- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
- Konu Sahibi ObsesifHanim
-
Valla ilk yazdiklariniz cok rahat gibi gozuksede ben ikincisinden yanayimEşim yok, ilgi sorunum yok, bir yere giderken nereye diyen yok, kıyafetime karışan yok,
Çok yoğun bir günde, eve gelip akşama kadar yatsam, sebebini soran yok, bayramlarda gitmem gereken kayınvalidem, önce nereye gidilecek krizim yok, günde on saat uyuyorum ve uykumdan uyandıran yok, yemek yemek için yemek yapmak zorunda da değilim, arkadaş seçerken birine sormak zorunda da değilim.
Belki de buradaki kadınların çoğunun sorunları idi yukarıda değindiğim şeyler... Bu yüzden bekarlık sultanlıktır diyorlar;
öyle mi gerçekten?
-Sesiyle huzur bulacağım bir evladım yok, ilgi istediğim zamanlarda nazımı çekecek bir hayat arkadaşım yok, iş çıkışı gelen güzel bir mesaj yok,bana sarıldığında dünyaları verecek olan minik bi canavar da işten gelince eteklerime yapışmıyor, hatta sabah kalktığımda gözlerine bakacağım sevdiğim bir adam yok,kendi düzenim, renk renk çiçeklerle kendime göre döşediğim sıcak sevimli bir evimde yok, bayramlarda gezmek güzel de, o gezilerin sonunda yorulup bir kahve içeceğim, hayatıma aşk katan biri yok.
Diyeceğim o ki, hangisinin yokluğu daha tahammül edilebilir?
Sizce hangisi daha iyi ?
Ana kiz ne sanslisiniz Masallah diyim de nazarim degmesinSimdi var, benim esim var diyecegim de cok itici olacagindan korkuyorum
Ama gercekten benimkinin disinda da cok ornek taniyorum, aile kismi da goreceli biraz, ayni aileden biri hoduk cikarken digeri tam bir beyefendi olabiliyor. Babamla amcam en tipik ornegidir bunun. Babam anneme bulasik yikama ellerin kurur diyen, 40 senelik evliliklerinde bir kere cam silmesine izin vermeyen, yemekle ugrasma bir saatte pisiyor 10 dakikada yiyoruz diyip haftada 5 gun tost yedirsen itiraz etmeyen, kendisi tam bir ev kusuyken annemi bir telefonla gezmelerden almaya giden bir adamken amcam bildigim yemek tuzlu olmus diye ariza cikaran tiplerdendi, neyse ki yengem bosadi kurtuldu
özgür olmamanın yokluğu daha iyiEşim yok, ilgi sorunum yok, bir yere giderken nereye diyen yok, kıyafetime karışan yok,
Çok yoğun bir günde, eve gelip akşama kadar yatsam, sebebini soran yok, bayramlarda gitmem gereken kayınvalidem, önce nereye gidilecek krizim yok, günde on saat uyuyorum ve uykumdan uyandıran yok, yemek yemek için yemek yapmak zorunda da değilim, arkadaş seçerken birine sormak zorunda da değilim.
Belki de buradaki kadınların çoğunun sorunları idi yukarıda değindiğim şeyler... Bu yüzden bekarlık sultanlıktır diyorlar;
öyle mi gerçekten?
-Sesiyle huzur bulacağım bir evladım yok, ilgi istediğim zamanlarda nazımı çekecek bir hayat arkadaşım yok, iş çıkışı gelen güzel bir mesaj yok,bana sarıldığında dünyaları verecek olan minik bi canavar da işten gelince eteklerime yapışmıyor, hatta sabah kalktığımda gözlerine bakacağım sevdiğim bir adam yok,kendi düzenim, renk renk çiçeklerle kendime göre döşediğim sıcak sevimli bir evimde yok, bayramlarda gezmek güzel de, o gezilerin sonunda yorulup bir kahve içeceğim, hayatıma aşk katan biri yok.
Sizce hangisi daha iyi ?
Her şeyin hayırlısı en güzeli...Eşim yok, ilgi sorunum yok, bir yere giderken nereye diyen yok, kıyafetime karışan yok,
öyle mi gerçekten?
Sizce hangisi daha iyi ?
Milletçe alkışlıyoruz şak şak şak şakValla ben 1.saydiklarinizida 2.saydiklarinizida yasiyorum.demekki hiç yokluk çekmiyorum.çok şanslı hissettim kendimi.eşim iyidir.ama bende çok özgürlüğüme duskunumdur. Canım nasıl isterse öyle yaşıyorum. Bazen hiç iş, yemek yapmam.çocuklarla eğleniriz, disarda yeriz.eşim karışmaz. KV.ayda bir giderim o derdim yok.bazı günler tüm gün uyurum.çocuklarla bazen erken kalkar gezerim.bayram ziyareti yapmıyorum. Ailem şehir dışında zaten,kayinvalide de 2 saat oturur oraya 3 gün kalmaya gideriz. Yani daha aklıma gelmeyen avantajlarım var.ben evlilik, bekarlık diye ayıramam. Çünkü birazda yapı ile alakalı bu.tabi bide eşinin ciddi kafa dengi olması gerekiyor. Biz bu konuda iyi bir ikiliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?