Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kelebek ve yonca çok zarif duruyor diğeri de kızımın baş harfi ile kolye. Sizce hangisi daha güzel? Üçü de 14k altın. Çok kararsız kaldım. Boyut olarak minimal ve kibar.
Kelebek ve yonca çok zarif duruyor diğeri de kızımın baş harfi ile kolye. Sizce hangisi daha güzel? Üçü de 14k altın. Çok kararsız kaldım. Boyut olarak minimal ve kibar.
Üçü de bana hitap etmiyor ama üçü arasında gideri olan yonca...
Çok klasik eski tip kolye uçları... Yeni nesil yine yonca, harf kelebek şekillerine bakabilirsiniz bunları seviyor iseniz bunlar gayet nostaljik kalmış bana göre
Altınbaş koçak gibi internet sayfası olan firmalarda trend olan ürünlere bak, hemen alma bir kuyumcuları gez, illa yeni nesil ürünü olan birini bulursun Aysegul6712
Ay kızlar çok sağolun. Ya bebeğim çok küçük kuyumcu gezemedim açıkçası girdiğim bir yerde öyle gördüm beğendiklerimi çektim alsam mı diye düşünüyordum. En iyisi internetten bakmak hem fiyatları daha iyi gibi. Teşekkür ederim