Pembe bir çizgi çıktı kızlar sizce pembe çizgi geçerli mi hamilemiyim
Evt baya belli oluyorPembe bir çizgi çıktı kızlar sizce pembe çizgi geçerli mi hamilemiyim
Evt baya belli oluyor
Yani hamilemiyimEvt baya belli oluyor
Kan verip kesinleştir birde regl ne kadar geciktiYa
Yani hamilemiyim
Regl bugün olacaktım hala olmadimKan verip kesinleştir birde regl ne kadar gecikti
Akşam gidebiliyorsan acilden kan ver beni de haberdar et bende beklemedeyimRegl bugün olacaktım hala olmadim
Ya ben kan verme gibi bi imkanım yok acilde amma yanım da salık acagi var orda versem bayram diye bide hafta sonu yetşirmiAkşam gidebiliyorsan acilden kan ver beni de haberdar et bende beklemedeyim
Evet belli oluyorKızlar ya benimde tüp bebek transferin 9. Günü idrar testi böyle çıktı var mıdır çok merak ediyorum heyecanlıyım
Sağlık ocağında sabah erken versen öğleden sonra 3-4 gibi sonuç çıkarYa ben kan verme gibi bi imkanım yok acilde amma yanım da salık acagi var orda versem bayram diye bide hafta sonu yetşirmi
Pazartesi test günüm aslında yapmayıp bekleyecektim bu gün içim kıpır kıpır oldu yapmak istedim inşallah vardır yaEvet belli oluyor
İstersen testi tekrarla sonra kan verPazartesi test günüm aslında yapmayıp bekleyecektim bu gün içim kıpır kıpır oldu yapmak istedim inşallah vardır ya
Test almadım başka öğleden önce 10 gibi kan versem yarın sağlık ocağına çıkar mı sonuçİstersen testi tekrarla sonra kan ver
Evet sabah erken versen öğleden sonra 3-4 gibi çıkarTest almadım başka öğleden önce 10 gibi kan versem yarın sağlık ocağına çıkar mı sonuç
Evet sabah erken versen öğleden sonra 3-4 gibi çıkar
Evet sabah erken versen öğleden sonra 3-4 gibi çıkar
Hayırlısı kucağınıza alırsınız inşallah bana da dua eder misinizYaa yarın gidip vereyim nasılsa progestan için gidiyorum her gün
Salık acağina versem sunuc için birgün sonra gel diyorSağlık ocağında sabah erken versen öğleden sonra 3-4 gibi sonuç çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?