sizce hamilemiyim merak ediyorum

Allahim gonlunuze gore versin insallah ben suan merk ediyrm ama hayrlisi diyip susuyorm kendi kendme kac senelik evlsn cnm
Sene degil tatlim 7 ay:) esim 1.haftada basladi ne zman cocugumuz olcak diye :) sen kac ay- yil sure evlisin ?

Tam tersi demek ki :) tatlim soyle de bi sey var duydun mu bilmiyorum ama sirf bunu bilmedikleri icin insanlarin cocugu olmuyor benim 2 ablam da da gobek egriligi varmis o yuzden cocuklari olmuyormus bunu doktorlar bile bilmiyor bi ebe bulduk gobegini duzeltti ve ikisi de hamile kaldi

Gobek egrilini duydm ama bebege engl oldunu bilmiodm cnm o olunca yemek yenilmiyo mu rahat nefes alinmiyoms oyle duydm valla dgrudur benm anneminde gobegnde olurdu hisseserdi anlayan birine duzelttirirdi

Gobek egrilini duydm ama bebege engl oldunu bilmiodm cnm o olunca yemek yenilmiyo mu rahat nefes alinmiyoms oyle duydm valla dgrudur benm anneminde gobegnde olurdu hisseserdi anlayan birine duzelttirirdi
Yok kuzu o gobek dusmesi senin bahsettigin. Ben gobek egriliginden bahsediyorum ebe duzeltti ve hamile kaldilar kisa zaman da

O zmn bnm dedim baska cnm bunu nasl anladilr ablanlar
Bi ablam 2 yil ugrasti bi ablam 1 yil ugrasti canim sonradan ogrendik boyle bi sey oldugunu aslinda herkes anlayabilir distanda belli oluyor gobek egriligi ebeler anliyor hemen bikac tanidigima da yaptirdik cok sukur sonuc hep olumlu oldu

Aynen canim dua edin insallah hepimiz hamileyizdir ☺☺

ceycey90 gunaydinn canim bu sabah açık kahverengi akıntım oldu çok az sanirim yerlesme kanamasiydi ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…