Sizce hangi ayakkabıyı almalıyım?

18me giricem okadarda küçük değlim yani ama çok çıtır duruyor bu ayakkabı ya.. sadece platformu bozuyor

Son düzenleme:
bence okadarda fantazi durmuyor ya.. bilemedim bak şimdi Ama çok beğendm bende mavıyı çokmu şey duruyor kızlar bana okadar gelmedi ama:44:

18me giricem okadarda küçük değlim yani ama çok çıtır duruyor bu ayakkabı ya.. sadece platformu bozuyor

bot çok şık tatlım maviyi benDe çok beğendim ama platformundaki altın rengi detay biraz bozuyo dediğin gibi

Son düzenleme:
Canım alınma ama ıkısıde kotu duruyor.:18:banada fantezı ayakkabıları gıbı geldı bence su oxford topuklu ayakkabıları daha guzel genc duruyor bende alıcam onlardan kendıme sende bır bak ısterden gunluk gıyıme daha uygun:26:

Son düzenleme:
Onlarada bı bakım:26:
önemli olan senin beğenmen ama ciciimm Kullanacak olan sensiinn

amann bukadar kadın yalan söylemiyorya göz var nizamn var ya nasıl begendiysem onları

Bunalr nasıl şunu kesin alcam vazgeçmiyoruz

bumu bumu kızlar ayyakbım yok izmirde yagmurlar başladı normal duz var ayabbım aama işe güce giderken giycek ayabım yok düğün dernek bayramlık hepsini çıkartırım birisyle

18ine girecek birine uygun olduğunu düşünmüyorum bunların ama ben maviyi hiç beğenmedim.
Diğeri çok çok çok çoookkkk aşırıı güzel. Aşık oldum.

Banada yaşının ve tarzının ayakkabaları gibi gelmedi.

Yüksek topuk sevdandan vazgeçersen harleyin bir modelini öneririm.

Hem maçlarda daha rahat olur

Eklentiler

• $benim.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Banada yaşının ve tarzının ayakkabaları gibi gelmedi.

Yüksek topuk sevdandan vazgeçersen harleyin bir modelini öneririm.

Hem maçlarda daha rahat olur
evet buda güzel ama hem tarzım değil bukadar kaba hemde buna benzer birzdaha sade deri var 3 tane.. topuklu sevdam kışın çıkıyor yazında dolgu topukmaçlar için ayakabı çoook
saol genede

canım ayakkabılar model olarak çok güzel ama pek bi kullanışsız gibi duruyor ayrıca rahat da değil ve platformunun rengi ve yüksekliği benim gözüme güzel görünmedi.

ben böyle güzellğine, modeline kapılarak 1 çizme aldım De Vib'den şimdi çok pişmanım gitti 95liram 1 ya da 2 kere giydim ancak.

İstersen bir daha düşün, pişman olma :))

mavıyı cok begendım . bu şekılde bı kombınle gunluge yorumlanabılır

daha once de bu kombınde sıyahını

gorup cok begenmıstım .

Eklentiler

• $548891_432219603504104_1540506575_n.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…