slm kizlar ben yazz isimli dogumkontrol hapi kullaniyorum ve 2gun unuttum icmeyi bu siradada aklima gelince hemn aldim ve aldiktan hemn sonra iliski oldu su an 4gunluk etkisiz hap icinde onlari ictim ve bu donemde hasta olmam gerekirken olmadim yarin yeni kutuya gecicam ve hala hasta olamadim test yaptim kendim sonuc negatif erkenmi yaptim acaba bu testi ve hap kullanmama ragmen boyle olmasi normalmi bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler simdiden
Meraba arkadaşlar :) ben yeniyim aranızda nasılsınız?benim sorunumda 6 aydır hiç korunmadığımız halde hamile kalamamak malesef !!!hiçbir sorunumzda yok eşimle benim. Uff cok gıcık bır durumaynı durumda olanlar varmı?
6 aydır ewliyiz biliyorum daha cok yeni ama biraz farklı durumum cünkü yurtdısında yasıyorum ve ona gercekten ihtiyacım var .
canım banada oldu böyle o kullandığın hap 2 kere unutsanda hamile kalmana izin vermiyo ki çocuk isteyince bile hapı bıraksan dahi ilk üç ay olmuyo derler için rahat olsun ama daha rahat olsun dersen kan testi yapabilirsinnn
7 aylık evlıyım
Canim stres yapma olur elbet bende gurbetteyim uc bucuk yil sonra teni hamileyim esinde sende dr git ondanda ote kafana takma stres yapma nersey olacagina variyor[/QU
jinekologa gittimm herseyim normal cikti doktor acele etme olucak diyor ama isde....sadece acide folique verdi on gundur bunu kulaniyorum:44:
ya idrar yollarında iltihap olabilirrr azcıkta olsa hamile kalmaya engel oluyooo
Canim stres yapma olur elbet bende gurbetteyim uc bucuk yil sonra teni hamileyim esinde sende dr git ondanda ote kafana takma stres yapma nersey olacagina variyor
jinekologa gittimm herseyim normal cikti doktor acele etme olucak diyor ama isde....sadece acide folique verdi on gundur bunu kulaniyorum:44:
hemen hemen ayniyiz ...sen de farkli seyler uygulyanlardanmisin? hamile kalmak icin?
Meraba arkadaşlar :) ben yeniyim aranızda nasılsınız?benim sorunumda 6 aydır hiç korunmadığımız halde hamile kalamamak malesef !!!hiçbir sorunumzda yok eşimle benim. Uff cok gıcık bır durumaynı durumda olanlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?