Acile gidip midem bulanıyor ilaç yazar mısınız ama hamilelik şüphem var öncesinde tahlil yapar mısınız dersen yaparlar bir saate de çıkar sonuçBilmiyorum inan ki bayramdan sonraya kalmasa bari ya çünkğ bana sağlık ocağın ki hemşirem öyle söyledi bu gün versen bile bayramdan sonra çıkar dedi
EvetYani hamilemiyim
Canım anladım bayramdan sonra giderim Gine kan veririm teşekkür ederimEvetiki gün sonra tekrar kan verin yükselmeye devam etmişse( %60 yükselmesi bile yeterli) tahmini 10 gün falan sonra ultrasonda da görürsünüz. Hemen randevu almayın o yüzden tavsiyem çünkü çok yeniyken görünmüyor beta HCG 3000 de görünür
Bir de ilk gebeliğinden düşük yapmıştım onun betası ile karşılaştırdım bu sanki daha azCanım anladım bayramdan sonra giderim Gine kan veririm teşekkür ederim
Burda beta yüksek burada onun kalbi durdu bitanemin
7 haftaliken kürtaj oldumBurda beta yüksek burada onun kalbi durdu bitanemin
Ya değişir öğrendiğin zamanla ve döllenme zamanıyla alakalı. Ben mesela 75 ile öğrendim ama çok şükür gayet normal ilerledi ve sağlıklı.Bir de ilk gebeliğinden düşük yapmıştım onun betası ile karşılaştırdım bu sanki daha az
Rabim bu gebeliğini sağlıkla hayırla ilerletsinBurda beta yüksek burada onun kalbi durdu bitanemin
Teşekkür ederim canım hepimizinRabim bu gebeliğini sağlıkla hayırla ilerletsin
Canım çok şükür benim de pozitifAcile gidip midem bulanıyor ilaç yazar mısınız ama hamilelik şüphem var öncesinde tahlil yapar mısınız dersen yaparlar bir saate de çıkar sonuç
Tebrik ederim darısı salikli saatli kucağimizaCanım çok şükür benim de pozitif
Amma benim değer az sankiCanım çok şükür benim de pozitif
Hayır canım gayet güzel değerin benim arkadaşım 60 ile öğrendi ona doktorun çok güzel istediğim gibi demişti ki zaten önemli olan artış miktarı iki gün sonra yine kan ver bende vercem 2ye katlanmış olması lazım ay sonuna da randevu al bence kese içinAmma benim değer az sanki
Evet canım hayırlı olsunYani hamilemiyim
Hamilelerin duası kabul olur bana da dua eder misinizCanım çok şükür benim de pozitif
Rapim gönlüne göre versin ne dileğin varsa kabul olsun canımHamilelerin duası kabul olur bana da dua eder misiniz
İnşallah bende bu ay hamile kalırımRapim gönlüne göre versin ne dileğin varsa kabul olsun canım
Kan verdiğinde bilgilendir eşinize güzel haberi verdinizmi ben vermedim deHayır canım gayet güzel değerin benim arkadaşım 60 ile öğrendi ona doktorun çok güzel istediğim gibi demişti ki zaten önemli olan artış miktarı iki gün sonra yine kan ver bende vercem 2ye katlanmış olması lazım ay sonuna da randevu al bence kese için
Ayyy inşallah gününe çok varmıİnşallah bende bu ay hamile kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?