Sizce hangimiz haklı

Boyle ustune gidersen biktirirsin.

Selam
Ben 1.5 sende nisanli kaldim. bende senin gibi her zaman mesaj yoluyordum. Ama oda bana yoluyordum. Yani birbirimize Her zaman yazisiyorduk.
Simdi 2 senedir evliyim ve yine bir yere gitti zaman je gece kaldigi zaman mesaj atarim veya telefon ederim.
Oda bana bir.kac kez sinirlendi bu yuzden. Bende ona dedim ki. Boyleyim çekersen. Bende senin huyunu çekiyorum dedim.
Ama gayrı kendime geldim. Ecik daha az telefon ediyorum.
Aslında bunun adı güvensizlilik deyil. Kıskançlık.
Ben bunu örendim. Ve bunun da tedavisi var.

Sevgiline surekli hesap sorduysan, araliksiz mesaj atip-aradiysan, buyuk bir ihtimal bu durum onu cileden cikarmis.. ne yaptin nerdesin neden cevap vermiyorsun tarzi sorular erkekleri bunaltir.. not : bendede tam tersi bu neden gec verdin, neden cevap vermiyorsunlari erkek arkadasim soyluyor bana..

Mesaj atma arama sıklığını bilemem ama dört yıl sonra mı aklına gelmiş bu yaptıklarından bunalmak? Ayrıca uzak ilişki diyosun. Bu durumda zamanında cevap yazma, sık arama dışında ilişkinizi ayakta tutabilecek iletişim sağlayacak daha doğal bi durum yok bana göre. Gerçekten seven ve senin ilginden hoşlanan birinin de bunu bu şekilde dile getirebileceğini düşünmüyorum.

sevgilin haklı.

ben günde kaç kez konuşuyoruz çetele tutmam. gün olur yoğun olur 1 kez konuşuruz gün olur 10 kez. o arar ben ararım kimin aradığını bile bilmem gün içinde. içimden gelir ararım içinden gelir arar. 2-3 saatte bir birimiz arar zaten. dışarı çıkarken de birbirimize haber veririz rapor gibi değil ama ne bileyim dünya hali bilgisi olsun diye. o arabada ise aramam uzum yolda ise ama gidene kadar yerimde duramam endişeden gidince hemen arar. vs

normal bir sevgide bi ritm tutturulur iki kişiye uyan bir şey. ya ilgisizlik vardır lafı edilir ya ilişkinin bireyleri toplum içinde talep açısından farklı boyuttadır bir dengesizlik vardır diğerine güvenilmez. biri manken gibdir ya da ultra zengindir ya da patrondur peşinde sürüyle insan vardır vs bu yüzden iki kişi eşit olmalı denk olmalı yoksa durum bu.

Haksiz olan anlatina gore sensin. Karsindakine kucuk bir cocuk gibi annesi gibi davranirsan adam sonunda patlar. Nitekimde oyle olmus...

Adam haklı. Bu ilişki 4 yıllık olmak için fazla sığ gibi geldi bana. Ne bileyim, 4 yılda bazı şeyler oturur. Siz daha güven problemini bile aşamamışsınız, zira güvenmediğinizi yazmışsınız bir yorumda. Zaman kaybından başka bir şey değil bu. Güven olmayan ilişki yürümez, patlar bir gün. İşte o adamın patladığı gibi.

Cok bunalttiniz herhalde. Biraz degismeyi deneyin bence. Hem siz rahat edersiniz surekli kafanizda kurmazsiniz hemde karsinizdaki. Sevgililigimin ilk yillarinda bende ayniydim. En son bana birini ne kadar sıkarsan o kadar disariya meyillenir, aklinda olmayan seyleri aklina sokmaya çalışıyorsun demisti. Mantikli gelmişti bu soyledikleri. Sıkmamaya basladim. Bu sefer hicbi seyini saklamadi. Hicbir kavga gurultumuz olmadi

Peki bugünden itibaren denemeye başlıyorlmm

Çok üstüne gitmişsiniz. Yıldırmışsınız demek ki. Ben kocama bile trip atmam. Ararsa arar aramazsa aramaz. Hem niye devamlı aranır ki bi insan.

Bende sürekli olarak konuşalım istiyordum ama yanılmışım öyle olmuyormus

Bende aşırı kıskancım belkide o yüzden böyle oluyor

Son bir yıla yakını uzaktan devam ediyor aynen bende sizin gibi düşünüyorum Zaten yüz yüze göeüşemiyorız bari sık sık haberleşelim diyorum yok benden kötüsü olmuyor bakış açınızı sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…