sizce hamilemiyim nolur bi bakin

canım banada oldu böyle o kullandığın hap 2 kere unutsanda hamile kalmana izin vermiyo ki çocuk isteyince bile hapı bıraksan dahi ilk üç ay olmuyo derler için rahat olsun ama daha rahat olsun dersen kan testi yapabilirsinnn

ya idrar yollarında iltihap olabilirrr azcıkta olsa hamile kalmaya engel oluyooo

6 aydır ewliyiz biliyorum daha cok yeni ama biraz farklı durumum cünkü yurtdısında yasıyorum ve ona gercekten ihtiyacım var .

Canim stres yapma olur elbet bende gurbetteyim uc bucuk yil sonra teni hamileyim esinde sende dr git ondanda ote kafana takma stres yapma nersey olacagina variyor

ilk üç ay olmaması konusunda sana katılmıyorum ben kullanırken bıraktığımın ertesi ayı gebe kalmıştım,
bende öyle düşünerek bıraktım 1 yıl içtim 6 ayda korur dedim korumadı :))) hoş iyikide korumamış

Son düzenleme:
Canim stres yapma olur elbet bende gurbetteyim uc bucuk yil sonra teni hamileyim esinde sende dr git ondanda ote kafana takma stres yapma nersey olacagina variyor

jinekologa gittimm herseyim normal cikti doktor acele etme olucak diyor ama isde....sadece acide folique verdi on gundur bunu kulaniyorum:44:

jinekologa gittimm herseyim normal cikti doktor acele etme olucak diyor ama isde....sadece acide folique verdi on gundur bunu kulaniyorum:44:

ilişkiye girerken cocuk olsun diye gitme bryninden atmaya çalış birde yumurtlama zamanina dikkat et o gun iliskiye girmeye calis olur ins canim dedmya benm 3.5 yil olmadi hemde dr tüp bebek demisti vakti sihhati gelince olur ins

Hamile olma olasigin cok
Yuksek,ya hemen bir betahcg testi yaptitmalisin ya da bir kac gun sonra kendi yaptigin testi tekrarlamalisin.
Allah gonlune gore versin

Canım bildiğim kadarıyla -ki bu hapları 6 yıl kullandım- hapı bir gün atlatman diğer günlerdeki koruyucu etkiyi bile azaltıyor. Sen iki gün unutmuşsun. Hamile olabilirsin de. Ama bence değilsin. Yine de bhcg kan testi yaptırmadan emin olamazsın. Bu işler belli olmuyor. Bazısı tüpleri bağlıyken bile hamile kalabiliyor, bazsı da ne yapsa o mutluluğa erişemiyor...Allah hakkında hayırlısınız nasip etsin. Sonucu yaz.

canım idrar testleri her zaman doğru sonuç vermiyor bence kan testi yaptır sonuç negatif çıksada doktora git çünkü düzensiz kullanımlarda doğum kontrol hapları kistde yapabiliyor

arkadaslar meraba :) merak ettigim birsey varda benim gibi olupta sonradan husrana ugrayan varmi ?adetim 2 3 gun gecti test yaptim bugun negatifti.ama hala adet olmadim...yarinda olmassam kan testi yaptircaz...olmam gibi cunku bu ay hic hastalancakmisim gibi hissetmedim hicc hemde.sadecesol kasigim cok agridi birsey batiyordu arada sirada.goguslerimm ayni hasta olcakmisim gibi buyudu agridi tek hastalik belirtisi buydu. ki normalde hastalanmadan birgun once agridan yataklara dusen biriyim.2 gun falan.isde negatif olmasi olumsuz olcagi anlaminami geliyor..boyle bi durum yasayan varmi

fatoscum.. ben adetime daha 5-6 gün varken gögüslerim cok agrıyo, bu normalde yasadıgım bir adet belirtisi değil diye umutsuzca ama yinede gittim test aldım yaptım. Alırkende kendi kendime hamileysem bile daha testte belli olmazki adetimin günü bile gelmedi diyordumm..Ama pozitif cıktı.. ertesi gün de kan tahlili yaptırdım ve hamileliğim kesinleşti.. bence sen biraz daha bekle evde.. Aceleci davranma cünkü hamile değilsen de üZülüyorsun beklentin yüzünden..

normalde 25 gunde bir adet oluyorum ben .en son 27 ocakta oldum ve sabahinda olmustummm...hani 20 si oldu bekliyorum yok 21 22 23 oluyor hala yok...acaba diyorum belki vardirda yeni oldugu icin idrar testinde belli olmuyordur.yarin gidicem varsa yoksa cikar kan testinde.....vala hep husrana ugradigim icin artikk umursamiyorum acikcasi...cok sevindim hamile olmana allah anali babali buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…