- 29 Aralık 2016
- 542
- 1.285
- 113
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Boyle ustune gidersen biktirirsin.Herkese merhaba lütfen ciddi yorum yapacaklar dalga geçmek isteyenler başka şeylerle uğraşabilirim duyacağım mantıklı bir kaç kelimeye ihtiyacım var 4 yıllık ciddi bir ilişkim var bunun son bir yılını toplasak 5 kavga olmuştur hiçbiri yüz yüze değil telefon görüşmesi sırasında oldu hepsinde de sorun ayni nedenlerdi ama sonuca varamadım kim haklı bugünde yine sık mesaj atmama yüzünden tartıştık ve bana söylediklerini yazıyorum tribinden sorgulamandan bıktım sürekli sorgulama yorumlama döngüsündem bıktım illallah ettim beynim durdu gün içinde sürekli tartışıyorsun mutsuzum bu şekilde... aradın aramadın nerdesin neden geç cevap verdin gibi bir sürü şeyden bıktım seninki sevgi değil beni eleştirmek bunca zamandır beni tanıyamadınsa güvenemediysen bu saatten sonra zor güvenirsin gibi bu tarz bir sürü şey yazdı ve değişmezsen bu şekilde zor yürür dedi kim haklı bu durumda çok mu üzerine gitmşşşm yoksa beni sevmiyor mu
SelamHerkese merhaba lütfen ciddi yorum yapacaklar dalga geçmek isteyenler başka şeylerle uğraşabilirim duyacağım mantıklı bir kaç kelimeye ihtiyacım var 4 yıllık ciddi bir ilişkim var bunun son bir yılını toplasak 5 kavga olmuştur hiçbiri yüz yüze değil telefon görüşmesi sırasında oldu hepsinde de sorun ayni nedenlerdi ama sonuca varamadım kim haklı bugünde yine sık mesaj atmama yüzünden tartıştık ve bana söylediklerini yazıyorum tribinden sorgulamandan bıktım sürekli sorgulama yorumlama döngüsündem bıktım illallah ettim beynim durdu gün içinde sürekli tartışıyorsun mutsuzum bu şekilde... aradın aramadın nerdesin neden geç cevap verdin gibi bir sürü şeyden bıktım seninki sevgi değil beni eleştirmek bunca zamandır beni tanıyamadınsa güvenemediysen bu saatten sonra zor güvenirsin gibi bu tarz bir sürü şey yazdı ve değişmezsen bu şekilde zor yürür dedi kim haklı bu durumda çok mu üzerine gitmşşşm yoksa beni sevmiyor mu
Herkese merhaba lütfen ciddi yorum yapacaklar dalga geçmek isteyenler başka şeylerle uğraşabilirim duyacağım mantıklı bir kaç kelimeye ihtiyacım var 4 yıllık ciddi bir ilişkim var bunun son bir yılını toplasak 5 kavga olmuştur hiçbiri yüz yüze değil telefon görüşmesi sırasında oldu hepsinde de sorun ayni nedenlerdi ama sonuca varamadım kim haklı bugünde yine sık mesaj atmama yüzünden tartıştık ve bana söylediklerini yazıyorum tribinden sorgulamandan bıktım sürekli sorgulama yorumlama döngüsündem bıktım illallah ettim beynim durdu gün içinde sürekli tartışıyorsun mutsuzum bu şekilde... aradın aramadın nerdesin neden geç cevap verdin gibi bir sürü şeyden bıktım seninki sevgi değil beni eleştirmek bunca zamandır beni tanıyamadınsa güvenemediysen bu saatten sonra zor güvenirsin gibi bu tarz bir sürü şey yazdı ve değişmezsen bu şekilde zor yürür dedi kim haklı bu durumda çok mu üzerine gitmşşşm yoksa beni sevmiyor mu
Hiç bu kadar açık konuşmamıştı şaşırttı beni biriktirmiş içinde ne var ne yoksaBence 4 yıllık bir ilişkide " az mesaj atıyorsun" sebebiyle kavga etmek çok saçma.
Aranızdaki muhabbetin detaylarını bilmiyorum ama bence sevgiliniz haklı.
Gerçekten bıkmasa böyle konuşmaz.
Peki bugünden itibaren denemeye başlıyorlmmErkekler çok sikmaya baskıya gelemiyor genelde rahatsız oluyorlar bunaliyorlar oda baya bunalmis ve artık patlamis gibi biraz da tam tersi yapın mesela 10 mesaj atiyosan 5e düşür 5kez ariyosan 2ye düşür bide oyle dene nasıl olacak birazda o ozlesin merak etsin kendisi arar sorarsa cevap ver baskı yapmadan
Bu konudan sürekli kavga ediyoruz doğru amaa abartılı bir şekilde beş kez olduBu konudan dolayı 4 yılda 5 kez mi kavga ettiniz? Onu bilmem de adam sanki siz hergün bu konudan kavga ediyormussunuz gibi saymış dökmüş. ..
Çok mu bunaltiyorsun acaba
Nedeni Yok ben erkeklerin hiçbirine güvenmiyorumE bu şartlarda haksız olan taraf sizsiniz.
Neden üzerine gidiyorsunuz? Neden güvenmiyorsunuz?
Bende sürekli olarak konuşalım istiyordum ama yanılmışım öyle olmuyormusAdam haklı.
Gün içerisinde birbirinizi bilgilendirirsiniz işimdeyim, okulumdayım, arkadaşlarlayım falan ama; sürekli karşılıklı konuşma şeklinde mesajlaşmak çok bunaltıcı.
Akşam uzun uzadıya konuşun.
Ne bileyim aramayınca umursamıyor diye düşünmeye başlıyorumÇok üstüne gitmişsiniz. Yıldırmışsınız demek ki. Ben kocama bile trip atmam. Ararsa arar aramazsa aramaz. Hem niye devamlı aranır ki bi insan.
En sonunda bıkmış demekki kavgayı da sevmez Zaten4 yilda 5 kez olan sey icin mi bu kadar saydirmis???
Bende aşırı kıskancım belkide o yüzden böyle oluyorSelam
Ben 1.5 sende nisanli kaldim. bende senin gibi her zaman mesaj yoluyordum. Ama oda bana yoluyordum. Yani birbirimize Her zaman yazisiyorduk.
Simdi 2 senedir evliyim ve yine bir yere gitti zaman je gece kaldigi zaman mesaj atarim veya telefon ederim.
Oda bana bir.kac kez sinirlendi bu yuzden. Bende ona dedim ki. Boyleyim çekersen. Bende senin huyunu çekiyorum dedim.
Ama gayrı kendime geldim. Ecik daha az telefon ediyorum.
Aslında bunun adı güvensizlilik deyil. Kıskançlık.
Ben bunu örendim. Ve bunun da tedavisi var.
Son bir yıla yakını uzaktan devam ediyor aynen bende sizin gibi düşünüyorum Zaten yüz yüze göeüşemiyorız bari sık sık haberleşelim diyorum yok benden kötüsü olmuyor bakış açınızı sevdimMesaj atma arama sıklığını bilemem ama dört yıl sonra mı aklına gelmiş bu yaptıklarından bunalmak? Ayrıca uzak ilişki diyosun. Bu durumda zamanında cevap yazma, sık arama dışında ilişkinizi ayakta tutabilecek iletişim sağlayacak daha doğal bi durum yok bana göre. Gerçekten seven ve senin ilginden hoşlanan birinin de bunu bu şekilde dile getirebileceğini düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?