sizce hamilemiyim merak ediyorum

Insallah hamilesndr canm ben bi turlu anlamadim 2 nin altinda olunca mi gebelik olmuyo

0.1 cikip sonra yükselen de oluyomus canim ondan doktor kesin bisey dememistir belki

Merhabalar araniza yeni katildim ve butun yorumlari okudum diyebilirm:) en son 18 şubatta regli oldum cocuk denemesi icin ilk ayimiz. Bugun tam 1 ay oldu genelde bikac gun ileri atar zaten benimki ama kasiklarim agriyor kramp girmesi bel sirt agrim fazlalasti kusmuyorum ama migdem agzima geliyor ama dedigim gibi kusma yok. Sizce test yapsam cikar mi kizlar akil istiyoruum.

evde bi test yap istersen ama ben ilk kez hic guvenemiyorum 2 tane pozitif cikti kanda cikmadi malum

Canm kac gunde adet oluyosn.. bnde en son 19 subatta oldm adet

Daha var dmi sali carsamba 32 34 olcak bence biraz bekle en azindan saliya kadar bekle
Ben beklerim ilk ay oldugu icin nedense cok umut baglamak istemiyorum eşim günlük test alıp geliyor o bekler mi bilmiyorum :) hayirlisi insallah hepimiz icin.

Canm senin pazartsi belli olck dmi hala batmavarmi
evet canim sabahtan beri belimin sol tarafinda bi agri vardi cok asiri siddetli değil ama az da degil sanki bi tas oturmus gibi şimdi 1 saattir sagada gecti kalcamda agriyo ay kafayi yicem beklerken

Ben beklerim ilk ay oldugu icin nedense cok umut baglamak istemiyorum eşim günlük test alıp geliyor o bekler mi bilmiyorum :) hayirlisi insallah hepimiz icin.
Allahim gonlunuze gore versin insallah ben suan merk ediyrm ama hayrlisi diyip susuyorm kendi kendme kac senelik evlsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…