sizce hamilemiyim?????

enesibel42

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
37
0
16
37
İstanbul
kızlar şimdi eczaneden test alıp test yaptım tek çizgi çıkmıştı aradan 3 saat geçti testi çöpe atarken bi farkettimki ikinci çizgi çok açık pembemsi belli olmuş.3 saat sonra öyle sonuç veririmi acaba.bide çok acık pembe ya acaba çok yeni 1 haftalık flanmıki? son adet tarihim 3 agustostu sizce test dogrumudur ?

kızlar şimdi eczaneden test alıp test yaptım tek çizgi çıkmıştı aradan 3 saat geçti testi çöpe atarken bi farkettimki ikinci çizgi çok açık pembemsi belli olmuş.3 saat sonra öyle sonuç veririmi acaba.bide çok acık pembe ya acaba çok yeni 1 haftalık flanmıki? son adet tarihim 3 agustostu sizce test dogrumudur ?

tatlım hamile olma şansın çok düşük ayrıca ilk 2o dakika içindeki sonuçlar dogru kabul ediliyor hatta bazı testler de ilk 5 dakika sat 3 ağustossa eğer şimdiye kadar idrarına geçmemiş olabilir en iyisi kan testi yaptır o kesin sonuç verir.. bebeği istiyorsan inşallah güzel haberler alırsın canım

insallah hamilesindir canim, ama boyle bir olay 2ay once basima geldi, ama ardindan da adet olmusdum, gerci simdide adetimden 6gun oldu geceli, 4gun gecdiyinde yapdim test 2ci cizgi cook silikde olsa cikdi, ama dun yapdim hiiiic bi sey cikmadi..anlayacagin artik testelere olan guvenim de kalmadi ...bekle bence biraz

yarın doktora gitsem son adet tarihim 3 agustos ama ben hamile olup olmadıgımı ögrenmek istiyorum kan tahlili yaptırcam desem sizce bana gülmezmi çekiniorum biraz hani adet tarihi gecmeden gidersem.bide benim önceki gebeligimde dış gebelik oldugu için çok endişeliyim ...bu dami dış diye :(

yarın doktora gitsem son adet tarihim 3 agustos ama ben hamile olup olmadıgımı ögrenmek istiyorum kan tahlili yaptırcam desem sizce bana gülmezmi çekiniorum biraz hani adet tarihi gecmeden gidersem.bide benim önceki gebeligimde dış gebelik oldugu için çok endişeliyim ...bu dami dış diye :(

ahhh canım yaaa neden gülsün ayrıca kan testi yaptırıcagın zaman doktoru bıle gormuyorsun ki sat söylemene gerek yok ki kan tahlılı ıstıyorum gebelık ıcın de 1 2 saat ıcın de sonuc cıkıyor al ve rahatla.. dıs gebelık bos gebelık bunları anlamak ıcın daha coook erken sen once hamılemısın degılmısın onu ogren tatlım

dış gebelik geçirmişsen ve tekrar gebe olmaktan şüpheleniyorsan hemen kan testi yaptırmalı, sonuç pozitifse 2 güne bir de yükselme oranlarını takip etmelisin. doktor gülmez merak etme son adet tarihinden 25 gün geçmiş bu da yeterli bir süre. hayırlı haberler inşallah :)

düşüyorsa zaten dış gebelik.yükseliorsa normal gbelik diye biliorum ...ewet sabah ilk işim hemen aile hekimligine gidip tahlil yaptırmak.kadın dogum uzmanlarından malesef randevu alamıyorum hep 15 gün sonraya atıyo :(

bugün aç karna sabah erkenden saglık ocagına tahlil yaptırmaya gittim.ve doktora ne kadarda dil dökdüysem kan tahlili yaptırtırmadım.jinekolojiye git yaptır ben kadın dogumcu degilim dedi.kıl oluyorum zaten adama bugün iyice beni uyuz etti.böle aile hekimi düşman başına :)))

sağlık ocağında direk hemşireye söyleme gibi imkanınız yok mu?
ille aile hekimine görünmek şart mı?

yanındaki hemşire zaten doktordanda beter..onlara boynumu bükecegime özele giderim özeldeki hemşireler benim peşimden koşar...mecbur özele yol göründü...devlet hastanesindeki kadın dogumcular 15 sonraya atıyo randevuyu ta :)))

Back
X