Sene degil tatlim 7 ay:) esim 1.haftada basladi ne zman cocugumuz olcak diye :) sen kac ay- yil sure evlisin ?Allahim gonlunuze gore versin insallah ben suan merk ediyrm ama hayrlisi diyip susuyorm kendi kendme kac senelik evlsn cnm
Ben de de var bende hamile olayim bende:))))))Ayyyy hic sorma bndede var batma bence hamileyiz biz yaa :)
Ne gUzl ben esimi ikna edene kadar öldm :) haziranda 2 sene olcak 7 aydr bebis istiyz canmSene degil tatlim 7 ay:) esim 1.haftada basladi ne zman cocugumuz olcak diye :) sen kac ay- yil sure evlisin ?
Insallh canm hepmz gebedas olalm :)Ben de de var bende hamile olayim bende:))))))
Gobek egrilini duydm ama bebege engl oldunu bilmiodm cnm o olunca yemek yenilmiyo mu rahat nefes alinmiyoms oyle duydm valla dgrudur benm anneminde gobegnde olurdu hisseserdi anlayan birine duzelttirirdiTam tersi demek ki :) tatlim soyle de bi sey var duydun mu bilmiyorum ama sirf bunu bilmedikleri icin insanlarin cocugu olmuyor benim 2 ablam da da gobek egriligi varmis o yuzden cocuklari olmuyormus bunu doktorlar bile bilmiyor bi ebe bulduk gobegini duzeltti ve ikisi de hamile kaldi
Yok kuzu o gobek dusmesi senin bahsettigin. Ben gobek egriliginden bahsediyorum ebe duzeltti ve hamile kaldilar kisa zaman daGobek egrilini duydm ama bebege engl oldunu bilmiodm cnm o olunca yemek yenilmiyo mu rahat nefes alinmiyoms oyle duydm valla dgrudur benm anneminde gobegnde olurdu hisseserdi anlayan birine duzelttirirdi
Yemekle nefesle falan alakasi yok yani bununYok kuzu o gobek dusmesi senin bahsettigin. Ben gobek egriliginden bahsediyorum ebe duzeltti ve hamile kaldilar kisa zaman da
O zmn bnm dedim baska cnm bunu nasl anladilr ablanlarYemekle nefesle falan alakasi yok yani bunun
Bi ablam 2 yil ugrasti bi ablam 1 yil ugrasti canim sonradan ogrendik boyle bi sey oldugunu aslinda herkes anlayabilir distanda belli oluyor gobek egriligi ebeler anliyor hemen bikac tanidigima da yaptirdik cok sukur sonuc hep olumlu olduO zmn bnm dedim baska cnm bunu nasl anladilr ablanlar
Rabbim nasip etsin insallah guzel haberlerleHadi yaa dogrudur canm bu ayda bebis gelmezse onada baktirirm tatlm
Amin canim seninde guzel haberini alirz insallh :)Rabbim nasip etsin insallah guzel haberlerle
innsallaahhh yaaa ☺☺Ayyyy hic sorma bndede var batma bence hamileyiz biz yaa :)
Sen pazartsi gitcen yaa eger hamileysen benle kizil kiz da hamile demek :)))innsallaahhh yaaa ☺☺
Gnydn tatlm insaalh bebegn yerlesiyodr :) bndede beyaz aknti var cnmceycey90 gunaydinn canim bu sabah açık kahverengi akıntım oldu çok az sanirim yerlesme kanamasiydi ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?