Sizce hamilemiyim

Konu sahibi bence siz hamilesiniz. Bende sormak istiyorum adetime 1 gün var 3 oglum var baska cocuk dusunmuyoruz ama aşırı uyku hali ve gögüs agrısı nedeniyle bugun test yaptım 1 dakika falan bekledim sadece bıraktım 1 saat sonra cöpe atacagım zaman 2. Cizgi gördüm sizce pozitif mi ? Ama şöyle birsey var akşam oldu ve o 2. Cizgi sabahkinden daha silik. Sanırım pozitif olsa soluklaşmazdı. Yine de sizede sormak istedim.fotografları attım. Biri 1 saar sonraki digeri aksam. Birini ışıkta birini öglen perde kapalı yerde cektim.

Eklentiler

• IMG_20240615_123013~2.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20240615_171213.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 22

Eklentiler

• IMG_20240615_123013.webp
    16 KB · Görüntüleme: 30
Canım bence var amma kan vermen lazım kaç test yaptin

İkitanemi yaptınız ikisinde çift çizgi var buda var olduğunu belirtiyor günunuz geçtimi

İkitanemi yaptınız ikisinde çift çizgi var buda var olduğunu belirtiyor günunuz geçtimi
Hayır 1 gün var ikiside aynı test belirgin olan yaptıktan 1 saat sonra belirsiz olan da yeni cektigim. İkiside aynı test bir tane yani. Bu arada tebrik ediyorum sizi. Allah kucaginiza almayı nasip etsin

Canım temiz olan kan talili benimde silik çıktı Emin olamadım kan tahlili verdim orada da çıktı şikayet sorsan ben çok sık sık iddiaya çıkıyordum hani hafif benim de göğüslerimde böyle bastırınca ağrı var halsizlik ve sürekli kasıklarım ağrıyor ve belim de ağrıyordu ama hangisinden şüpheleniriz derseniz zaten benim de iki gündür günüm gecikmiş ben ilk gebeliğimde çok sık tuvalete gidiyordum baktım bu iki üç gündür çok sık sık gidiyorum oradan şüphelendim kesin bir şey var diye ve test yaptım erken gebelik testi
Hayır 1 gün var ikiside aynı test belirgin olan yaptıktan 1 saat sonra belirsiz olan da yeni cektigim. İkiside aynı test bir tane yani. Bu arada tebrik ediyorum sizi. Allah kucaginiza almayı nasip etsin

Amin teşekkür ederim canım

Evettt aynı benimki gibi çıkmış hatta ben ilk yaptığımda o kadar silikti ki ben bile inanmadım kan verdim 13 tü. Ertesi gün aynı senin attığın test gibiydi 1 saat sonra netleşti resmen 28 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…