Canım seninki benimkiden daha belirginKızlar ya benimde tüp bebek transferin 9. Günü idrar testi böyle çıktı var mıdır çok merak ediyorum heyecanlıyım
Ben şuana kadar 2-3 defa verdim aynı gün çıktıSalık acağina versem sunuc için birgün sonra gel diyor
Canım ben versem e nabizda sonuç bence çıkarBen şuana kadar 2-3 defa verdim aynı gün çıktı
Orda baksam yetişmeseCanım ben versem e nabizda sonuç bence
Yaa bana da senin ki daha belirgin gibi geldi ay inşallah ikimizinde pozitiftirCanım seninki benimkiden daha belirgin
Oyy etmez miyim ben yıllardır uğraşıyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın korktuğuna uğratmasın inşallahHayırlısı kucağınıza alırsınız inşallah bana da dua eder misiniz
İnşallah canım ama seninki dahA belirgin bide rabim nasip ederse ikinci gebeliğimYaa bana da senin ki daha belirgin gibi geldi ay inşallah ikimizinde pozitiftir
Bende şöyle belirti var sık sık idrara çıkıyorum ilk gebeliğimdede öyleydi kasık larım çok ağrıyor başim gide belim iki gündür geçmiyorİnşallah canım ama seninki dahA belirgin bide rabim nasip ederse ikinci gebeliğim
Çıkar canımCanım ben versem e nabizda sonuç bence çıkar
Bende bir yıldır istiyorum şuana kadar hiç gebe kalmadım bu ay rahim filmi çektirdim her ay regl olurum bu ay değişik belirtiler var bakalımOyy etmez miyim ben yıllardır uğraşıyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın korktuğuna uğratmasın inşallah
Ordan bakar haber veririm canımÇıkar canım
İnşallah rabim nasip eder hepimize hayırlısıyla canimBende bir yıldır istiyorum şuana kadar hiç gebe kalmadım bu ay rahim filmi çektirdim her ay regl olurum bu ay değişik belirtiler var bakalım
Güzel haber bekliyorum yazarsinizYaa bana da senin ki daha belirgin gibi geldi ay inşallah ikimizinde pozitiftir
Bence hamşlesiniz bende sizin gibiyken gördüm şimdi bata 3 kaldı çift çizgi görüyorum henğz kan vermedim emin değilim
Neden hepimizin net değilde silik öylemi olması gerekiyor
Gün gün değerler artıyo. Çok erken öğrendiğimizde silikNeden hepimizin net değilde silik öylemi olması gerekiyor
Ne zaman test kaset yaptinBence hamşlesiniz bende sizin gibiyken gördüm şimdi bata 3 kaldı çift çizgi görüyorum henğz kan vermedim emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?