Meraba arkadaşlar :) ben yeniyim aranızda nasılsınız?benim sorunumda 6 aydır hiç korunmadığımız halde hamile kalamamak malesef !!!hiçbir sorunumzda yok eşimle benim. Uff cok gıcık bır durumaynı durumda olanlar varmı?
slm kizlar ben yazz isimli dogumkontrol hapi kullaniyorum ve 2gun unuttum icmeyi bu siradada aklima gelince hemn aldim ve aldiktan hemn sonra iliski oldu su an 4gunluk etkisiz hap icinde onlari ictim ve bu donemde hasta olmam gerekirken olmadim yarin yeni kutuya gecicam ve hala hasta olamadim test yaptim kendim sonuc negatif erkenmi yaptim acaba bu testi ve hap kullanmama ragmen boyle olmasi normalmi bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler simdiden
6 aydır ewliyiz biliyorum daha cok yeni ama biraz farklı durumum cünkü yurtdısında yasıyorum ve ona gercekten ihtiyacım var .
ne kadarlık evlisin
evet yeni ama tabiki de erken isteyebilirsin ama fazla kafaya takma bence dahada zora sokuyo insanı
Hiçbir sorun yok o cok sinir bozucu :) hani takmayım bu ay düşünmeyim diyorum :s ama düşünmeden yapamıyorum. Bu ay inş vardır..bir hafta kaldı :s
inş cnm vardır inş
evliyim cnm test yaptim ama negatif daha bunu ogrenmek icin erken mi acaba :S
İnşallah vardır allah nasip etmiştir...senin varmı bebişin?
Ay ne güzel saglıklı bir sekilde kucagına alırsın inş.ne kadarlık ewlisin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?