Sizce hamilemiyim

Bilmiyorum inan ki bayramdan sonraya kalmasa bari ya çünkğ bana sağlık ocağın ki hemşirem öyle söyledi bu gün versen bile bayramdan sonra çıkar dedi
Acile gidip midem bulanıyor ilaç yazar mısınız ama hamilelik şüphem var öncesinde tahlil yapar mısınız dersen yaparlar bir saate de çıkar sonuç

Yani hamilemiyim
Evet iki gün sonra tekrar kan verin yükselmeye devam etmişse( %60 yükselmesi bile yeterli) tahmini 10 gün falan sonra ultrasonda da görürsünüz. Hemen randevu almayın o yüzden tavsiyem çünkü çok yeniyken görünmüyor beta HCG 3000 de görünür

Canım anladım bayramdan sonra giderim Gine kan veririm teşekkür ederim

Bir de ilk gebeliğinden düşük yapmıştım onun betası ile karşılaştırdım bu sanki daha az
Ya değişir öğrendiğin zamanla ve döllenme zamanıyla alakalı. Ben mesela 75 ile öğrendim ama çok şükür gayet normal ilerledi ve sağlıklı.

Acile gidip midem bulanıyor ilaç yazar mısınız ama hamilelik şüphem var öncesinde tahlil yapar mısınız dersen yaparlar bir saate de çıkar sonuç
Canım çok şükür benim de pozitif

Eklentiler

• Screenshot_2024-06-15-11-52-26-92_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 25
Amma benim değer az sanki
Hayır canım gayet güzel değerin benim arkadaşım 60 ile öğrendi ona doktorun çok güzel istediğim gibi demişti ki zaten önemli olan artış miktarı iki gün sonra yine kan ver bende vercem 2ye katlanmış olması lazım ay sonuna da randevu al bence kese için

Kan verdiğinde bilgilendir eşinize güzel haberi verdinizmi ben vermedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…