- 8 Haziran 2024
- 74
- 11
- 3
- 29
Yarım saat önce yaptım canımNe zaman test kaset yaptin
Yani var diyorsun bişeylerGün gün değerler artıyo. Çok erken öğrendiğimizde silik
Bence varYani var diyorsun bişeyler
Anladım çizgi kaç saat sonra beli oldu günün geçtimiYarım saat önce yaptım canım
Çizgi beş dk geçmeden belli oldu adete 3 günüm varAnladım çizgi kaç saat sonra beli oldu günün geçtimi
Tüp bebek ilaçları yalancı pozitif çıkarabiliyor o yüzden test için özellikle tarih veriyor doktorlar. Bekleyip kan vermek en güvenilir sonuca ulaştırır. İnşaallah gününüz geldiğinde de pozitif görürsünüzKızlar ya benimde tüp bebek transferin 9. Günü idrar testi böyle çıktı var mıdır çok merak ediyorum heyecanlıyım
Bence senin kesin benim erken gebelik testi nde yarım saat sonra beli olduÇizgi beş dk geçmeden belli oldu adete 3 günüm var
Bende günlerdir test yapıyorum çok umutluyum bakalım cumartesi kan vericemBence senin kesin benim erken gebelik testi nde yarım saat sonra beli oldu
İlk ondaka ümit kestim yok diye sonra gitim kaldırmaya baktım pembe çizgiBence senin kesin benim erken gebelik testi nde yarım saat sonra beli oldu
Benim ilk testBende günlerdir test yapıyorum çok umutluyum bakalım cumartesi kan vericem
Hakkımızda hayırlısı en kesini kan testiBenim ilk test
Evet canım amma neden se kan testi vermek istemiyorumHakkımızda hayırlısı en kesini kan testi
Belkide korktuğumdan dır ne gatif olur diyeEvet canım amma neden se kan testi vermek istemiyorum
Yok yok korkma nasipte varsa olur bende varmı yokmu bilmiyorum sevinemiyorumEvet canım amma neden se kan testi vermek istemiyorum
Bende öyleYok yok korkma nasipte varsa olur bende varmı yokmu bilmiyorum sevinemiyorum
İnşaat hep beraberGüzel haber bekliyorum yazarsiniz
Bende de yanma hissi var ya idrar yaparken özellikle kasıklarım da ağrılar oldu bel ağrım var birdeBende şöyle belirti var sık sık idrara çıkıyorum ilk gebeliğimdede öyleydi kasık larım çok ağrıyor başim gide belim iki gündür geçmiyor
Aaa hadi bakalım inşallah vardır bebiş hsg den sonra tutan çok oluyormuşBende bir yıldır istiyorum şuana kadar hiç gebe kalmadım bu ay rahim filmi çektirdim her ay regl olurum bu ay değişik belirtiler var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?