- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi zehra kaya
-
Canım osmanlı da yaşatılmış ki zaten. . İlla Muhammed olmasına gerek yok. Mustafa, Mehmed, Ahmet, Mahmut ... bu isimler de peygamberimizin isimleri.. dikkat edersen bu isimlerle bi sürü padişah ve şehzade var..
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallahbu arada konu sahibi için tavsiyem ise yusuf ismidir inşallah yusuf peygamber gibi güzel olur :)zehra kaya
Sizinle farz sünnet tartışmasına girmeyeceğim. peygamberimizin 4 ana ismi vardır. Muhammed Mustafa Ahmed Mahmud. Sünnet sadece peygamberimizin yaptığı şeyleri kapsamaz. İki ismin sünnet olması toplum arasında yayılmış birşeydir bu demek değil ki tek isim konulamaz. Ben iki isim sünnettir derim alimin biri gelir hayır değildir der. Sebebini söyler bende aklıma yatarsa inanırım. Nedense sizin islamla bir sorununuz var gibi sezdim...İki isim sünnetse peygamberimiz neden kendi çocuklarına hep tek isim vermiş?
Ensar vakfının sapıklıklarını, pisliklerini, çocuklara tecavüzünü duymadınız mı?
Konuya gelince ben ikisini de koymam.
Yasir esir demekmiş, çocuğuma neden esir diye isim koyayım?
Şimdi internetten ensar vakfı olayına baktım da biraz daha dikkatli okursanız haberi ensar vakfindan vicdansız bir öğretmen yapıyor bir kisiye sebep bütün herkes suclanamaz Bence sorunlu olan öğretmen ensar vakfı değil.Ensar bana kotu seyler cagiristiriyor artik belki anlami guzeldir. Ben olsam ikisinide koymam ama illa secim yapilacaksa ilki daha iyi gibi.
Iyide olay ensar vakfinda olabilir ama ensar vakfindan bir öğretmen suçlu yani vakifin ne suçu var ki isimleri bu şekilde yargılayacak olursak her ismin başına talihsiz şeyler gelebiliyor o zaman isimleri olaylara göre mi yargilayalim
Benim dinim seni ilgilendirmez ama söyleyeyim, inançlı bir insana o lafı ettiğinde ne oluyor git Bi araştır.Sizinle farz sünnet tartışmasına girmeyeceğim. peygamberimizin 4 ana ismi vardır. Muhammed Mustafa Ahmed Mahmud. Sünnet sadece peygamberimizin yaptığı şeyleri kapsamaz. İki ismin sünnet olması toplum arasında yayılmış birşeydir bu demek değil ki tek isim konulamaz. Ben iki isim sünnettir derim alimin biri gelir hayır değildir der. Sebebini söyler bende aklıma yatarsa inanırım. Nedense sizin islamla bir sorununuz var gibi sezdim...
Lütfen polemik yaratmayalim arkadaşlar tartışma için açmadım konuyu.Benim dinim seni ilgilendirmez ama söyleyeyim, inançlı bir insana o lafı ettiğinde ne oluyor git Bi araştır.
Terbiyesiz
Aynen öyle senin dinin beni hiç ilgilendirmez ama yaptığın yorumlarda benim değerlerime olumsuz göndermede bulunuluyorsa beni susturamazsın bu bir. Ensar vakfında olanlar yada olmuş gibi yansıtılanlar ensar ismini kesinlikle kötü kılmaz ve gayet güzel bir isim, ayrıca bu vakıf olayıyla da benim değerlerime kötü göndermede bulunuyorsun, bu iki. Terbiyeli olup olmadığımı asıl senin gibi terbiyesiz birinden öğrenecek değilim laflarına dikkat et, popüler üye olmuşsun diye sitede benim borum öter havalarından çık, bu üç !Benim dinim seni ilgilendirmez ama söyleyeyim, inançlı bir insana o lafı ettiğinde ne oluyor git Bi araştır.
Terbiyesiz
Ayrıca ensar ismini beğenmezsin sebep olarak beğenmedim, güzel durmadı, yakınımızda çok ensar var, bazı kötü huylu oluyormuş vs vs söylersin çıtım bile çıkamaz ama gelip saçma sapan bi şekilde vakıfla bağdaştırıp olmaz dersen (hani şu karalanmaya çalışılan, 1 kişinin yaptığını koca bir camiaya yıkan)böyle bir zihniyetle bırak tartışmayı adres bile sormam.Benim dinim seni ilgilendirmez ama söyleyeyim, inançlı bir insana o lafı ettiğinde ne oluyor git Bi araştır.
Terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?