suan belimdw cok agri kasiklarimda batma var ama odaklanmak istemiyorum
Bnm gozktm doktr adet soktrcu verm ddi istemedm normlde adet olurken belinde agri oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…