Sizce hamilemiyim

Canlar bidaha kan verdim on gün sonra nasıl değerim

Eklentiler

• Screenshot_2024-06-28-10-51-54-296_com.miui.gallery.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 37
Bende bir yıldır istiyorum şuana kadar hiç gebe kalmadım bu ay rahim filmi çektirdim her ay regl olurum bu ay değişik belirtiler var bakalım
Bende rahim filmi çektim eşim dısarda calısıyor bir kere regl oldum ikincisinde kocam geldi şuan adetime 3,4 gün var ve dün pembemsi kan geldi benden karın agrım ve kasık agrım çok var acaba varmıdır sizce test yaptım dün çıkmadı sankı hafifi bir çizgi vardı ama pek görünüyor adetten sonra bklm yine test yapıcam

Kızlar acil bakın ya adetime 4, 5 gün kala pembemsi kan geldi sonrasında karın agrılarım okumaya basladı mide bulantım var hafif ama kasık agrım gözlerimde çöküş hep bir yorgunluk hali var bende sizce ben hamilemıyım bide bel ağrım da var sizce varmı dün test yaptım negatif çıktı beklemelimiyim ne zmn beklemem lazım

Aynen canım adetin geldiğinde test yaptır silik çiz varsa ozaman netlesir

Ya kızlar regle 3 gün kaldı. Çatlamanın 12. Günü bugün. Dün test yaptım negatif. Açıkçası hiç umudum yok 11 aydır olmuyor bir türlü hiç bir şekilde hamile kalamadım. Bugün ovülasyon yaptım bu şekilde çıktı pik değil ama baya koyu çıktı. Ki sıvı alımına falan da dikkat etmemiş hali bu deli gibi su içtim bugün. Normalde böyle çıkıp ertesi gün pik görürüm. Bilmiyorum ya ne düşünüyorsunuz? Gebelik testini erken mi yaptım acaba

Eklentiler

• 2E897AD1-6F7D-4AD5-B12B-88ABC31074D2.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 34
Erken yapmiş olabilirsin

Bnim de byle belirtilerm var test yzpmistim 4/5 gun kala negatif . Dun tekrar yaptim negatif. Gobegime dogru agri girdi sol dan, bat a iki gun kaldi , artik gecikmem
Olursa kan testi yapcam
Idrar testlerine guvenim gitti

Benim de bugün gecikmenin 12. Günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…