Doğuma Hazırlık SIZCE HANGI İSİM KIZLAR

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Salih çok güzel bence ama iki isim arasında derseniz Yusuf Ensar

Olabilir beni ilgilendirmezde zaten vakif falan.Kimseyi sucladim mi mesajimda? Sanirim iyi okumadiniz. İsim olarak cagirisimi hos seyleri animsatmiyor bu da benim fikrim. Sanirim ona mudahale edemezsiniz degil mi :) istediginiz ismi koyun. Fikir sormussunuz fikrimi soyledim

Öğretmen bile değildi karalamak için vakfın ismi kullanılıyor

önemli olan o vakfın olay duyulduktan sonraki tavrı! sayın bakanımız sağolsun çıkıp "bir kere oldu diye vakfı suçlayamazsınız" dedi. ne demek bir kere oldu diye tecavüzün biri ikisi mi olur zihniyete bak. adam bunları yaparken onlarca çocuğu istismar ederken herkes kördü herhalde? suçlayacaklarına sarıp sarmalamadıkları kaldı! neyse sizin gibi düşünenlere laf anlatmak gerçekten çok zor yazık yani çoluğunuz çocuğunuz var bir de.

Siz de bakanın konuşmasını dinlememissiniz çok belli kulaktan duyma argumanlarinizla sizinle tartışacak degilim

yoo tam tersi dinledim. ben de sizinle tartışmak dahi istemiyorum iyi günler.
Ben yapılanı savunmuyorum dikkatinizi çekerim pireye sebep yorganı yakmamaktan bahsediyorum yapılanlar tabiki son derece cirkin
yoo tam tersi dinledim. ben de sizinle tartışmak dahi istemiyorum iyi günler.

Tartismaya girmiycem. cogu kişinin aklina vakif geliyor. Daha isim koymadan aciklama yapmak zorunda kaliyorsunuz.

Son düzenleme:

Fatimatuz Zehra, Ümmü gülsüm birer örnek , ki bir tane örnek olmasi da sünnet olmasına yeterlidir

K

Merhaba oğlunuzun ismi Muhammed miş hayırlı olsun ismiyle yaşasın inşallah. Ben şuan hamileyim çocuğuma Muhammed ismini koymak istiyorum. Ama kimlikte de “D “ ile yazılsın istiyorum. Sizde t mi yoksa d mi yazıyor? D ile bitsin istiyorum nüfus da bir sıkıntı çıkartırlar mı çok merak ediyorum?

Fatimatuz Zehra, Ümmü gülsüm birer örnek , ki bir tane örnek olmasi da sünnet olmasına yeterlidir

Zehra Hz. Fatma'nın ikinci adı değil... lakabı. Hz. Fatma'nın tek ismi var. Zehra, Tahire, Raziye, vs. ise Hz. Fatma'ya verilen lakaplar.

2 isim sünnetir muhabbeti son senelerde çıktı ama doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…